Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
9 minut temu, Andrzej Ordyński napisał:

2 nordy.

Bardzo śmieszne, ale licytacja jeszcze się nie rozpoczęła.

6 minut temu, Bolesław Kirianóo von Hohenburg napisał:

W sensie licytujemy Gryffino?

Nie, to Dom Aukcyjny Gryffino, który znajduje się w Gryffinie Górnym.

Opublikowano

UWAGA!!!

DOM AUKCYJNY GRYFFINO™ ZAPRASZA NA PIERWSZĄ LICTYACJĘ, KTÓREJ PRZEDMIOTEM BĘDZIE FIGURKA Z MYDŁA "LUDZIK" MOJEGO AUTORSTWA.

CENA WYWOŁAWCZA TO 500 NORDÓW

20250315_201216.jpg.0fe8cc32cef79801851d3465427dedad.jpg

• Kocham to! 2
Opublikowano

600 nordów

• Kocham to! 1

15173543_Symbole_b3Fstw.png.e11e872a1d6dc8abb4a2b65b8439dc0b.pngArcydemon wojny, Khorne, wybuchł tak wielkim gniewem na moje proroctwa, że sama jego aura wściekłości wgniotła mnie z impetem w ziemię. Siła uderzenia była tak potężna, że przebiłem się na samo dno lądolodu, na którym stoi stolica Imperium Chaosu. Odnalazłem się wówczas w lochach Khorna, gdzie orędownicy pokoju, spokoju i przyjaźni byli doprowadzani do obłędu niewyobrażalnymi torturami. Widziałem cele więzienne zbudowane z czystej energii nienawiści, w których wszystkie kąty miały więcej niż 180 stopni, a i tak tworzyły jakimś cudem zamkniętą przestrzeń. Samo patrzenie na te oszalałe struktury wywoływało we mnie niewyobrażalne cierpienie, nie wspominając o rzeczach, którym poddawani byli osadzeni - na samo ich wspomnienie skręcam się z bólu.

antipixel_fuckai.png.2234e8406de189745750e93caba1159e.png

Opublikowano (edytowane)

INFORMACJA: LICYTACJA DO PRZYSZŁEJ NIEDZIELI. DZIEKUJEMY PAŃSTWU ZA UWAGĘ.

Edytowane przez Burek
  • 3 miesiące temu...
Opublikowano

UWAGA: Informuję, że licytację wygrał pan Waksman kwotą 10.000 nordów. Uprasza się pana Waksmana o przekazanie tej kwoty w celu obrania figurki.

• Lubię to 1
Opublikowano

Gratuluję Panu Prezydentowi, i odwagi, i hojności. Trzeba wspierać lokalnych artystów, a 10 000 nordów Międzynarodowego Banku Pollinu to ogromna kwota.

• Kocham to! 1

99792411588297495.png

Bolesław Kirianóo von Hohenburg de la Sparasan
w Winkulii jako Mikołaj III

101005704499837848.pngUżytkownik StemplaObywatel KirianiiWierny Przenajświętszego Kościoła KiryjskiegoAntykomunista

"Gdy gardzisz mszą i pierogiem: Idźże sobie z Panem Bogiem! A kto prośby nie posłucha: W imię Ojca, Syna, Ducha!"

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

GDZIE PIENIĄDZE SĄ ZA FIGURKĘ?

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Uprasza się pana @Waksmano uiszczenie opaty w terminie 14 dni, jeśli zadeklarowana kwota nie zostanie zapłacona to licytacja zostanie uznana za niebyłą, a figurka wylicytowana ponownie.

Opublikowano
1 godzinę temu, Andrzej Ordyński napisał:

WakSSman, nie uiszczaj opłaty, ja chcę figurkę z metaamfetaminy. 

Szanowny Panie Ordyński,
Chciałbym prosić Pana o to, aby pisał Pan przynajmniej 3-zdaniowe posty. Doceniam to, że stara się Pan być aktywny na naszym forum i pisać dużo postów, jednakże przeważnie jakość>ilość.
Pozdrawiam. 🙂

• Kocham to! 1
  • Smuteczek 1
Opublikowano
49 minut temu, Burek napisał:

Szanowny Panie Ordyński,
Chciałbym prosić Pana o to, aby pisał Pan przynajmniej 3-zdaniowe posty. Doceniam to, że stara się Pan być aktywny na naszym forum i pisać dużo postów, jednakże przeważnie jakość>ilość.
Pozdrawiam. 🙂

Szanowny Panie von Trinitz,

Chciałbym prosić Pana o to, aby Pan nie trollował. Doceniam to, że stara się Pan być zabawny na naszym forum i pisać dużo postów, jednakże przeważnie jakość>ilość.

Pozdrawiam. 🙂

/-/ prof. Andrzej Płatonowicz Ordyński

Premier II Federacji Nordackiej

Opublikowano
5 minut temu, Andrzej Ordyński napisał:

Szanowny Panie von Trinitz,

Chciałbym prosić Pana o to, aby Pan nie trollował. Doceniam to, że stara się Pan być zabawny na naszym forum i pisać dużo postów, jednakże przeważnie jakość>ilość.

Pozdrawiam. 🙂

Szanowny Panie Ordyński,

Chciałbym prosić Pana o to, żeby Pan nie floodował wątku podobnie brzmiącymi postami. Jak powiedział Szef NKI: "i dla mnie te posty, to tak jakby napisał "dupa" 10 razy każdy w osobnym poście". Doceniam to, że stara się Pan być pożyteczny na naszym forum i pisać dużo postów, jednak przeważnie różnorodność>monotonność. Uprzejmie informuję, że odpisanie mi w podobnej formie wiadomości będzie traktowane jako spam i ścigane banem z urzędu. 

Pozdrawiam. 🙂

99792411588297495.png

Bolesław Kirianóo von Hohenburg de la Sparasan
w Winkulii jako Mikołaj III

101005704499837848.pngUżytkownik StemplaObywatel KirianiiWierny Przenajświętszego Kościoła KiryjskiegoAntykomunista

"Gdy gardzisz mszą i pierogiem: Idźże sobie z Panem Bogiem! A kto prośby nie posłucha: W imię Ojca, Syna, Ducha!"

Opublikowano
6 minut temu, Bolesław Kirianóo von Hohenburg napisał:

Szanowny Panie Ordyński,

Chciałbym prosić Pana o to, żeby Pan nie floodował wątku podobnie brzmiącymi postami. Jak powiedział Szef NKI: "i dla mnie te posty, to tak jakby napisał "dupa" 10 razy każdy w osobnym poście". Doceniam to, że stara się Pan być pożyteczny na naszym forum i pisać dużo postów, jednak przeważnie różnorodność>monotonność. Uprzejmie informuję, że odpisanie mi w podobnej formie wiadomości będzie traktowane jako spam i ścigane banem z urzędu. 

Pozdrawiam. 🙂

Szanowny Panie von Hohenburg,

Chciałbym prosić Pana o to, żeby Pan nie zniechęcał innych użytkowników do aktywności. Jak powiedział organizator CrashPollin TV: " nie po to istnieje II Federacja Nordacka by zniechęcać osoby, prawda?". Doceniam to, że stara się Pan być awangardą 1984 i zniechęcać dużo użytkowników, jednak przeważnie jakość>ilość. Uprzejmie informuję, że zbanowanie mojej osoby będzie traktowane jako wezwanie Nowej Ordy do opuszczenia Federacji Nordackiej.

Pozdrawiam. 🙂

• Smuteczek 1

/-/ prof. Andrzej Płatonowicz Ordyński

Premier II Federacji Nordackiej

Opublikowano

Zmuteg.

x-Augustus Helmut Lew Istvan Visarionowicz von Hagsen de la Sparasan de Harlin Pasha Hurrdur Iszsza
(August von Hagsen de la Sparasan de Harlin)
Kapłan kiryjski, były Prezydent II Federacji Nordackiej 

Discord:
August (sagan Amatorii) / august_de_la_sparasan / August#6022

101005704499837848.pngWierny Przenajświętszego Kościoła Kiryjskiego
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano (edytowane)

Dobra, licytujemy od nowa.

Cena wywoławcza (ostatnia przed ofertę Waksmana) 600,01 Nordów

Licytacja potrwa do 21 września włącznie.

Edytowane przez Burek
Opublikowano

Niech już będzie, ale od teraz minimalne przebicie to 10 nordów

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Dodaj nową pozycję...