Bolesław Kirianóo von Hohenburg 510 Opublikowano 13 Maja 2024 Zaimki: on/jego Zaimki: on/jego Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2024 Dnia dzisiejszego dokonałem operacji, której nie zdarzało mi się wykonywać: otworzyłem folder systemowy "Pictures" na moim laptopku (nie robiłem tego od roku, wszystkie zdjęcia mam w pobranych). Ze względu na małą ilość rzeczy w tymże folderze udało mi się wyłapać parę naprawdę OG obrazków z początków istnienia Kirianii, którymi chciałbym się tutaj podzielić. Przez chwilę zastanawiałem się, czy nie są zbyt krindżowe, ale ostatecznie taki jest zamysł tego wątku. Zapraszam resztę @Obywatel Federacji do postowania mikronacyjnego shitpostu (najlepiej obrazkowego) z odmętów własnych laptopów/komputerów/telefonów/smartfonów/tabletów/smartwatchów/lodówek. Slajd z nigdy nieopublikowanej animacji countryballs o Nordacie. Brodria jest jeszcze w jednym kawałku, więc łatwo można się domyślić że to 2022. Gazeta Kiriańska wraz z jej muratyckim oddziałem: Gazeta Kiriańska V Republika. Jest to pradziadek Szablóo Kirianóo i miał zdominować zarówno kiriański, jak i muratycki rynek wydawniczy. Oryginalne zdjęcie przedstawiające Wielką Bibliotekę Kiriańską Tak, też nie mam pojęcia o którą inbę o pozew chodziło. Mem z okresu ubiegania się Kirianii o winkulijski Norrington. Szczyt sztuki propagandy uprawiany przez Narodowy Komitet Kiriański Materiał propagandowy stworzony na potrzeby kampanii rekrutacyjnej w Bornfoście. Jedyna zachowany obrazek przedstawiający wczesną wersję deweloperską KirianexPhone wraz z dwoma nigdy niewydanymi aplikacjami Kirianexu: KirTube i Kirianex Looker. 1 3 Bolesław Kirianóo von Hohenburg Spiker Kongresu, Minister Spraw Zewnętrznych i Premier II Federacji Nordackiej "Gdy gardzisz mszą i pierogiem: Idźże sobie z Panem Bogiem! A kto prośby nie posłucha: W imię Ojca, Syna, Ducha!" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Albert Fryderyk de Espada 1 056 Opublikowano 13 Maja 2024 NIO: 2908210003 NIO: 2908210003 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2024 3 minuty temu, Bolesław Kirianóo von Hohenburg napisał: Slajd z nigdy nieopublikowanej animacji countryballs o Nordacie. Brodria jest jeszcze w jednym kawałku, więc łatwo można się domyślić że to 2022. Lore accurate Koribia, no way. 1 2 AFdeEspada@nordnet.fn Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamiljan de Harlin 347 Opublikowano 13 Maja 2024 Zaimki: dowolne Zaimki: dowolne Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2024 Plakat wyborczy kandydata do Prezydium Cesarstwa Insulii - Aleksandra Novaka. 1 2 Jeno Cesarska Mość Kamiljan I z łaski Jahwe Cesarz Insulii, Cesarz Learvén, Cesarz Nordaty Północnej, Król Ardemii, Król Voxlandu, Król Winkulii Brodryjskiej, Arcyksiążę Hergamu i Alorku, Książę Bantu, Wielki Protektor Lotryganii, Hrabia-Rodzic Doctriny . Mer Gaudium, były Prezydent Buletarku, b. Wiceprezydent Socjalistycznej Republiki Volkianu,b. zarządca Kościoła Antywirtualnego, b. Dowódca Volkiańskiej Armii Ludowej, b. Prezydent Federacji Nordackiej, b. Marszałek Parlamentu Federacji Nordackiej, Przewrotowiec Lipcowy, Lojalista Sierpniowy, unijczyk sercem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Jankowski 195 Opublikowano 16 Maja 2024 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2024 (edytowane) Pierwsza flaga Biednamu: Biednamki żołnierz podczas misji pokojowej: Norweglandzki żołnierz podczas patrolu (materiał zachęcający do wstąpienia do CAN): Więcej biednamskich żołnierzy: Kiriańscy żołnierze: Żołnierz Sił Zbrojnych Królestwa Bornfostu: Jeszcze jeden żołnierz (bo tych nigdy za wiele XD) tym razem z armii Republiki Amatorii: Żołnierze antyvoxlandzkich bojówek na Sambamie: Flaga tych bojówek: Herb wspomnianej Republiki Amatorii (xD): Pierwsze logo Winstona: Odwiedziny u Henia Ziemiańskiego: Projekt tablic rejestracyjnych w Bornfoście: Mundur wojskowy Cesarza Norweglandu: Nigdy niewyemitowany znaczek z czasów CN (chyba): Winstony zamówione do Kirianii: Stara flaga Jahrlandu: Flaga losowej pseudorosji o której już nikt nie pamięta: Edytowane 16 Maja 2024 przez Piotr Jankowski 1 1 piotr@mail.vox Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi