Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Postanowiłem kontynuować zabawę, która już gosciła w wielu mikronacjach. Ja na awatarze mam Wojciecha Olszańskiego, znanego bardziej jako Aleksander Jabłonowski, przywódcę Rodaków Kamratów. Wybrałem go na profilowe, gdyż wpisuje się w narrację Ultranordackiej Partii Ojczyźnianej, a także przez to, że sledzę uniwersum Jaszczura. Dawniej miałem Radosława Sikorskiego oraz (chwilowo) Brauna. 

• Lubię to 1

Jego Eminencja mgr. net Henryk  Tymoteusz  książę  kardynał  Ziemiański-Wieniawa OSI 

Arcybiskup achkovski  

Generalny Gubernator Państwa Kościelnego Rotria 

Hrabia Bari 

Baron Andalo 

Kawaler Imperium Kiryjskiego herbu Ziemianin 

101005704499835679_t.png.bc071a3c5ce1755f8295c1aadb75cf4c.png

1260.png

Opublikowano

Wygenerowany ejajowo Diego Luna z głosem Jarosława Kaczyńskiego.

• Lubię to 1
  • Kocham to! 1

99792411588297495.png

Bolesław Kirianóo von Hohenburg de la Sparasan
w Winkulii jako Mikołaj III

101005704499837848.pngUżytkownik StemplaObywatel KirianiiWierny Przenajświętszego Kościoła KiryjskiegoAntykomunista

"Gdy gardzisz mszą i pierogiem: Idźże sobie z Panem Bogiem! A kto prośby nie posłucha: W imię Ojca, Syna, Ducha!"

Opublikowano

Na avatarze mam własnoręczny (choć odtwórczy) rysunek edgelorda wklejony w ciało sigmy.

15173543_Symbole_b3Fstw.png.e11e872a1d6dc8abb4a2b65b8439dc0b.pngArcydemon wojny, Khorne, wybuchł tak wielkim gniewem na moje proroctwa, że sama jego aura wściekłości wgniotła mnie z impetem w ziemię. Siła uderzenia była tak potężna, że przebiłem się na samo dno lądolodu, na którym stoi stolica Imperium Chaosu. Odnalazłem się wówczas w lochach Khorna, gdzie orędownicy pokoju, spokoju i przyjaźni byli doprowadzani do obłędu niewyobrażalnymi torturami. Widziałem cele więzienne zbudowane z czystej energii nienawiści, w których wszystkie kąty miały więcej niż 180 stopni, a i tak tworzyły jakimś cudem zamkniętą przestrzeń. Samo patrzenie na te oszalałe struktury wywoływało we mnie niewyobrażalne cierpienie, nie wspominając o rzeczach, którym poddawani byli osadzeni - na samo ich wspomnienie skręcam się z bólu.

antipixel_fuckai.png.2234e8406de189745750e93caba1159e.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
W dniu 7.05.2024 o 08:41, Benjamin Romanow napisał:

Hans Kongelige H?jhed Christian, Kronprins af Danmark

Zawsze myślałem, że to jakiś aktor ?

piotr@mail.vox

image.png.c1a42a2791c001105e2315f333dc6455.png100464293790614696.png 1021.png 

Opublikowano

Jarek nie dorasta do pięt Lechowi.

Lech to była totalna sigma, która nie bała się przylecieć do Gruzji tuż po rosyjskiej inwazji na ten kraj. Człowiek z klasą i kulturą, który wzbudzał respekt nawet u przeciwników politycznych.

15173543_Symbole_b3Fstw.png.e11e872a1d6dc8abb4a2b65b8439dc0b.pngArcydemon wojny, Khorne, wybuchł tak wielkim gniewem na moje proroctwa, że sama jego aura wściekłości wgniotła mnie z impetem w ziemię. Siła uderzenia była tak potężna, że przebiłem się na samo dno lądolodu, na którym stoi stolica Imperium Chaosu. Odnalazłem się wówczas w lochach Khorna, gdzie orędownicy pokoju, spokoju i przyjaźni byli doprowadzani do obłędu niewyobrażalnymi torturami. Widziałem cele więzienne zbudowane z czystej energii nienawiści, w których wszystkie kąty miały więcej niż 180 stopni, a i tak tworzyły jakimś cudem zamkniętą przestrzeń. Samo patrzenie na te oszalałe struktury wywoływało we mnie niewyobrażalne cierpienie, nie wspominając o rzeczach, którym poddawani byli osadzeni - na samo ich wspomnienie skręcam się z bólu.

Opublikowano
8 minut temu, Kamiljan de Harlin napisał:

Jarek nie dorasta do pięt Lechowi.

Lech to była totalna sigma, która nie bała się przylecieć do Gruzji tuż po rosyjskiej inwazji na ten kraj. Człowiek z klasą i kulturą, który wzbudzał respekt nawet u przeciwników politycznych.

Oj tak. Ja do tej pory ubolewam strasznie, że nam ruskie zabiły tak świetnego Prezydenta. Gdyby nie to, to Jarek nie odwalałby manian, i nie byłoby tego, co nam PiS gotował przez 8 lat tragicznych rządów.

• 10 miesięcy temu...
Opublikowano

Odkopuję temat. Uznałem, że Jaszczur na awatarze trochę mi się znudził, więc już myślałem nad nowym awatarem. W związku z powołaniem na szefa Policji Nordackiej ustawiłem sobie Zbigniewa Ziobro. 

• Kocham to! 5

Jego Eminencja mgr. net Henryk  Tymoteusz  książę  kardynał  Ziemiański-Wieniawa OSI 

Arcybiskup achkovski  

Hrabia Bari 

Baron Andalo 

1260.png

Opublikowano
W dniu 13.04.2025 o 15:04, Henryk Ziemiański napisał:

Odkopuję temat. Uznałem, że Jaszczur na awatarze trochę mi się znudził, więc już myślałem nad nowym awatarem. W związku z powołaniem na szefa Policji Nordackiej ustawiłem sobie Zbigniewa Ziobro. 

To teraz trzeba czekać, aby ktoś ustawił sobie Pana Stonogę na awatar. 😆

(-) Maarik Vettari

Opublikowano
26 minut temu, Markus Wettin napisał:

To teraz trzeba czekać, aby ktoś ustawił sobie Pana Stonogę na awatar. 😆

Ja przez długi czas miałem Stonogę, dopóki nie zmieniłem na obecnego Chada.

• Kocham to! 2

Opublikowano
51 minut temu, Andrzej Ordyński napisał:

A ja mam na avatarze kota Behemota.

Intrygujący avatar. Skąd pomysł na tego kota?

Opublikowano
21 godzin temu, Kamiljan de Harlin napisał:

Intrygujący avatar. Skąd pomysł na tego kota?

Behemot to mój spirit animal.

/-/ prof. Andrzej Płatonowicz Ordyński

Premier II Federacji Nordackiej

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Na moim awatarze jest Julian Waksman – postać, którą gram tutaj w Nordacie. Jest to wędrowiec, który przybył do Federacji po latach tułaczki, szukając swojego miejsca i próbując odnaleźć brata, którego nigdy nie poznał. Chciałem i zależało mi, żeby jego wizerunek oddawał trochę ciężaru tej drogi, ale też spokój i determinację, które nosi w sobie. Typowy stoik, jednak z pewnymi wahaniami natury emocjonalnej.

Nic wielkiego – zwykły człowiek z bagażem historii, który próbuje zacząć od nowa.

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Warto ten wątek odkopać. Na moim awatarze widnieje abp. Georg Gänswein, sekretarz papieża Benedykta XIV, a obecnie nuncjusz apostolski na Litwie, w Estonii i na Łotwie.

• Kocham to! 1

Arcybiskup achkovski  

Hrabia Bari 

Baron Andalo 

1260.png

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

287937.jpg.b80ef36f4d8388a173629471db5f20a0.jpg
Liryczna Czarodziejka - Takamachi Nanoha.

Jest to główna postać z serii anime którą najłatwiej znaleźć wpisując jej imię. W czasie serii przestaje by dzieckiem i staje się dorosła zdobywając nawet córkę - umożliwia to korzystanie z artami z nią w bardzo różnych sytuacjach i różnym wieku. 

• Lubię to 1
  • Kocham to! 1

photo_2026-07-23_19-50-46.jpg.df2689b20790e7eccc7090f5cd9547a1.jpg
(-) Akrypa Ali Shariati von Primisz-Lihtenštán
Nie ważne gdzie jestem, pamiętam kim jestem - Teutonką!
Imāmka Rafānu - Serdecznie zapraszam!