Leonid Repulijski 346 Opublikowano 29 Stycznia 2024 Zaimki: on/jego Zaimki: on/jego Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2024 Rozpoczynam procedowanie projektu zgłoszonego przez Kongresmena @Piotr Jankowski Uchwała Kongresu o zrzeczeniu się protekcji nad OBPP Art. 1 II Federacja Nordacka zrzeka się protekcji nad fragmentem OBPP pod protekcją IIFN zaznaczonym na poniższej mapie kolorem czerwonym. Art. 2 Uchwała wchodzi w życie w chwili uchwalenia przez Kongres. Mapa: Zapraszam do debaty @Członek Kongresu. Zainteresowanie zaznaczonymi na czerwono terenami zgłosiło Państwo Akropol, które jednak nie może jako nie-nowe państwo przejąć tych ziem zgodnie z Ustawą specjalną o OPN. II Federacja Nordacka może jednak znieść protekcję nad danym obszarem, a Akropol przejąć nieobjęte protekcją OBPP. Ze swojej strony nie deklaruję sprzeciwu wobec uchwały. Przewodniczący Federalnej Komisji Wyborczej Klon należący do@Kamiljan de Harlin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tadeusz I Wielki 265 Opublikowano 29 Stycznia 2024 Zaimki: on/jego Zaimki: on/jego Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2024 Ja ze swojej strony również nie deklaruje sprzeciwu, myślę że Akropol ma teraz duże szanse na zostanie aktywnym państwem na Nordacie, a II FN ma szanse na zdobycie nowego sojusznika, dlatego jestem zdecydowanie Za. Prezydent II Federacji Nordackiej, Tadeusz Henrykowski Aktualnie niedostępny, w razie problemów proszę o kontakt: tadeuszhenrykowski@gmail.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Albert Fryderyk de Espada 1 056 Opublikowano 1 Lutego 2024 NIO: 2908210003 NIO: 2908210003 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2024 Zasadniczo nie mam nic przeciw zrzeczeniu się protekcji nad terenami OBPP na rzecz Akropolu. Jak Głównodowodzący Zjednoczonych Sił muszę jednak silnie zaznaczyć że wycofanie wciąż stacjonującego tak kontyngentu ZS nie jest czymś co można zrobić w jedną noc. Jeżeli więc powyższa propozycja zostanie przyjęta będziemy jeszcze potrzebować trochę czasu żeby się z tamtą zwinąć. 1 AFdeEspada@nordnet.fn Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leonid Repulijski 346 Opublikowano 3 Lutego 2024 Zaimki: on/jego Zaimki: on/jego Autor Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2024 Otwieram głosowanie nad uchwałą - http://nordata.pl/poll/71 @Członek Kongresu Przewodniczący Federalnej Komisji Wyborczej Klon należący do@Kamiljan de Harlin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leonid Repulijski 346 Opublikowano 6 Lutego 2024 Zaimki: on/jego Zaimki: on/jego Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2024 Uchwała o zrzeknięciu się protekcji nad OPN wymaga poparcia większości specjalnej Kongresmenów, czyli ponad 2/3 głosów za. Oddano 5 głosów z czego 3 ZA, co stanowi mniej niż wymagany próg. Kongres odrzucił uchwałę. 1 Przewodniczący Federalnej Komisji Wyborczej Klon należący do@Kamiljan de Harlin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi