Albert Fryderyk de Espada 1 056 Opublikowano 1 Stycznia 2024 NIO: 2908210003 NIO: 2908210003 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2024 (edytowane) Drodzy obywatele oraz mieszkańcy Miałem na tę okazję przygotować specjalne przemówienie, które miało oddać moją wdzięczność i podziw za nierzadko lata włożone w budowę naszego kraju. Ale po nakreśleniu kilkunastu zdań zdałem sobie sprawę że samemu nie chce mi się tego czytać toteż oszczędzę innym tego cierpienia. Nie wiem czy słusznie ale postanowiłem przełamać taki dziwny impas jaki u nas powstał, dzięki współpracy panów @Waksman oraz @Piotr Romanow już spory czas temu powstały bardzo ładne medale które jednak nadane zostały dosłownie raz. Długo szukałem pretekstu by coś w tej kwestii zmienić i rozpoczynający się nowy rok wydał się być dla mnie dostatecznie dobrą okazją do tego a więc oto jest. Pragnę z całego serca podziękować, nie tylko odznaczonym ale również wszystkim osobom które kiedykolwiek działały w Muratyce i Koribi za wkład jaki włożyły w to że nasz kraj wygląda dziś tak a nie inaczej. Czy były to zmiany małe czy duże. dobre czy też złe, teraz to nie ma znaczenia ale przynajmniej tym skromnym aktem chciałem uświadomić każdego że często nawet małe i prozaiczne rzeczy mogą zostać w pamięci na bardzo długo. Starałem się nadrobić zaległości i uhonorować wszystkie przypadki jakie tylko przyszły mi do głowy. Miało być krótka więc jest, dziękuję wszystkim że jesteście tu dziś z nami i liczę że pozostaniecie na jeszcze dłużej. Życzę wam szczęśliwego i owocnego nowego roku. (Wieczny) Prezydent IV Republiki Muratyki: DW: @Waksman @Piotr Romanow @Joachim Cargalho @Femme Mystere @Bolesław Kirianóo von Hohenburg @Henryk Ziemiański @Grzegorz Szarak @Coirloscadh Edytowane 1 Stycznia 2024 przez Albert Fryderyk de Espada 5 AFdeEspada@nordnet.fn Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Albert Fryderyk de Espada 1 056 Opublikowano 1 Stycznia 2024 NIO: 2908210003 NIO: 2908210003 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2024 Acha wybaczcie że tak jeden post pod drugim ale gdybym tylko o kimś zapomniał nakrzyczcie na mnie i każcie to natychmiast poprawić.? 1 AFdeEspada@nordnet.fn Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Henryk Ziemiański 201 Opublikowano 1 Stycznia 2024 NIO: 1609230033 NIO: 1609230033 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2024 Widać, że pomysł pewnie zaczerpnięty z mojego orędzia. 1 Kawaler Henryk Ziemiański herbu Ziemianin Vajs-Spiker Były Premier II Federacji Nordackiej Kongresman IV kadencji Lider frakcji ultranordacko-ojczyźnianej w Koalicji Konserwatywnej II Prezydent II Federacji Nordackiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Romanow 304 Opublikowano 1 Stycznia 2024 NIO: 2611220030 NIO: 2611220030 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2024 Dziękuję za pamięć i za to wyróżnienie Wasza Ekscelencjo! Szczęśliwego Nowego Roku! 1 Piotr Grigoriewicz Romanow II Prezydent IV Republiki Muratyki Marszałek Wielki Sejmu II kadecji Były Prezydent Uleński Azymuckiego Ulenu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leonid Repulijski 346 Opublikowano 1 Stycznia 2024 Zaimki: on/jego Zaimki: on/jego Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2024 Serdeczne gratulacje składam odznaczonym! 1 Przewodniczący Federalnej Komisji Wyborczej Klon należący do@Kamiljan de Harlin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Albert Fryderyk de Espada 1 056 Opublikowano 1 Stycznia 2024 NIO: 2908210003 NIO: 2908210003 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2024 3 godziny temu, Henryk Ziemiański napisał: Widać, że pomysł pewnie zaczerpnięty z mojego orędzia. Wiadomo, uczę się od najlepszych. 1 1 AFdeEspada@nordnet.fn Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi