Piotr Jankowski 195 Opublikowano 28 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2023 Tak więc przydało by się coś w tej kwestii ustalić. Zacznę od pierwszej propozycji która wpadła mi do głowy: A innych zapraszam do przedstawiania swoich propozycji, niemniej trzeba ruszyć ten temat. piotr@mail.vox Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leonid Repulijski 346 Opublikowano 28 Grudnia 2023 Zaimki: on/jego Zaimki: on/jego Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2023 To ja składam dwie propozycje inspirowane flagą I Federacji Nordackiej. Orzeł z herbu I FN na fladze I FN - gwiazdki usunięte. Wersja z tarczą (kolor do uzgodnienia) i bez tarczy. Przewodniczący Federalnej Komisji Wyborczej Klon należący do@Kamiljan de Harlin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Henryk Ziemiański 201 Opublikowano 28 Grudnia 2023 NIO: 1609230033 NIO: 1609230033 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2023 Ja wolę tą drugą wersję z tarczą. Kawaler Henryk Ziemiański herbu Ziemianin Vajs-Spiker Były Premier II Federacji Nordackiej Kongresman IV kadencji Lider frakcji ultranordacko-ojczyźnianej w Koalicji Konserwatywnej II Prezydent II Federacji Nordackiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Jankowski 195 Opublikowano 28 Grudnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2023 17 minut temu, Leonid Repulijski napisał: To ja składam dwie propozycje inspirowane flagą I Federacji Nordackiej. Orzeł z herbu I FN na fladze I FN - gwiazdki usunięte. Wersja z tarczą (kolor do uzgodnienia) i bez tarczy. Jeśli idziemy w taką stronę to zaproponuję coś takiego: 1 piotr@mail.vox Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leonid Repulijski 346 Opublikowano 28 Grudnia 2023 Zaimki: on/jego Zaimki: on/jego Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2023 2 minuty temu, Piotr Jankowski napisał: Jeśli idziemy w taką stronę to zaproponuję coś takiego: Mnie się podoba, ale teraz trochę "pusta" ta flaga się wydaje. Przewodniczący Federalnej Komisji Wyborczej Klon należący do@Kamiljan de Harlin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Albert Fryderyk de Espada 1 056 Opublikowano 28 Grudnia 2023 NIO: 2908210003 NIO: 2908210003 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2023 3 minuty temu, Piotr Jankowski napisał: Jeśli idziemy w taką stronę to zaproponuję coś takiego: O to mi się podoba. Dokładnie o czymś takim mówiłem z tym minimalistycznym orłem. Co gdybyśmy połączyli obie powyższe propozycje i wrzucić powyższego orła na czarną tarczę po środku? AFdeEspada@nordnet.fn Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leonid Repulijski 346 Opublikowano 28 Grudnia 2023 Zaimki: on/jego Zaimki: on/jego Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2023 5 minut temu, Albert Fryderyk de Espada napisał: Co gdybyśmy połączyli obie powyższe propozycje i wrzucić powyższego orła na czarną tarczę po środku? To by wyszło: Przewodniczący Federalnej Komisji Wyborczej Klon należący do@Kamiljan de Harlin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Jankowski 195 Opublikowano 28 Grudnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2023 (edytowane) 12 minut temu, Albert Fryderyk de Espada napisał: Co gdybyśmy połączyli obie powyższe propozycje i wrzucić powyższego orła na czarną tarczę po środku? Czarna tarcza absolutnie mi się nie podoba. Może coś takiego? Edytowane 28 Grudnia 2023 przez Piotr Jankowski piotr@mail.vox Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leonid Repulijski 346 Opublikowano 28 Grudnia 2023 Zaimki: on/jego Zaimki: on/jego Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2023 5 minut temu, Piotr Jankowski napisał: Powiewa Liechtenschteinem. 5 minut temu, Piotr Jankowski napisał: Nie idźmy tą drogą... To już nie wygląda jak flaga, tylko jak godło wklejone na jednobarwne płótno. Przewodniczący Federalnej Komisji Wyborczej Klon należący do@Kamiljan de Harlin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Albert Fryderyk de Espada 1 056 Opublikowano 28 Grudnia 2023 NIO: 2908210003 NIO: 2908210003 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2023 Myślałem raczej o czymś takim: AFdeEspada@nordnet.fn Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Jankowski 195 Opublikowano 28 Grudnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2023 7 minut temu, Albert Fryderyk de Espada napisał: z czarnym orłem bym rozważył. piotr@mail.vox Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leonid Repulijski 346 Opublikowano 28 Grudnia 2023 Zaimki: on/jego Zaimki: on/jego Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2023 Teraz, Piotr Jankowski napisał: z czarnym orłem bym rozważył. A ja wykluczam wszystko poza czarnym orłem w tym wariancie. ? Przewodniczący Federalnej Komisji Wyborczej Klon należący do@Kamiljan de Harlin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Jankowski 195 Opublikowano 28 Grudnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2023 1 minutę temu, Leonid Repulijski napisał: A ja wykluczam wszystko poza czarnym orłem w tym wariancie. no to chyba mamy kompromis. piotr@mail.vox Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Albert Fryderyk de Espada 1 056 Opublikowano 28 Grudnia 2023 NIO: 2908210003 NIO: 2908210003 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2023 (edytowane) Wychodzi że moje najbardziej kompromisowe. ?? No prawie. Edytowane 28 Grudnia 2023 przez Albert Fryderyk de Espada 1 AFdeEspada@nordnet.fn Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leonid Repulijski 346 Opublikowano 28 Grudnia 2023 Zaimki: on/jego Zaimki: on/jego Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2023 Popełniłem zwektoryzowaną wersję tej flagi, na którą się zgodziliśmy: flaga_komarchii.svg Eksport do png w szerokości 700px wygląda tak: 1 Przewodniczący Federalnej Komisji Wyborczej Klon należący do@Kamiljan de Harlin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Jankowski 195 Opublikowano 28 Grudnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2023 Ślicznie. Herb można dać jak na fladze, tylko z odwróconymi kolorami / biały na niebieskim tle. piotr@mail.vox Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waksman 1 340 Opublikowano 28 Grudnia 2023 Zaimki: on/jego Zaimki: on/jego NIO: 2709210001 NIO: 2709210001 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2023 Zamiast tej tarczy herbowej zróbcie koło. Myślę, że zdecydowanie bardziej będzie to wtedy grało. Ta tarcza jakoś mi nie pasuje do całości. Kaspar Venir Waksman-Dëter były: I i III Prezydent UTN, wielokrotny Minister Spraw Wewnętrznych UTN i I FN, V, VI i VII Prezydent III Republiki Muratyki, Prokurator Generalny w I Federacji Nordackiej, Pierwszy Towarzysz Związku Socjalistycznych i Kalkilistycznych Republik Muratyckich, I Prezydent IV Republiki Muratyki, Marszałek Wielki Sejmu Muratyckiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leonid Repulijski 346 Opublikowano 28 Grudnia 2023 Zaimki: on/jego Zaimki: on/jego Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2023 Koło absolutnie odpada - wyglądałoby mało "poważnie". Tarczę można ewentualnie uprościć, ale jakoś tego nie widzę. Przewodniczący Federalnej Komisji Wyborczej Klon należący do@Kamiljan de Harlin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Jankowski 195 Opublikowano 29 Grudnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2023 A coś takiego? piotr@mail.vox Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamiljan de Harlin 347 Opublikowano 29 Grudnia 2023 Zaimki: dowolne Zaimki: dowolne Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2023 W sensie flaga Krymu z Orłem? 1 Jeno Cesarska Mość Kamiljan I z łaski Jahwe Cesarz Insulii, Cesarz Learvén, Cesarz Nordaty Północnej, Król Ardemii, Król Voxlandu, Król Winkulii Brodryjskiej, Arcyksiążę Hergamu i Alorku, Książę Bantu, Wielki Protektor Lotryganii, Hrabia-Rodzic Doctriny . Mer Gaudium, były Prezydent Buletarku, b. Wiceprezydent Socjalistycznej Republiki Volkianu,b. zarządca Kościoła Antywirtualnego, b. Dowódca Volkiańskiej Armii Ludowej, b. Prezydent Federacji Nordackiej, b. Marszałek Parlamentu Federacji Nordackiej, Przewrotowiec Lipcowy, Lojalista Sierpniowy, unijczyk sercem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waksman 1 340 Opublikowano 29 Grudnia 2023 Zaimki: on/jego Zaimki: on/jego NIO: 2709210001 NIO: 2709210001 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2023 To już chyba lepsza była ta wersja z tarczą herbową ? Kaspar Venir Waksman-Dëter były: I i III Prezydent UTN, wielokrotny Minister Spraw Wewnętrznych UTN i I FN, V, VI i VII Prezydent III Republiki Muratyki, Prokurator Generalny w I Federacji Nordackiej, Pierwszy Towarzysz Związku Socjalistycznych i Kalkilistycznych Republik Muratyckich, I Prezydent IV Republiki Muratyki, Marszałek Wielki Sejmu Muratyckiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Albert Fryderyk de Espada 1 056 Opublikowano 29 Grudnia 2023 NIO: 2908210003 NIO: 2908210003 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2023 20 minut temu, Waksman napisał: To już chyba lepsza była ta wersja z tarczą herbową ? Imo prawda, jak na razie czarny orzełek i tarcza wygrywa. Jak ktoś ma jakieś wątpliwości to można ankietę machnąć. 1 AFdeEspada@nordnet.fn Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leonid Repulijski 346 Opublikowano 30 Grudnia 2023 Zaimki: on/jego Zaimki: on/jego Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2023 Propozycja A Propozycja B1 Propozycja B2 Propozycja C1 Propozycja C2 Propozycja D1 Propozycja D2 Propozycja D3 Propozycja E1 Propozycja E2 Propozycja F To chyba wszystkie propozycje, jakie padły. Otwieram ankietę. 1 Przewodniczący Federalnej Komisji Wyborczej Klon należący do@Kamiljan de Harlin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waksman 1 340 Opublikowano 30 Grudnia 2023 Zaimki: on/jego Zaimki: on/jego NIO: 2709210001 NIO: 2709210001 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2023 @Leonid Repulijski na głównej walnij ankietę, tak chyba będzie najwygodniej. 1 Kaspar Venir Waksman-Dëter były: I i III Prezydent UTN, wielokrotny Minister Spraw Wewnętrznych UTN i I FN, V, VI i VII Prezydent III Republiki Muratyki, Prokurator Generalny w I Federacji Nordackiej, Pierwszy Towarzysz Związku Socjalistycznych i Kalkilistycznych Republik Muratyckich, I Prezydent IV Republiki Muratyki, Marszałek Wielki Sejmu Muratyckiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leonid Repulijski 346 Opublikowano 30 Grudnia 2023 Zaimki: on/jego Zaimki: on/jego Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2023 (edytowane) Taki był zamiar, ale strona padła. EDIT: Już jest - http://nordata.pl/poll/62 Edytowane 30 Grudnia 2023 przez Leonid Repulijski Przewodniczący Federalnej Komisji Wyborczej Klon należący do@Kamiljan de Harlin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi