Leonid Repulijski 346 Opublikowano 12 Listopada 2023 Zaimki: on/jego Zaimki: on/jego Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2023 (edytowane) Dzień dobry Cześć Edytowane 12 Listopada 2023 przez Leonid Repulijski Przewodniczący Federalnej Komisji Wyborczej Klon należący do@Kamiljan de Harlin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamiljan de Harlin 347 Opublikowano 12 Listopada 2023 Zaimki: dowolne Zaimki: dowolne Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2023 Czemść Jeno Cesarska Mość Kamiljan I z łaski Jahwe Cesarz Insulii, Cesarz Learvén, Cesarz Nordaty Północnej, Król Ardemii, Król Voxlandu, Król Winkulii Brodryjskiej, Arcyksiążę Hergamu i Alorku, Książę Bantu, Wielki Protektor Lotryganii, Hrabia-Rodzic Doctriny . Mer Gaudium, były Prezydent Buletarku, b. Wiceprezydent Socjalistycznej Republiki Volkianu,b. zarządca Kościoła Antywirtualnego, b. Dowódca Volkiańskiej Armii Ludowej, b. Prezydent Federacji Nordackiej, b. Marszałek Parlamentu Federacji Nordackiej, Przewrotowiec Lipcowy, Lojalista Sierpniowy, unijczyk sercem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Jankowski 195 Opublikowano 12 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2023 (edytowane) Wichrowy Tron, 12 marca 2023 Anna Kowalska Kierownik ds. Obsługi Klienta ABC Consulting ul. Kwiatowa 123 00-000 Wichrowy Tron Pan Adam Nowak Firma XYZ Sp. z o.o. ul. Handlowa 456 00-000 Zwierzogród Szanowny Panie Nowak, Niniejszym chciałabym skierować do Pana kilka słów w związku z ostatnim spotkaniem, które miało miejsce 10 marca 2023 roku. Jestem Kierownikiem ds. Obsługi Klienta w firmie ABC Consulting i mam przyjemność poinformować Pana o nowych propozycjach współpracy. W skrócie, chciałabym przekazać Panu uwadze następujące informacje: 1. Rozszerzyliśmy naszą ofertę szkoleń z zakresu zarządzania projektami, co może być szczególnie interesujące dla pracowników Pańskiej firmy. 2. Podniesiemy standardy obsługi klienta, wprowadzając dedykowanego przedstawiciela handlowego, który będzie dostępny dla Państwa firmy od poniedziałku do piątku w godzinach 9:00-17:00. 3. Otrzymał Pan szczegółową dokumentację dotyczącą naszych nowych produktów i usług, a także ofertę cenową. Mamy nadzieję, że powyższe informacje spełnią Pana oczekiwania. W razie jakichkolwiek pytań lub dodatkowych informacji, proszę śmiało skontaktować się z nami pod numerem telefonu 123-456-789 lub adresem email anna.kowalska@poste.mur Dziękuję za poświęcenie czasu na przeczytanie tego listu. Czekamy na ewentualną współpracę. Z poważaniem, Anna Kowalska Kierownik ds. Obsługi Klienta ABC Consulting Edytowane 12 Listopada 2023 przez Piotr Jankowski piotr@mail.vox Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leonid Repulijski 346 Opublikowano 12 Listopada 2023 Zaimki: on/jego Zaimki: on/jego Autor Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2023 (edytowane) Hej Hej Edytowane 12 Listopada 2023 przez Leonid Repulijski Przewodniczący Federalnej Komisji Wyborczej Klon należący do@Kamiljan de Harlin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waksman 1 340 Opublikowano 12 Listopada 2023 Zaimki: on/jego Zaimki: on/jego NIO: 2709210001 NIO: 2709210001 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2023 Jeden Cytat Dwa Trzy Cytat Cztery Kaspar Venir Waksman-Dëter były: I i III Prezydent UTN, wielokrotny Minister Spraw Wewnętrznych UTN i I FN, V, VI i VII Prezydent III Republiki Muratyki, Prokurator Generalny w I Federacji Nordackiej, Pierwszy Towarzysz Związku Socjalistycznych i Kalkilistycznych Republik Muratyckich, I Prezydent IV Republiki Muratyki, Marszałek Wielki Sejmu Muratyckiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Albert Fryderyk de Espada 1 056 Opublikowano 12 Listopada 2023 NIO: 2908210003 NIO: 2908210003 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2023 Hmmm, Zasadnicze pytanie, pismo ma być odgórnie tylko białe czy też będzie się dostosowywać do motywu forum? AFdeEspada@nordnet.fn Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leonid Repulijski 346 Opublikowano 12 Listopada 2023 Zaimki: on/jego Zaimki: on/jego Autor Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2023 A chcemy, aby się dostosowywało do motywu? Bo nie wiem, czy czarna/szara kartka nie wyglądałaby nienaturalnie... Przewodniczący Federalnej Komisji Wyborczej Klon należący do@Kamiljan de Harlin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leonid Repulijski 346 Opublikowano 12 Listopada 2023 Zaimki: on/jego Zaimki: on/jego Autor Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2023 Takie coś ujdzie? Przewodniczący Federalnej Komisji Wyborczej Klon należący do@Kamiljan de Harlin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Albert Fryderyk de Espada 1 056 Opublikowano 12 Listopada 2023 NIO: 2908210003 NIO: 2908210003 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2023 Jak dla mnie nie wygląd źle. Chyba dobrze mieć oba motywy. Wiem że jednym to odpowiada bardziej a innym mniej ale ja już nie jestem praktycznie w stanie korzystać na tym forum z jasnego motywu. AFdeEspada@nordnet.fn Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waksman 1 340 Opublikowano 12 Listopada 2023 Zaimki: on/jego Zaimki: on/jego NIO: 2709210001 NIO: 2709210001 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2023 Chciałem tylko powiedzieć, że nie mam bladego pojęcia jak sprawić żeby niestandardowy przycisk i jego zawartość (w tym przypadku papierka) zmieniała się wraz ze zmianą motywu z jasnego na ciemny. Także na mnie nie patrzcie ? Kaspar Venir Waksman-Dëter były: I i III Prezydent UTN, wielokrotny Minister Spraw Wewnętrznych UTN i I FN, V, VI i VII Prezydent III Republiki Muratyki, Prokurator Generalny w I Federacji Nordackiej, Pierwszy Towarzysz Związku Socjalistycznych i Kalkilistycznych Republik Muratyckich, I Prezydent IV Republiki Muratyki, Marszałek Wielki Sejmu Muratyckiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leonid Repulijski 346 Opublikowano 13 Listopada 2023 Zaimki: on/jego Zaimki: on/jego Autor Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2023 A ja wiem i to zrobiłem, ale nie wiem czemu się nie chce zaktualizować kod przycisku... Zmieniłem go w ACP a na forum dalej to samo, co wcześniej. Przewodniczący Federalnej Komisji Wyborczej Klon należący do@Kamiljan de Harlin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waksman 1 340 Opublikowano 13 Listopada 2023 Zaimki: on/jego Zaimki: on/jego NIO: 2709210001 NIO: 2709210001 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2023 42 minuty temu, Leonid Repulijski napisał: A ja wiem i to zrobiłem, ale nie wiem czemu się nie chce zaktualizować kod przycisku... Zmieniłem go w ACP a na forum dalej to samo, co wcześniej. Wyczyść cache systemu. Na pasku w ACP powinien być przycisk. Kaspar Venir Waksman-Dëter były: I i III Prezydent UTN, wielokrotny Minister Spraw Wewnętrznych UTN i I FN, V, VI i VII Prezydent III Republiki Muratyki, Prokurator Generalny w I Federacji Nordackiej, Pierwszy Towarzysz Związku Socjalistycznych i Kalkilistycznych Republik Muratyckich, I Prezydent IV Republiki Muratyki, Marszałek Wielki Sejmu Muratyckiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leonid Repulijski 346 Opublikowano 13 Listopada 2023 Zaimki: on/jego Zaimki: on/jego Autor Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2023 Nie mam uprawnień do tego. 14 minut temu, Waksman napisał: Wyczyść cache systemu. Na pasku w ACP powinien być przycisk. Przewodniczący Federalnej Komisji Wyborczej Klon należący do@Kamiljan de Harlin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waksman 1 340 Opublikowano 13 Listopada 2023 Zaimki: on/jego Zaimki: on/jego NIO: 2709210001 NIO: 2709210001 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2023 1 minutę temu, Leonid Repulijski napisał: Nie mam uprawnień do tego. Wyczyszczone. Sprawdź teraz. Kaspar Venir Waksman-Dëter były: I i III Prezydent UTN, wielokrotny Minister Spraw Wewnętrznych UTN i I FN, V, VI i VII Prezydent III Republiki Muratyki, Prokurator Generalny w I Federacji Nordackiej, Pierwszy Towarzysz Związku Socjalistycznych i Kalkilistycznych Republik Muratyckich, I Prezydent IV Republiki Muratyki, Marszałek Wielki Sejmu Muratyckiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Jankowski 195 Opublikowano 13 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2023 Co z tym tłem? piotr@mail.vox Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Jankowski 195 Opublikowano 13 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2023 Co jest nie tak? Z tymi listami? piotr@mail.vox Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leonid Repulijski 346 Opublikowano 13 Listopada 2023 Zaimki: on/jego Zaimki: on/jego Autor Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2023 (edytowane) Siema siema Działa Edytowane 13 Listopada 2023 przez Leonid Repulijski Przewodniczący Federalnej Komisji Wyborczej Klon należący do@Kamiljan de Harlin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi