Skocz do zawartości

Czy Kaluskowski vel Plata powinien mieć prawo do bycia na forum UN?  

13 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy Kaluskowski vel Plata powinien mieć prawo do bycia na forum UN?

• Tak
      4
    • Nie
      9

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To ja może się wypowiem, bo przez ostatnie godziny miałem z nim wzmożoną styczność. Pan Plata, pod nazwiskiem Janusz Kaluskowski wypowiedział dziś wojnę Kirianii w imieniu Królestwa Karmenii wysecesjonowanego z Fenocji. Po trzech godzinach nastąpiła kapitulacja i pan Janusz oczekuje teraz rozpoczęcia sądzenia go w sprawie zbrodni wojennych (ostrzeliwywanie kiriańskich obiektów cywilnych) w Livie. Jego dalszy pobyt na forum jest z punktu widzenia władz w Kirianopolu niedopuszczalny.

99792411588297495.png

Bolesław Kirianóo von Hohenburg de la Sparasan
w Winkulii jako Mikołaj III

101005704499837848.pngUżytkownik StemplaObywatel KirianiiWierny Przenajświętszego Kościoła KiryjskiegoAntykomunista

"Gdy gardzisz mszą i pierogiem: Idźże sobie z Panem Bogiem! A kto prośby nie posłucha: W imię Ojca, Syna, Ducha!"

Opublikowano

Oj tam, przynajmniej mały evencik był na kiriańskim discordzie...

99792411588297495.png

Bolesław Kirianóo von Hohenburg de la Sparasan
w Winkulii jako Mikołaj III

101005704499837848.pngUżytkownik StemplaObywatel KirianiiWierny Przenajświętszego Kościoła KiryjskiegoAntykomunista

"Gdy gardzisz mszą i pierogiem: Idźże sobie z Panem Bogiem! A kto prośby nie posłucha: W imię Ojca, Syna, Ducha!"

Opublikowano

Ja bym wpuścił, bądźmy łagodni. Pewnie jakaś mała wojna, którą przynajmniej jedna strona (jak mniemam ów pan Kaluskowski) traktowałaby na serio, bardziej zachęciłaby mnie do śledzenia na bieżąco forum niż wątki o wydobyciu węgla, itp., które omijam z definicji.

Opublikowano

Wgl teraz tak przy okazji mam rozkminę: co gdyby jakiś osobnik będący obywatelem Insulii lub Hawilandu dostał bana na forum Unii, a potem chciał się zgłosić do wyborów do parlamentu? HMMMM...

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Dodaj nową pozycję...