Gość Andrzej Płatonowicz Ordyński Opublikowano 4 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2022 (edytowane) W natłoku różnych zdarzeń realnych i wirtualnych, ani ja, ani kolega @Waksmannie mogliśmy na bieżąco relacjonować wydarzeń związanych z tegorocznym świętem Dziadów (czyli nas samych ? ). Nie oznacza to jednak, że Cerkiew Plateńska zapomniała o tak ważnym sabacie! Wielu wiernych naszej Cerkwi udekorowało swoje domy, by zasygnalizować dzieciom zbierającym cukierki, gdzie mogą pukać do drzwi: (da się jakoś ustawić rozmiar wstawianej grafiki, żeby nie były takie ogromniaste? @Waksman@Albert Fryderyk de Espada) W nocy z 31 października na 1 października plateńczycy spotykali się w gronie rodzinnym na swiątecznych wieczerzach. Nie inaczej dzień Dziadów spędził Kaspar Waksman: Wspólnie wkroczyliśmy w okres największego mroku, nieco przytłoczeni coraz dłuższymi nocami i coraz krótszymi nocami, ale jednocześnie mający nadzieję na prędkie nadejście Szczodrych Godów, wraz z którymi Słońce Niezwyciężone znów zacznie wyrywać kolejne odłamki czas Nocy. Edytowane 4 Listopada 2022 przez Andrzej Płatonowicz Ordyński Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Albert Fryderyk de Espada 1 063 Opublikowano 4 Listopada 2022 NIO: 2908210003 NIO: 2908210003 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2022 (edytowane) Klika się dwa razy na wstawiony obrazek i można wpisać rozmiar. Też się niedawno dowiedziałem. Edytowane 4 Listopada 2022 przez Albert Fryderyk de Espada AFdeEspada@nordnet.fn Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Andrzej Płatonowicz Ordyński Opublikowano 4 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2022 O prosze, rzeczywiście, działa, dzięki wielkie od technologicznie nierozgarniętego współobywatela. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waksman 1 354 Opublikowano 4 Listopada 2022 Zaimki: on/jego Zaimki: on/jego NIO: 2709210001 NIO: 2709210001 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2022 Teraz, Andrzej Płatonowicz Ordyński napisał: (da się jakoś ustawić rozmiar wstawianej grafiki, żeby nie były takie ogromniaste? @Waksman@Albert Fryderyk de Espada) Jak przy pisaniu/edytowaniu posta zaklikasz szybko dwa razy na zdjęcie to możesz ustawić jego rozmiar ? A ja mam jeszcze pytanie. Ja wiem, że już po Dziadach i w ogóle... Ale może zrobilibyśmy jakiś mały konkursik? Np. na najładniej wyciętą dynię? Kaspar Venir Waksman-Dëter były: I i III Prezydent UTN, wielokrotny Minister Spraw Wewnętrznych UTN i I FN, V, VI i VII Prezydent III Republiki Muratyki, Prokurator Generalny w I Federacji Nordackiej, Pierwszy Towarzysz Związku Socjalistycznych i Kalkilistycznych Republik Muratyckich, I Prezydent IV Republiki Muratyki, Marszałek Wielki Sejmu Muratyckiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Andrzej Płatonowicz Ordyński Opublikowano 4 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2022 Teraz, Waksman napisał: A ja mam jeszcze pytanie. Ja wiem, że już po Dziadach i w ogóle... Ale może zrobilibyśmy jakiś mały konkursik? Np. na najładniej wyciętą dynię? A można, jak najbardizej, oktawa jeszcze trwa, więc nie jest za późno. ? Otworzysz wątek? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waksman 1 354 Opublikowano 4 Listopada 2022 Zaimki: on/jego Zaimki: on/jego NIO: 2709210001 NIO: 2709210001 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2022 8 minut temu, Andrzej Płatonowicz Ordyński napisał: A można, jak najbardizej, oktawa jeszcze trwa, więc nie jest za późno. ? Otworzysz wątek? Oczywiście, z przyjemnością. Zanim jednak, to dwie rzeczy - ogarniesz jakieś ładne zaproszenia? ?. A druga sprawa - skoro działa już MBP to ogarniamy jakieś nagrody pieniężne? 1 Kaspar Venir Waksman-Dëter były: I i III Prezydent UTN, wielokrotny Minister Spraw Wewnętrznych UTN i I FN, V, VI i VII Prezydent III Republiki Muratyki, Prokurator Generalny w I Federacji Nordackiej, Pierwszy Towarzysz Związku Socjalistycznych i Kalkilistycznych Republik Muratyckich, I Prezydent IV Republiki Muratyki, Marszałek Wielki Sejmu Muratyckiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Andrzej Płatonowicz Ordyński Opublikowano 4 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2022 A to myślałeś, żeby zagraniczniaków też zapraszać? Nie wiem, czy to będzie wystarczająco atrakcyjni iwent, żeby rozsyłać zaproszenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waksman 1 354 Opublikowano 4 Listopada 2022 Zaimki: on/jego Zaimki: on/jego NIO: 2709210001 NIO: 2709210001 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2022 14 minut temu, Andrzej Płatonowicz Ordyński napisał: A to myślałeś, żeby zagraniczniaków też zapraszać? Nie wiem, czy to będzie wystarczająco atrakcyjni iwent, żeby rozsyłać zaproszenia. No jak to nie będzie? Oczywiście, że jest atrakcyjny! Im większa promocja, tym większa szansa na to, że ktoś do Cerkwii dołączy ? Kaspar Venir Waksman-Dëter były: I i III Prezydent UTN, wielokrotny Minister Spraw Wewnętrznych UTN i I FN, V, VI i VII Prezydent III Republiki Muratyki, Prokurator Generalny w I Federacji Nordackiej, Pierwszy Towarzysz Związku Socjalistycznych i Kalkilistycznych Republik Muratyckich, I Prezydent IV Republiki Muratyki, Marszałek Wielki Sejmu Muratyckiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi