Femme Mystere 170 Opublikowano 23 Listopada 2022 NIO: 1609230032 NIO: 1609230032 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2022 W takim razie chyba należałoby zaprosić Herr @Fabio Rhynerna obrady: 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waksman 1 340 Opublikowano 23 Listopada 2022 Zaimki: on/jego Zaimki: on/jego NIO: 2709210001 NIO: 2709210001 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2022 Godzinę temu, Femme Mystere napisał: W takim razie chyba należałoby zaprosić Herr @Fabio Rhynerna obrady: Jak najbardziej. Pan Rhyner musi podzielić się z nami swoimi planami na freut. Musimy wiedzieć ile kasy potrzebuje ? Kaspar Venir Waksman-Dëter były: I i III Prezydent UTN, wielokrotny Minister Spraw Wewnętrznych UTN i I FN, V, VI i VII Prezydent III Republiki Muratyki, Prokurator Generalny w I Federacji Nordackiej, Pierwszy Towarzysz Związku Socjalistycznych i Kalkilistycznych Republik Muratyckich, I Prezydent IV Republiki Muratyki, Marszałek Wielki Sejmu Muratyckiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waksman 1 340 Opublikowano 24 Listopada 2022 Zaimki: on/jego Zaimki: on/jego NIO: 2709210001 NIO: 2709210001 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2022 Przesyłam poniżej mapkę z zajętością freutów: I lista - tak na wypadek jakby ktoś zapomniał czym się zajmuje ? MURATYCKI ULEN 1. Freut Nowogród - @Bella Swann, 2. Freut Rammstein (daw. Bazarożgamice) - @Femme Mystere, 3. Freut Umel - @Joachim Cargalho, 4. Freut Alawancja - @Sophie, 5. Freut Czekoladowice - @Waksman, 6. Freut Dwumiasto - @Fabio Rhyner. KORIBIJSKI ULEN 1. Freut Fuhu - @Tadeusz I Wielki, 2. Freut Nirsk - @Sheldon Anszlus Lovelace, 3. Freut Gredensburg - @Heinz-Werner Grüner, 4. Freut Adlernburg - @Bolesław Kirianóo von Hohenburg. Jeśli ktoś z powyższych ma jakieś pytania, nie może czegoś znaleźć, nie wie jak zacząć - służę pomocą ? 1 Kaspar Venir Waksman-Dëter były: I i III Prezydent UTN, wielokrotny Minister Spraw Wewnętrznych UTN i I FN, V, VI i VII Prezydent III Republiki Muratyki, Prokurator Generalny w I Federacji Nordackiej, Pierwszy Towarzysz Związku Socjalistycznych i Kalkilistycznych Republik Muratyckich, I Prezydent IV Republiki Muratyki, Marszałek Wielki Sejmu Muratyckiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sheldon Anszlus Lovelace 102 Opublikowano 24 Listopada 2022 Zaimki: ta osoba/tej osoby Zaimki: ta osoba/tej osoby Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2022 Jak nie ma nigdzie starej mapy miasta to mogę sobie ustalić własne zagospodarowanie miasta? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waksman 1 340 Opublikowano 24 Listopada 2022 Zaimki: on/jego Zaimki: on/jego NIO: 2709210001 NIO: 2709210001 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2022 4 minuty temu, Sheldon Anszlus Lovelace napisał: Jak nie ma nigdzie starej mapy miasta to mogę sobie ustalić własne zagospodarowanie miasta? Jak najbardziej. Jeśli nie ma żadnych źródeł na których można by oprzeć mapę - to tak ? Kaspar Venir Waksman-Dëter były: I i III Prezydent UTN, wielokrotny Minister Spraw Wewnętrznych UTN i I FN, V, VI i VII Prezydent III Republiki Muratyki, Prokurator Generalny w I Federacji Nordackiej, Pierwszy Towarzysz Związku Socjalistycznych i Kalkilistycznych Republik Muratyckich, I Prezydent IV Republiki Muratyki, Marszałek Wielki Sejmu Muratyckiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Femme Mystere 170 Opublikowano 24 Listopada 2022 NIO: 1609230032 NIO: 1609230032 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2022 Niezłe obłożenie, prawda? Może wprowadzimy jakiś konkurs na najlepszego Freutreggera? ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waksman 1 340 Opublikowano 24 Listopada 2022 Zaimki: on/jego Zaimki: on/jego NIO: 2709210001 NIO: 2709210001 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2022 7 minut temu, Femme Mystere napisał: Niezłe obłożenie, prawda? Może wprowadzimy jakiś konkurs na najlepszego Freutreggera? ;d Ostatnio chodził mi po głowie pomysł na zorganizowanie comiesięcznego konkursu na styl Europejskiej Stolicy Kultury. Może u nas zorganizujemy Krajową Stolicę... Czegoś tam? ? Wtedy każdy freut/miasto mogłoby się zgłosić do takiego plebiscytu. Kaspar Venir Waksman-Dëter były: I i III Prezydent UTN, wielokrotny Minister Spraw Wewnętrznych UTN i I FN, V, VI i VII Prezydent III Republiki Muratyki, Prokurator Generalny w I Federacji Nordackiej, Pierwszy Towarzysz Związku Socjalistycznych i Kalkilistycznych Republik Muratyckich, I Prezydent IV Republiki Muratyki, Marszałek Wielki Sejmu Muratyckiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Femme Mystere 170 Opublikowano 24 Listopada 2022 NIO: 1609230032 NIO: 1609230032 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2022 Dla mnie brzmi super. Tym bardziej, że wygram. ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waksman 1 340 Opublikowano 24 Listopada 2022 Zaimki: on/jego Zaimki: on/jego NIO: 2709210001 NIO: 2709210001 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2022 14 minut temu, Femme Mystere napisał: Dla mnie brzmi super. Tym bardziej, że wygram. ? Z takimi umiejętnościami agitacyjnymi jakie szanowna posiada - nie śmiem twierdzić inaczej! ? 1 Kaspar Venir Waksman-Dëter były: I i III Prezydent UTN, wielokrotny Minister Spraw Wewnętrznych UTN i I FN, V, VI i VII Prezydent III Republiki Muratyki, Prokurator Generalny w I Federacji Nordackiej, Pierwszy Towarzysz Związku Socjalistycznych i Kalkilistycznych Republik Muratyckich, I Prezydent IV Republiki Muratyki, Marszałek Wielki Sejmu Muratyckiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Henryk Ziemiański 201 Opublikowano 9 Lutego 2023 NIO: 1609230033 NIO: 1609230033 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2023 Poproszę o Freut Ampracz. Kawaler Henryk Ziemiański herbu Ziemianin Vajs-Spiker Były Premier II Federacji Nordackiej Kongresman IV kadencji Lider frakcji ultranordacko-ojczyźnianej w Koalicji Konserwatywnej II Prezydent II Federacji Nordackiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Albert Fryderyk de Espada 1 056 Opublikowano 9 Lutego 2023 NIO: 2908210003 NIO: 2908210003 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2023 5 godzin temu, Henryk Ziemiański napisał: Poproszę o Freut Ampracz. Niezmiernie miło mi widzieć że ktoś jeszcze się interesuje naszym skromnym przedsięwzięciem. Oczywiście przychylam się do nadania szanownemu Ampracza pod piastowanie. Stosowne dokumenty postaram się wydać jeszcze przed weekendem. AFdeEspada@nordnet.fn Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Albert Fryderyk de Espada 1 056 Opublikowano 11 Lutego 2023 NIO: 2908210003 NIO: 2908210003 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2023 Z lekkim opóźnieniem mogę w końcu poinformować o nadaniu szanownemu Panu @Henryk Ziemiański stanowiska Freutreggëra Freutu Ampracz. Wypada jeszcze życzyć powodzenia i z wielkim zainteresowaniem będę się przyglądał temu co się tam teraz będzie działo. AFdeEspada@nordnet.fn Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ulefs 15 Opublikowano 26 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2023 Czy Gredensburg ma swojego Freutreggera? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waksman 1 340 Opublikowano 26 Lutego 2023 Zaimki: on/jego Zaimki: on/jego NIO: 2709210001 NIO: 2709210001 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2023 10 minut temu, Ulefs napisał: Czy Gredensburg ma swojego Freutreggera? Z tego co wiem, Freutreggerem Gredensburga jest @Heinz-Werner Grüner. Podrzucam poniżej mapkę zajętości Freutów: Kaspar Venir Waksman-Dëter były: I i III Prezydent UTN, wielokrotny Minister Spraw Wewnętrznych UTN i I FN, V, VI i VII Prezydent III Republiki Muratyki, Prokurator Generalny w I Federacji Nordackiej, Pierwszy Towarzysz Związku Socjalistycznych i Kalkilistycznych Republik Muratyckich, I Prezydent IV Republiki Muratyki, Marszałek Wielki Sejmu Muratyckiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ulefs 15 Opublikowano 26 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2023 20 minut temu, Waksman napisał: Z tego co wiem, Freutreggerem Gredensburga jest @Heinz-Werner Grüner. Podrzucam poniżej mapkę zajętości Freutów: Jeśli jest to możliwe, z chęcią objąłbym pieczę nad Freut Opacz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waksman 1 340 Opublikowano 26 Lutego 2023 Zaimki: on/jego Zaimki: on/jego NIO: 2709210001 NIO: 2709210001 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2023 1 minutę temu, Ulefs napisał: Jeśli jest to możliwe, z chęcią objąłbym pieczę nad Freut Opacz. Panie @Albert Fryderyk de Espada jest ukaz do napisania! @Ulefs zanim Pan Prezydent wyda dokument polecam się rozgościć w Opaczy. Dział już utworzyłem, zaś dane dostępowe do Dziennika Ustaw podam po wydaniu ukazu stwierdzającego nadanie stanowiska. Jakby co służę pomocą ? Kaspar Venir Waksman-Dëter były: I i III Prezydent UTN, wielokrotny Minister Spraw Wewnętrznych UTN i I FN, V, VI i VII Prezydent III Republiki Muratyki, Prokurator Generalny w I Federacji Nordackiej, Pierwszy Towarzysz Związku Socjalistycznych i Kalkilistycznych Republik Muratyckich, I Prezydent IV Republiki Muratyki, Marszałek Wielki Sejmu Muratyckiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Albert Fryderyk de Espada 1 056 Opublikowano 26 Lutego 2023 NIO: 2908210003 NIO: 2908210003 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2023 Proszę bardzo, mam nadzieję ze okaże się to niezwykle owocny okres dla freutu. Bardzo ładne wyspy i bardzo dużym niewykorzystanym potencjałem. AFdeEspada@nordnet.fn Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waksman 1 340 Opublikowano 2 Marca 2023 Zaimki: on/jego Zaimki: on/jego NIO: 2709210001 NIO: 2709210001 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2023 Szanowni, podsyłam zaktualizowaną mapkę zajętości Freutów ? Kaspar Venir Waksman-Dëter były: I i III Prezydent UTN, wielokrotny Minister Spraw Wewnętrznych UTN i I FN, V, VI i VII Prezydent III Republiki Muratyki, Prokurator Generalny w I Federacji Nordackiej, Pierwszy Towarzysz Związku Socjalistycznych i Kalkilistycznych Republik Muratyckich, I Prezydent IV Republiki Muratyki, Marszałek Wielki Sejmu Muratyckiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coirloscadh 16 Opublikowano 9 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2023 Szanowni Z chęcią zajmę Freut Eihenberg, jednak mam kilka pytań - z tego co rozumiem, mogę zmienić nazwę Freutu, nazwy miast, i prowadzić jaką kolwiek mi się marzy narracje? Co do samego Freutu, są na temat jego jakieś informacje? 1 Herold Marazmu, relaksoholik, Freutregger Freutu Apoikia Andronicka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waksman 1 340 Opublikowano 9 Kwietnia 2023 Zaimki: on/jego Zaimki: on/jego NIO: 2709210001 NIO: 2709210001 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2023 31 minut temu, Cillian Saerucaeg napisał: Szanowni Z chęcią zajmę Freut Eihenberg, jednak mam kilka pytań - z tego co rozumiem, mogę zmienić nazwę Freutu, nazwy miast, i prowadzić jaką kolwiek mi się marzy narracje? Co do samego Freutu, są na temat jego jakieś informacje? Co do pierwszego nie jestem pewien w tym przypadku, bo ten Freut jest domem dla stolicy Koribii. Trzeba by podpytać @Albert Fryderyk de Espada, ale ogólnie tak, można z tym terenem robić co się chce. Co do informacji to myślę, że pomocny będzie dział miasta, bo z tego co widzę dział Freutu jako tako nie istnieje. Kaspar Venir Waksman-Dëter były: I i III Prezydent UTN, wielokrotny Minister Spraw Wewnętrznych UTN i I FN, V, VI i VII Prezydent III Republiki Muratyki, Prokurator Generalny w I Federacji Nordackiej, Pierwszy Towarzysz Związku Socjalistycznych i Kalkilistycznych Republik Muratyckich, I Prezydent IV Republiki Muratyki, Marszałek Wielki Sejmu Muratyckiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coirloscadh 16 Opublikowano 9 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2023 W takim razie wybrałbym jednak Odchodzice Płd zamiast Eihenberga - mam wizję która jednak nie bardzo pasuje na ważny region z stolicą Herold Marazmu, relaksoholik, Freutregger Freutu Apoikia Andronicka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Albert Fryderyk de Espada 1 056 Opublikowano 10 Kwietnia 2023 NIO: 2908210003 NIO: 2908210003 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2023 W zasadzie nie miałbym problemy w powierzeniu komuś Eihenbergu komuś pod zarząd, w końcu taki jest cel całego programu. Pan @Waksman jednak słusznie zaznaczył nadzwyczajne znaczenie freutu jakie jest domem stolicy Koribi. Oczywiście możliwe byłoby powierzenie szanownemu @Coirloscadh tego freutu ale biorąc pod uwagę wagę regiony (podobnie jak zapewne w przypadku Zwierzogrodu) zastrzegłbym możliwość zmiany nazwy Eihenbergu. Kwestię innych nazw czy to miast czy nawet regionu pozostawiłbym raczej do swobodnej interpretacji. Proszę zatem jeszcze @Coirloscadh o zatwierdzenie finalnego wyboru w oparciu o moją wypowiedź. AFdeEspada@nordnet.fn Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coirloscadh 16 Opublikowano 10 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2023 Ponownie, w takim razie wolałbym Odchodzice Płd - mam nadzieje że nie jest to jakiś ważny region, ale z tego co pamiętam to nie. Herold Marazmu, relaksoholik, Freutregger Freutu Apoikia Andronicka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Albert Fryderyk de Espada 1 056 Opublikowano 10 Kwietnia 2023 NIO: 2908210003 NIO: 2908210003 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2023 44 minuty temu, Coirloscadh napisał: Ponownie, w takim razie wolałbym Odchodzice Płd - mam nadzieje że nie jest to jakiś ważny region, ale z tego co pamiętam to nie. Każdy region jest dla nas ważny ?, ale faktem jest że ten nie miał jeszcze przyjemności posiadać kogoś kto by się nim zajął. Stosowną dokumentację sporządzę w najbliższym momencie gdy będę miał taką możliwość. 1 AFdeEspada@nordnet.fn Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Albert Fryderyk de Espada 1 056 Opublikowano 11 Kwietnia 2023 NIO: 2908210003 NIO: 2908210003 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2023 Stosowny dokument powołujący Freutreggëra został sporządzony. 1 AFdeEspada@nordnet.fn Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi