Bolesław Kirianóo von Hohenburg 510 Opublikowano 13 Marca 2023 Zaimki: on/jego Zaimki: on/jego Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2023 Oczywiście - logo, nazwę, statut, wszystko. Bolesław Kirianóo von Hohenburg Spiker Kongresu, Minister Spraw Zewnętrznych i Premier II Federacji Nordackiej "Gdy gardzisz mszą i pierogiem: Idźże sobie z Panem Bogiem! A kto prośby nie posłucha: W imię Ojca, Syna, Ducha!" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Henryk Ziemiański 201 Opublikowano 14 Marca 2023 NIO: 1609230033 NIO: 1609230033 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2023 (edytowane) A co z stworzeniem działu dla Ziemiański Investments? Edytowane 14 Marca 2023 przez Henryk Ziemiański Kawaler Henryk Ziemiański herbu Ziemianin Vajs-Spiker Były Premier II Federacji Nordackiej Kongresman IV kadencji Lider frakcji ultranordacko-ojczyźnianej w Koalicji Konserwatywnej II Prezydent II Federacji Nordackiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waksman 1 340 Opublikowano 14 Marca 2023 Zaimki: on/jego Zaimki: on/jego NIO: 2709210001 NIO: 2709210001 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2023 5 godzin temu, Henryk Ziemiański napisał: A co z stworzeniem działu dla Ziemiański Investments? Dział utworzony. Do @Bolesław Kirianóo von Hohenburg - jeśli pracownik NKI widzi prośbę o dział gdziekolwiek to go tworzy, nawet jeśli nie dotyczy kraju w którym działa ? 1 Kaspar Venir Waksman-Dëter były: I i III Prezydent UTN, wielokrotny Minister Spraw Wewnętrznych UTN i I FN, V, VI i VII Prezydent III Republiki Muratyki, Prokurator Generalny w I Federacji Nordackiej, Pierwszy Towarzysz Związku Socjalistycznych i Kalkilistycznych Republik Muratyckich, I Prezydent IV Republiki Muratyki, Marszałek Wielki Sejmu Muratyckiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Benjamin Romanow 90 Opublikowano 16 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2023 W związku z objęciem funkcji marszałka Parlamentu Unii Nordackiej, proszę o nadanie odpowiedniej roli. 1 Benjamin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coirloscadh 16 Opublikowano 14 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2023 Dobry Wieczór, najjaśniejszy! Błagam was o utworzenie działu 'Apoikia Andronicka' jako podforum Gminy Ampracko-Opackiej. Załączam też herb Freutu - w razie potrzeby innego rozmiaru/pliku svg proszę pytać. Administracji kłaniam się nisko. 1 Herold Marazmu, relaksoholik, Freutregger Freutu Apoikia Andronicka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waksman 1 340 Opublikowano 14 Kwietnia 2023 Zaimki: on/jego Zaimki: on/jego NIO: 2709210001 NIO: 2709210001 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2023 Godzinę temu, Coirloscadh napisał: Dobry Wieczór, najjaśniejszy! Błagam was o utworzenie działu 'Apoikia Andronicka' jako podforum Gminy Ampracko-Opackiej. Załączam też herb Freutu - w razie potrzeby innego rozmiaru/pliku svg proszę pytać. Administracji kłaniam się nisko. Wniosek zrealizowany. Kaspar Venir Waksman-Dëter były: I i III Prezydent UTN, wielokrotny Minister Spraw Wewnętrznych UTN i I FN, V, VI i VII Prezydent III Republiki Muratyki, Prokurator Generalny w I Federacji Nordackiej, Pierwszy Towarzysz Związku Socjalistycznych i Kalkilistycznych Republik Muratyckich, I Prezydent IV Republiki Muratyki, Marszałek Wielki Sejmu Muratyckiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Hieronim Bryz Opublikowano 24 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2023 Przepraszam, czy nie można by zamykać i przenosić do archiwum nieaktywnych tematów/wątków? Ponadto, czy zwielokrotnienie postów w danym wątku nie mogłoby być inaczej przedstawiane na liście "nowe posty" na forum, na przykład sumować je, żeby nie powstawała długa lista? Dajmy na to w dniu dzisiejszym pojawiło się sporo postów w wątku archiwalnym "nowe forum", to na liście nowych postów wystarczyłby tylko tytuł wątku i na dole informacja ile świeżych postów się w danym wątku pojawiło... Bo obecnie jest tak, że cała lista postów jest zajęta przez jeden wątek... Co jest dosyć nieprzyjemne w odbiorze dla tych, którzy wątkiem totalnie nie są zainteresowani. Kłaniam się, Hieronim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waksman 1 340 Opublikowano 25 Sierpnia 2023 Zaimki: on/jego Zaimki: on/jego NIO: 2709210001 NIO: 2709210001 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2023 15 godzin temu, Hieronim Bryz napisał: Przepraszam, czy nie można by zamykać i przenosić do archiwum nieaktywnych tematów/wątków? NKI nie widzi potrzeby zamykania i przenoszenia nieaktywnych wątków do archiwum bez wyraźnej woli jego autora. Wątek, niczym stary kotlet, może zawsze zostać odgrzany, a Konsorcjum nie ma zamiaru tego uniemożliwiać. Odnośnie listy ostatniej aktywności - niestety, zaproponowanego przez Pana rozwiązania nie jesteśmy w stanie wprowadzić, ze względu na ograniczenia silnika forum. Kaspar Venir Waksman-Dëter były: I i III Prezydent UTN, wielokrotny Minister Spraw Wewnętrznych UTN i I FN, V, VI i VII Prezydent III Republiki Muratyki, Prokurator Generalny w I Federacji Nordackiej, Pierwszy Towarzysz Związku Socjalistycznych i Kalkilistycznych Republik Muratyckich, I Prezydent IV Republiki Muratyki, Marszałek Wielki Sejmu Muratyckiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Andrzej Płatonowicz Ordyński Opublikowano 25 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2023 @Hieronim BryzMoże Pan wchodzić przez Nowiny, tam każdy wątek pojawia się jeden raz: https://nowiny.stempel.org.pl/ Drogie NKI, złożyłem wniosek o zarejestrowanie nowej instytucji, proszę o rozpatrzenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waksman 1 340 Opublikowano 25 Sierpnia 2023 Zaimki: on/jego Zaimki: on/jego NIO: 2709210001 NIO: 2709210001 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2023 38 minut temu, Andrzej Płatonowicz Ordyński napisał: Może Pan wchodzić przez Nowiny, tam każdy wątek pojawia się jeden raz: https://nowiny.stempel.org.pl/ Na stronie głównej II FN jest podobnie ? 38 minut temu, Andrzej Płatonowicz Ordyński napisał: Drogie NKI, złożyłem wniosek o zarejestrowanie nowej instytucji, proszę o rozpatrzenie. Szanowny Andrzeju, wniosek o zarejestrowanie instytucji widniejący w Urzędzie Wniosków tyczy się wyłącznie terytorium IV Republiki Muratyki, wszakże UW założono w IV RM, ale nie ukonstytuowano jego działania w II FN. Jeśli chcesz zarejestrować instytucję w II FN to nie musisz składać tam wniosku, bo w Federacji taka procedura jeszcze się nie wykształciła. Jeśli wniosek dotyczy IV RM - wtedy podejmiemy się jego rozpatrzenia, jeśli nie - odrzucimy. Kaspar Venir Waksman-Dëter były: I i III Prezydent UTN, wielokrotny Minister Spraw Wewnętrznych UTN i I FN, V, VI i VII Prezydent III Republiki Muratyki, Prokurator Generalny w I Federacji Nordackiej, Pierwszy Towarzysz Związku Socjalistycznych i Kalkilistycznych Republik Muratyckich, I Prezydent IV Republiki Muratyki, Marszałek Wielki Sejmu Muratyckiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Andrzej Płatonowicz Ordyński Opublikowano 25 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2023 Obojętnie mi, ja wpisu do rejestru nie potrzebuję, chcę tylko mieć możliwość publikacji na stronie głównej FN pod własnym szyldem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waksman 1 340 Opublikowano 25 Sierpnia 2023 Zaimki: on/jego Zaimki: on/jego NIO: 2709210001 NIO: 2709210001 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2023 4 godziny temu, Andrzej Płatonowicz Ordyński napisał: Obojętnie mi, ja wpisu do rejestru nie potrzebuję, chcę tylko mieć możliwość publikacji na stronie głównej FN pod własnym szyldem. Dobrze, dodałem instytucję do systemu, powinna się ona pokazać w spisie dostępnych instytucji przy pisaniu artykułu ? Kaspar Venir Waksman-Dëter były: I i III Prezydent UTN, wielokrotny Minister Spraw Wewnętrznych UTN i I FN, V, VI i VII Prezydent III Republiki Muratyki, Prokurator Generalny w I Federacji Nordackiej, Pierwszy Towarzysz Związku Socjalistycznych i Kalkilistycznych Republik Muratyckich, I Prezydent IV Republiki Muratyki, Marszałek Wielki Sejmu Muratyckiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Andrzej Płatonowicz Ordyński Opublikowano 25 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2023 Dziękuję, Panie Szefie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Albert Fryderyk de Espada 1 056 Opublikowano 5 Września 2023 NIO: 2908210003 NIO: 2908210003 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2023 Uszanowanie, chciałbym prosić o stworzenie w dziale Kongresu pod forum Kancelarii gdzie można by publikować projekty ustaw na najbliższe posiedzenia. Jeżeli zaś moje kompetencje jako członka kongresu są niewystarczające to poprosiłbym jeszcze o zaopiniowanie ze strony @Spiker. Ułatwi to nam wszystkim pracę tam i będzie trochę czytelniej poruszac się mieży określonymi projektami. AFdeEspada@nordnet.fn Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leonid Repulijski 346 Opublikowano 5 Września 2023 Zaimki: on/jego Zaimki: on/jego Udostępnij Opublikowano 5 Września 2023 Jestem za takim rozwiązaniem. Przewodniczący Federalnej Komisji Wyborczej Klon należący do@Kamiljan de Harlin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waksman 1 340 Opublikowano 5 Września 2023 Zaimki: on/jego Zaimki: on/jego NIO: 2709210001 NIO: 2709210001 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Września 2023 W związku z polityką ?im mniej działów, tym lepiej? NKI proponuje owy dział zamienić w przypięty wątek. Proszę o opinie @Spiker na ten temat. Kaspar Venir Waksman-Dëter były: I i III Prezydent UTN, wielokrotny Minister Spraw Wewnętrznych UTN i I FN, V, VI i VII Prezydent III Republiki Muratyki, Prokurator Generalny w I Federacji Nordackiej, Pierwszy Towarzysz Związku Socjalistycznych i Kalkilistycznych Republik Muratyckich, I Prezydent IV Republiki Muratyki, Marszałek Wielki Sejmu Muratyckiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Andrzej Płatonowicz Ordyński Opublikowano 7 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2023 Zgodnie z przepisami prawa realnego, stanowczo proszę o usunięcie mojego konta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waksman 1 340 Opublikowano 7 Września 2023 Zaimki: on/jego Zaimki: on/jego NIO: 2709210001 NIO: 2709210001 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Września 2023 Teraz, Andrzej Płatonowicz Ordyński napisał: Zgodnie z przepisami prawa realnego, stanowczo proszę o usunięcie mojego konta. Poproszę o podstawę prawną. Taką realną. Kaspar Venir Waksman-Dëter były: I i III Prezydent UTN, wielokrotny Minister Spraw Wewnętrznych UTN i I FN, V, VI i VII Prezydent III Republiki Muratyki, Prokurator Generalny w I Federacji Nordackiej, Pierwszy Towarzysz Związku Socjalistycznych i Kalkilistycznych Republik Muratyckich, I Prezydent IV Republiki Muratyki, Marszałek Wielki Sejmu Muratyckiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Andrzej Płatonowicz Ordyński Opublikowano 7 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2023 https://www.eporady24.pl/forum_dyskusyjne_usuwanie_konta_i_postow_bylego_uzytkownika,pytania,17,110,4229.html Wiadomo, że sądzić się realnie nie będziemy, natomiast nie widzę powodu, by moje konto wbrew mojej woli miało tu dalej wisieć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Hieronim Bryz Opublikowano 7 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2023 (edytowane) 6 minut temu, Waksman napisał: Poproszę o podstawę prawną. Taką realną. Także bym prosił o status persona non grata, banicję czy jak Wy to tam nazywacie. To jest moja prywatna decyzja o usunięciu swojego konta (wraz ze wszystkimi postami, które napisałem) z systemu Federacji Nordackiej w całości, a Waszym zasranym obowiązkiem jest uszanowanie mojej decyzji. Edytowane 7 Września 2023 przez Hieronim Bryz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waksman 1 340 Opublikowano 7 Września 2023 Zaimki: on/jego Zaimki: on/jego NIO: 2709210001 NIO: 2709210001 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Września 2023 2 minuty temu, Andrzej Płatonowicz Ordyński napisał: https://www.eporady24.pl/forum_dyskusyjne_usuwanie_konta_i_postow_bylego_uzytkownika,pytania,17,110,4229.html Wiadomo, że sądzić się realnie nie będziemy, natomiast nie widzę powodu, by moje konto wbrew mojej woli miało tu dalej wisieć. Konto zostało usunięte, pozdrawiam. Kaspar Venir Waksman-Dëter były: I i III Prezydent UTN, wielokrotny Minister Spraw Wewnętrznych UTN i I FN, V, VI i VII Prezydent III Republiki Muratyki, Prokurator Generalny w I Federacji Nordackiej, Pierwszy Towarzysz Związku Socjalistycznych i Kalkilistycznych Republik Muratyckich, I Prezydent IV Republiki Muratyki, Marszałek Wielki Sejmu Muratyckiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waksman 1 340 Opublikowano 7 Września 2023 Zaimki: on/jego Zaimki: on/jego NIO: 2709210001 NIO: 2709210001 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Września 2023 Teraz, Hieronim Bryz napisał: Także bym prosił o status persona non grata, banicję czy jak Wy to tam nazywacie. To jest moja prywatna decyzja o usunięciu swojego konta z systemu Federacji Nordackiej w całości, a Waszym zasranym obowiązkiem jest uszanowanie mojej decyzji. Pan również żąda usunięcia swojego konta? Dobrze rozumiem? Kaspar Venir Waksman-Dëter były: I i III Prezydent UTN, wielokrotny Minister Spraw Wewnętrznych UTN i I FN, V, VI i VII Prezydent III Republiki Muratyki, Prokurator Generalny w I Federacji Nordackiej, Pierwszy Towarzysz Związku Socjalistycznych i Kalkilistycznych Republik Muratyckich, I Prezydent IV Republiki Muratyki, Marszałek Wielki Sejmu Muratyckiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Hieronim Bryz Opublikowano 7 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2023 Teraz, Waksman napisał: Pan również żąda usunięcia swojego konta? Dobrze rozumiem? Koniecznie z postami, które napisałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waksman 1 340 Opublikowano 7 Września 2023 Zaimki: on/jego Zaimki: on/jego NIO: 2709210001 NIO: 2709210001 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Września 2023 Teraz, Hieronim Bryz napisał: Koniecznie z postami, które napisałem. Realowa ustawa nie przewiduje usuwania postów, a regulamin tej witryny tego nie określa, dlatego tego nie uczynię. Konto zostało usunięte - do nie-zobaczenia. Kaspar Venir Waksman-Dëter były: I i III Prezydent UTN, wielokrotny Minister Spraw Wewnętrznych UTN i I FN, V, VI i VII Prezydent III Republiki Muratyki, Prokurator Generalny w I Federacji Nordackiej, Pierwszy Towarzysz Związku Socjalistycznych i Kalkilistycznych Republik Muratyckich, I Prezydent IV Republiki Muratyki, Marszałek Wielki Sejmu Muratyckiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Supreme Commander Machia Opublikowano 11 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2023 W dniu 7.09.2023 o 23:47, Waksman napisał: Realowa ustawa nie przewiduje usuwania postów, a regulamin tej witryny tego nie określa, dlatego tego nie uczynię. Konto zostało usunięte - do nie-zobaczenia. Dobry wieczór, chciałabym poprosić o usunięcie konta na forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi