Skocz do zawartości
  • advertisement_alt
  • advertisement_alt
  • advertisement_alt
  • NordFind — Federalna Wyszukiwarka
    Wpisz frazę, aby zobaczyć podpowiedzi.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dzień dobry, nazywam się Karmel Czekoladowski. Przybywam do Muratyki w celu założenia własnego biznesu, a dokładniej pączkarni sprzedającej pączki według wieloletniej rodzinnej receptury. 

Opublikowano

Dzień dobry! Bardzo nam miło, że przybywa pan do nas! Na pewno pana pączkarnia osiągnie sukces, bo takiej formy jeszcze u nas nie było!

1113.png

Grzegorz Szarak von Hohenburg

Opublikowano

Witam serdecznie w Muratyce @karmeloveqq! ?

Proszę czuć się jak u siebie w domu! Ja klasycznie kilka pytań - skąd dowiedziałeś się o Muratyce? Jakie są twoje zainteresowania?

Widziałem też, że złożyłeś wniosek o obywatelstwo - aby je uzyskać musisz wykazywać aktywność na forum. W prawie nie jest zapisane ile konkretnie, także to już zostawiamy tobie. W razie pytań śmiało zadawaj je w tym wątku lub w dziale "Pytania wszelakie". Jakby co to służę pomocą ?

P.S Posiadasz Discorda? ?

Opublikowano

Przeglądałem subskrybcje jakiegoś kanału na YouTube i tam natrafiłem na kanał Waxman Proctions i filmik "muratyka.exe".

Tak, mam discorda mój nick to Kammil#2495.

• Lubię to 1
  • Wow 1
Opublikowano

O, no proszę. Czyli filmik faktycznie przynosi jakieś efekty. Trzeba będzie podziałać nad większą ilością memów z Muratyką ?

To w takim razie zapraszam na Discorda - https://discord.com/invite/mtstv4g - tam możemy sobie luźniej pogadać ?