Elina az Ruzmari-Emre 72 Opublikowano 19 godzin temu Opublikowano 19 godzin temu WNIOSEK Ja zrezygnuję z obywatelstwa od dzisiejszego 18.08.2026 rok. w tym dekrecie już nie jestem obywtelką Siyah bo już państwo nie istnieję w tej sprawie mnie ominięto tak powiem, w tym to skieruję do to administracji NUI o zdjęcie mi tego obywatelstwa Siyah. 1
karol flibustier keane 143 Opublikowano 19 godzin temu Opublikowano 19 godzin temu Istnieje, jest na mapie umieszczone niedaleko Nowalu nad Wyspą Faradon.
Burek 1 269 Opublikowano 19 godzin temu Opublikowano 19 godzin temu Ale Siyah chyba dalej istnieje w tym
karol flibustier keane 143 Opublikowano 19 godzin temu Opublikowano 19 godzin temu I jako sułtanka, nie powinnaś opuszczać poddanych. 1 1
Elina az Ruzmari-Emre 72 Opublikowano 19 godzin temu Autor Opublikowano 19 godzin temu 8 minut temu, karol flibustier keane napisał(a): I jako sułtanka, nie powinnaś opuszczać poddanych. Ale są nie aktywni w Siyah
karol flibustier keane 143 Opublikowano 19 godzin temu Opublikowano 19 godzin temu Czas urlopów i wyjazdów
Adelaide Radziwiłł-Chojnacka 312 Opublikowano 19 godzin temu Opublikowano 19 godzin temu Moje gratulacje! Też bym z tego kraju uciekła zwłaszcza gdyby mój mąż miał inne żony! Podsyłam Ci link do sułtanatu @Elina az Ruzmari-Emre https://alqamar.flarum.cloud 1 (-) Adelaide Radziwiłł-Chojnacka
Adelaide Radziwiłł-Chojnacka 312 Opublikowano 18 godzin temu Opublikowano 18 godzin temu @Leszek Ebe zawiodłam się takie rzeczy oglądasz na islamgramie 😭😭😭😭😭 1 (-) Adelaide Radziwiłł-Chojnacka
Elina az Ruzmari-Emre 72 Opublikowano 18 godzin temu Autor Opublikowano 18 godzin temu @Bolesław Kirianóo von Hohenburg w tym się zrekłąm w tym trzeba mi usnąć rangę Obywatel Siyah
Elina az Ruzmari-Emre 72 Opublikowano 18 godzin temu Autor Opublikowano 18 godzin temu 17 minut temu, Elina az Ruzmari-Emre napisał(a): @Bolesław Kirianóo von Hohenburg w tym się zrekłąm w tym trzeba mi usnąć rangę Obywatel Siyah @Kamiljan de Harlin
Burek 1 269 Opublikowano 18 godzin temu Opublikowano 18 godzin temu dobrze, ranga zostanie uśnięta. ok spk?
Kamiljan de Harlin 1 511 Opublikowano 17 godzin temu Opublikowano 17 godzin temu 14 minut temu, Elina az Ruzmari-Emre napisał(a): @Kamiljan de Harlin Obywatelstwo II FN i MK też zabrać? Arcydemon wojny, Khorne, wybuchł tak wielkim gniewem na moje proroctwa, że sama jego aura wściekłości wgniotła mnie z impetem w ziemię. Siła uderzenia była tak potężna, że przebiłem się na samo dno lądolodu, na którym stoi stolica Imperium Chaosu. Odnalazłem się wówczas w lochach Khorna, gdzie orędownicy pokoju, spokoju i przyjaźni byli doprowadzani do obłędu niewyobrażalnymi torturami. Widziałem cele więzienne zbudowane z czystej energii nienawiści, w których wszystkie kąty miały więcej niż 180 stopni, a i tak tworzyły jakimś cudem zamkniętą przestrzeń. Samo patrzenie na te oszalałe struktury wywoływało we mnie niewyobrażalne cierpienie, nie wspominając o rzeczach, którym poddawani byli osadzeni - na samo ich wspomnienie skręcam się z bólu.
Bolesław Kirianóo von Hohenburg 2 098 Opublikowano 17 godzin temu Opublikowano 17 godzin temu 2 minuty temu, Kamiljan de Harlin napisał(a): Obywatelstwo II FN i MK też zabrać? nie kuś gresie nie kuś! Bolesław Kirianóo von Hohenburg de la Sparasan w Winkulii jako Mikołaj III "Gdy gardzisz mszą i pierogiem: Idźże sobie z Panem Bogiem! A kto prośby nie posłucha: W imię Ojca, Syna, Ducha!"
Elina az Ruzmari-Emre 72 Opublikowano 17 godzin temu Autor Opublikowano 17 godzin temu 9 minut temu, Kamiljan de Harlin napisał(a): Obywatelstwo II FN i MK też zabrać? Obywatelstwo II FN i MK te zostają obywatelstwa 3 1
Akrypa Ali Shariati von Primisz-Lichtenstein 258 Opublikowano 17 godzin temu Opublikowano 17 godzin temu W FN i MK pewno ni ma poligamii to @Elina az Ruzmari-Emrenie będzie zazdłosna. (-) Akrypa Ali Shariati von Primisz-Lihtenštán Nie ważne gdzie jestem, pamiętam kim jestem - Teutonką! Imāmka Rafānu - Serdecznie zapraszam!
Barhir az R-Z-Emre 413 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu Jest mi przykro i smutno. Wszyscy mnie opuszczają. Kto przytulić biednego Sułtana? @Elina az Ruzmari-Emre zawsze będę cię kochać skarbie! 1 Barhir az Ruzmari-Zentawi-Emre, Sułtan Siyah, Pan wszystkich karków, sługa Wielkiego Meczetu, Król Królów, Imperator Wschodu i Zachodu, prawowity władca Nordaty Muzułmańskiej. Tyran pikseli. Syn Ahmeda-Hamasa, wnuk Ahmeda, prawnuk Ertana i praprawnuk Fazila. Mąż swojej pierwszej żony Eliny i drugiej żony Yasminy. Ojciec syna Salima, dziedzica i przyszłego władcy mikroświata.
Elina az Ruzmari-Emre 72 Opublikowano 1 godzinę temu Autor Opublikowano 1 godzinę temu (edytowane) 6 minut temu, Barhir az R-Z-Emre napisał(a): Jest mi przykro i smutno. Wszyscy mnie opuszczają. Kto przytulić biednego Sułtana? @Elina az Ruzmari-Emre zawsze będę cię kochać skarbie! W tym dopiero przyszedłeś, w tym chcem cb. na discordzie na priva prorzmawiać z tobą kotku Edytowane 1 godzinę temu przez Elina az Ruzmari-Emre 1
Barhir az R-Z-Emre 413 Opublikowano 3 minuty temu Opublikowano 3 minuty temu Moje słońce najpiękniejsze chcę wrócić obywatelstwo Siyah. Barhir az Ruzmari-Zentawi-Emre, Sułtan Siyah, Pan wszystkich karków, sługa Wielkiego Meczetu, Król Królów, Imperator Wschodu i Zachodu, prawowity władca Nordaty Muzułmańskiej. Tyran pikseli. Syn Ahmeda-Hamasa, wnuk Ahmeda, prawnuk Ertana i praprawnuk Fazila. Mąż swojej pierwszej żony Eliny i drugiej żony Yasminy. Ojciec syna Salima, dziedzica i przyszłego władcy mikroświata.
Rekomendowane odpowiedzi