Skocz do zawartości
  • advertisement_alt
  • advertisement_alt
  • advertisement_alt

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Przedstawiam BRAVO-ZULU mapę wersję v17.07.2026-1. Taka wersja bo to jest pierwszy fork od mapy RD (wersji Ronona Dexa), wersji z 17.07.2026, bo to jest ostatnia PRAWOWIERNA WERSJA MAPY  - tak wam poffiem. Potem Dex przedłożył prywatne poglądy co do nie jego cyrku i nie jego maup nad tzw obiektywność. I jeszcze poffiedział, że jak coś się nie podoba to własne mapy rysować. No to robię. Znaczy nie robię bo to jest no 1 fork tej ostatniej wersji, i potem będą kolejne tzw forki i te no wersje. Czyli że to jest no 99% praca tego no Ronona i wszystkie PRAWA AUTORSKIE W INTERNECIE idą do niego. Ja tylko chcę no każdą kolejną mapę poprawiać żeby był tam Noffoland, żeby noffi wiedzieli. Bo inaczej to będzie propaganda kartograficzna z tej no bialenii, a tam oni czczą jako jakiegoss no patrona zbrodniarza dziffnego, co nawet Boga Najwyższego nie znał tak fr. I stąd ten fork. Juss rozumiesz?

Jak nie rozumiess to masz wszystkie informacje na mapie. To jest no pierwszy fork z map BZ (Bravo-Zulu), które będą no ulepszoną wersją map RD. Czyli no można używać oznaczenia BZ albo RD-BZ, bo to są no forki od map RD. Ja poffiem tak: mapy RD są ok, spk, ale Ronon nie jest ostatnio ok, spk. Więc naprawiam mapy, żeby były ok, spk jak dalej. Tak rell?

żaden sstarry nie dotrwał do tego miejsca bo nie było żadnego ai slop obrazka w trakcie, więc możemy już mówić między nami noffymi. I tak wam poffiem: no będę się tzw sstarrał utrzymywać te no mapy up-to-date, ale no nffm jak będzie, tak wam poffiem. I chcę no tess i Praffdy bronić, i ożywić rynek kartograficzny, tak wam poffiem. I żeby były no russne opcje tych map, ff tym RD są ogl ok, spk więc mogą być no jądrem tzw jądrem linkusa ( @Edward Teague @karol flibustier keane tak rell?), a inni mogą no pod warunkiem dania creditu modyfikować mapy żeby no służyły im tzw. potrzebom. I to będzie wolny rynek map i każdy wybierze najlepszą, tak rell? I Prezydent FN będzie mogła mieć w gabinecie poprawną polityczną mapę Vadmy, Bravo Zulu. I możemy no się kłócić które mapy są lepsze bo np no sułtan może zrobić mapy AA w których no wszystko jest siyah i to będzie no niszowy standard map tak wam poffiem, i będą mogły być mapowe nerdy które znają wszystkie standardy map, od PL (Pel Nander) aż po AKH (Azymutalna Kamiljana Harlina) - tak wam poffiem. I no to juss koniec chyba. Juss rozumiesz?

101005704499841376.png

• Żaboid 1
  • Ogień! 2

99792411588297495.png

Bolesław Kirianóo von Hohenburg de la Sparasan
w Winkulii jako Mikołaj III

101005704499837848.pngUżytkownik StemplaObywatel KirianiiWierny Przenajświętszego Kościoła KiryjskiegoAntykomunista

"Gdy gardzisz mszą i pierogiem: Idźże sobie z Panem Bogiem! A kto prośby nie posłucha: W imię Ojca, Syna, Ducha!"

Opublikowano

maupa*

• Wow 2
Opublikowano

przyjdzie chwila triumfu światła nad cimnościom i ronońskia maupa utraci swój maupo-monopol-[owy].
płułałizm mapowy poffruci i wolmość zwycięży! 
PRECZ Z OCEANAMI!! NIECH ZYJE ZIEMIA I LĄD SUCCHY!

photo_2026-07-29_10-49-14.jpg

• Kocham to! 2

photo_2026-07-23_19-50-46.jpg.df2689b20790e7eccc7090f5cd9547a1.jpg
(-) Akrypa Ali Shariati von Primisz-Lihtenštán
Nie ważne gdzie jestem, pamiętam kim jestem - Teutonką!
Imāmka Rafānu - Serdecznie zapraszam!

Opublikowano

Patrzę se, czy to nie ściema

Toż to skhandal! Ruby nie ma!

• Wow 1
  • Smuteczek 1
x-Augustus Helmut Lew Istvan Visarionowicz von Hagsen de la Sparasan de Harlin Pasha Hurrdur Iszsza
(August von Hagsen de la Sparasan de Harlin)
Kapłan kiryjski, były Prezydent II Federacji Nordackiej 

Discord:
August (sagan Amatorii) / august_de_la_sparasan / August#6022

101005704499837848.pngWierny Przenajświętszego Kościoła Kiryjskiego
Opublikowano
Teraz, August de la Sparasan napisał(a):

Patrzę se, czy to nie ściema

Toż to skhandal! Ruby nie ma!

proszę przesłać na priv lokalizację i kontury Ruby a dodam

• Lubię to 1
  • Wow 1

99792411588297495.png

101005704499837848.pngUżytkownik StemplaObywatel KirianiiWierny Przenajświętszego Kościoła KiryjskiegoAntykomunista

"Gdy gardzisz mszą i pierogiem: Idźże sobie z Panem Bogiem! A kto prośby nie posłucha: W imię Ojca, Syna, Ducha!"

Opublikowano

A ja zrobię też taką poffasznom mapę.

15173543_Symbole_b3Fstw.png.e11e872a1d6dc8abb4a2b65b8439dc0b.pngArcydemon wojny, Khorne, wybuchł tak wielkim gniewem na moje proroctwa, że sama jego aura wściekłości wgniotła mnie z impetem w ziemię. Siła uderzenia była tak potężna, że przebiłem się na samo dno lądolodu, na którym stoi stolica Imperium Chaosu. Odnalazłem się wówczas w lochach Khorna, gdzie orędownicy pokoju, spokoju i przyjaźni byli doprowadzani do obłędu niewyobrażalnymi torturami. Widziałem cele więzienne zbudowane z czystej energii nienawiści, w których wszystkie kąty miały więcej niż 180 stopni, a i tak tworzyły jakimś cudem zamkniętą przestrzeń. Samo patrzenie na te oszalałe struktury wywoływało we mnie niewyobrażalne cierpienie, nie wspominając o rzeczach, którym poddawani byli osadzeni - na samo ich wspomnienie skręcam się z bólu.

antipixel_fuckai.png.2234e8406de189745750e93caba1159e.png

Opublikowano
24 minuty temu, Kamiljan de Harlin napisał(a):

A ja zrobię też taką poffasznom mapę.

To rób. Ja będę wydawać BZ do czasu aż albo Rononek uzna stan faktyczny i przestaje robić jakiś no nie jego cyrk z nie jego maupami, albo aż będzie nowy standard kartograficzny

• Lubię to 1

99792411588297495.png

Opublikowano

By obserwujący mogli poczytać napiszę jak sstara.

Myślę, że w kwestii mapy docelowo powinniśmy iść w kierunku programu IZOLACJONIZMU. Zadajmy sobie pytanie - po co nam robić mapę z mikronacjami innymi. Dla nas możemy własną skoro główny kartograf nami gardzi na każdym swoim kroku. Nie musimy zmuszać innych do nas a my możemy spokojnie tworzyć własne. Najlepiej stworzyć po prostu mapę z mikronacjami które znajdują się w NUI. Co inni zrobią na swojej mapie z nami? A co nas to obchodzi! Powiem więcej, jak dla mnie to jeśli będzie u nas chęć to powinniśmy przestawiać sobie ziemie FN które są dalej od macierzy bez uzgadniania tego z innymi - co ich to ma obchodzić? 

Nie ma sensu w błocie walczyć i tracić entuzjazm na kłótnie z poffagollingiem. Róbmy swoje a nasza niech nasza mapa ma nasz cyrk i nasze maupy. 

• Kocham to! 2

photo_2026-07-23_19-50-46.jpg.df2689b20790e7eccc7090f5cd9547a1.jpg
(-) Akrypa Ali Shariati von Primisz-Lihtenštán
Nie ważne gdzie jestem, pamiętam kim jestem - Teutonką!
Imāmka Rafānu - Serdecznie zapraszam!

Opublikowano
1 minutę temu, Akrypa Ali Shariati von Primisz-Lichtenstein napisał(a):

By obserwujący mogli poczytać napiszę jak sstara.

Myślę, że w kwestii mapy docelowo powinniśmy iść w kierunku programu IZOLACJONIZMU. Zadajmy sobie pytanie - po co nam robić mapę z mikronacjami innymi. Dla nas możemy własną skoro główny kartograf nami gardzi na każdym swoim kroku. Nie musimy zmuszać innych do nas a my możemy spokojnie tworzyć własne. Najlepiej stworzyć po prostu mapę z mikronacjami które znajdują się w NUI. Co inni zrobią na swojej mapie z nami? A co nas to obchodzi! Powiem więcej, jak dla mnie to jeśli będzie u nas chęć to powinniśmy przestawiać sobie ziemie FN które są dalej od macierzy bez uzgadniania tego z innymi - co ich to ma obchodzić? 

Nie ma sensu w błocie walczyć i tracić entuzjazm na kłótnie z poffagollingiem. Róbmy swoje a na niech nasza mapa ma nasz cyrk i nasze maupy. 

Bravo Zulu - tak poffiem, i jeszcze: tak rell. Ff tym no tylko trzeba no obrysować w paincie te same kontury i ig inne kolorki bo inaczej ronon się zesra o PRAWA AUTORSKIE do tego konkretnego odrysu tych samych kształtów i o te konkretne kolorki. Mam nadzieję, że ma pozwolenie twórcy wszystkich kolorów (Jahwe) na ich używanie, inaczej - POZEFF.

• Lubię to 1
  • Żaboid 1

99792411588297495.png

Opublikowano
Godzinę temu, Bolesław Kirianóo von Hohenburg napisał(a):

To rób. Ja będę wydawać BZ do czasu aż albo Rononek uzna stan faktyczny i przestaje robić jakiś no nie jego cyrk z nie jego maupami, albo aż będzie nowy standard kartograficzny

Fftym no my zrobimy nowy standads.

• Lubię to 1
  • Wow 1

15173543_Symbole_b3Fstw.png.e11e872a1d6dc8abb4a2b65b8439dc0b.pngArcydemon wojny, Khorne, wybuchł tak wielkim gniewem na moje proroctwa, że sama jego aura wściekłości wgniotła mnie z impetem w ziemię. Siła uderzenia była tak potężna, że przebiłem się na samo dno lądolodu, na którym stoi stolica Imperium Chaosu. Odnalazłem się wówczas w lochach Khorna, gdzie orędownicy pokoju, spokoju i przyjaźni byli doprowadzani do obłędu niewyobrażalnymi torturami. Widziałem cele więzienne zbudowane z czystej energii nienawiści, w których wszystkie kąty miały więcej niż 180 stopni, a i tak tworzyły jakimś cudem zamkniętą przestrzeń. Samo patrzenie na te oszalałe struktury wywoływało we mnie niewyobrażalne cierpienie, nie wspominając o rzeczach, którym poddawani byli osadzeni - na samo ich wspomnienie skręcam się z bólu.

antipixel_fuckai.png.2234e8406de189745750e93caba1159e.png

Opublikowano

Dawać mapy, budziem piracić, zajmować i zdobywać. Archipelagi  w koło nowali som nowalskie, jak widać zesstarrych manus-kryptuff w nowalach. Precz z łobcymi z niech, osadzimy tam nowaluff i nordatuff!

• Sigma 1
  • Ogień! 1
Opublikowano

Żarty, żartami, ale róbcie swoje mapy. Kartograf światowy zwariował i obiektywizm w cipę wsadził (nieważne czyją) 😄 

• Lubię to 1