Skocz do zawartości
  • advertisement_alt
  • advertisement_alt
  • advertisement_alt

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Oświadczenie Sułtana Barhira az Ruzmari-Zentawi-Emre w sprawie opuszczenia forum NUI przez muzułmanów, obywateli Siyah.
Z głębokim smutkiem przyjmuję wiadomość o decyzji moich braci i sióstr, obywateli Wielkiego Sułtanatu Siyah, o opuszczeniu forum Nordackiej Unii Informatycznej (NUI). Jest mi niezmiernie przykro z tego powodu, jednak rozumiem i szanuję wolę mojego ludu. Każdy naród ma prawo do samostanowienia i budowania swojej przyszłości na własnych zasadach.
Nie żywię żadnej urazy wobec tych, którzy zdecydowali się podążyć własną drogą. Życzę im powodzenia i sukcesów w tworzeniu nowego kraju, daleko od ziem Siyah, na nowej, obiecującej ziemi. Wielki Sułtanat Siyah pozostaje silny i nie straci ani piksela swojej ojczystej ziemi.
Ja sam nie będę rościł sobie żadnych praw do nowego kraju, w którym zamieszkają obywatele Siyah. Nasze drogi się rozchodzą, ale szacunek i pamięć o wspólnych chwilach pozostaną na zawsze.
Pragnę również podkreślić, że nadal pozostaję w związku małżeńskim z moją ukochaną Sułtanką Yasminą. Kocham ją bardzo i z pełnym zrozumieniem zgadzam się, by wyruszyła na inny kontynent, realizując swoje własne przeznaczenie.
Dziękuję za wspólną przygodę, za wszystkie chwile, które razem przeżyliśmy. Życzę powodzenia i pomyślności na nowej drodze życia.

• Lubię to 2
  • Smuteczek 3

Barhir az Ruzmari-Zentawi-Emre, Sułtan Siyah, Pan wszystkich karków, sługa Wielkiego Meczetu, Król Królów, Imperator Wschodu i Zachodu, prawowity władca Nordaty Muzułmańskiej. Tyran pikseli. Syn Ahmeda-Hamasa, wnuk Ahmeda, prawnuk Ertana i praprawnuk Fazila. Mąż swojej pierwszej żony Eliny i drugiej żony Yasminy. Ojciec syna Salima, dziedzica i przyszłego władcy mikroświata.