Skocz do zawartości
  • advertisement_alt
  • advertisement_alt
  • advertisement_alt

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Szanowny Sułtanie Barhirze az Ruzmari-Zentawi-Emre,

My, mieszkańcy Wielkiego Sułtanatu Siyah, pragniemy wyrazić naszą głęboką troskę i oddanie wobec Twojej osoby oraz wobec przyszłości naszego Sułtanatu. To my, ludzie Siyah, jesteśmy siłą i fundamentem tego państwa, a nasza lojalność i praca codziennie budują jego potęgę.

Jednakże, mimo naszej miłości do ojczyzny, musimy znosić liczne niedogodności i ograniczenia narzucane przez władze Federacji Nordackiej. Cenzurowanie naszych wypowiedzi, bezprawne podszywanie się pod obywateli Sułtanatu oraz negatywna opinia międzynarodowa dotycząca Federacji sprawiają, że nasza sytuacja staje się coraz trudniejsza i bardziej nie do zniesienia.

Wobec tego zwracamy się do Ciebie z prośbą o podjęcie zdecydowanych kroków i wyprowadzenie Wielkiego Sułtanatu Siyah z forum Nordackiej Unii Informatycznej. Wierzymy, że jest to konieczne, aby chronić naszą suwerenność, wolność słowa oraz godność naszego narodu.

Swoje propozycje dotyczące nowego umiejscowienia Siyah przedstawiłyśmy w korespondencji prywatnej, licząc na Twoją mądrość i rozwagę w tej sprawie. Jako mieszkańcy Sułtanatu oczekujemy od Ciebie podjęcia jasnej i stanowczej decyzji, która zapewni nam bezpieczeństwo i przyszłość, na jaką zasługujemy.

Z wyrazami szacunku i oddania,
Zatroskany lud Wielkiego Sułtanatu Siyah

• Lubię to 1
Opublikowano

Żadnego wychodzenia z forum FN nie będzie. Koniec. 

• Lubię to 1
  • Kocham to! 1
  • Żaboid 1
  • Sigma 1

Barhir az Ruzmari-Zentawi-Emre, Sułtan Siyah, Pan wszystkich karków, sługa Wielkiego Meczetu, Król Królów, Imperator Wschodu i Zachodu, prawowity władca Nordaty Muzułmańskiej. Tyran pikseli. Syn Ahmeda-Hamasa, wnuk Ahmeda, prawnuk Ertana i praprawnuk Fazila. Mąż swojej pierwszej żony Eliny i drugiej żony Yasminy. Ojciec syna Salima, dziedzica i przyszłego władcy mikroświata. 

Opublikowano
5 minut temu, Adelaide Radziwiłł-Chojnacka napisał(a):

SUŁTAN DO WORA A WÓR DO JEZIORA!!!!! 

#MuremZaSułtanemBahirem

• Lubię to 2
  • Kocham to! 1

photo_2026-07-23_19-50-46.jpg.df2689b20790e7eccc7090f5cd9547a1.jpg
(-) Akrypa Ali Shariati von Primisz-Lihtenštán
Nie ważne gdzie jestem, pamiętam kim jestem - Teutonką!
Imāmka Rafānu - Serdecznie zapraszam!

Opublikowano
23 minuty temu, Adelaide Radziwiłł-Chojnacka napisał(a):

SUŁTAN DO WORA A WÓR DO JEZIORA!!!!! 

Nie rozumiem przekazu ale domyślam się, że to jakaś fantazja erotyczna? To rebus! 

Sułtana do wora - albo mówimy o worze Sułtana tj. o jądrach albo chodzi o podduszanie. 

Wór do jeziora - zapewne mówimy o mokrych igraszkach. 

Dobrze kombinuje? 

15 minut temu, Akrypa Ali Shariati von Primisz-Lichtenstein napisał(a):

#MuremZaSułtanemBahirem

Moja Prezydenta stoi za mną murem a mi stoi.... 

• Lubię to 1
  • Wow 1
  • Podejrzane 2

Barhir az Ruzmari-Zentawi-Emre, Sułtan Siyah, Pan wszystkich karków, sługa Wielkiego Meczetu, Król Królów, Imperator Wschodu i Zachodu, prawowity władca Nordaty Muzułmańskiej. Tyran pikseli. Syn Ahmeda-Hamasa, wnuk Ahmeda, prawnuk Ertana i praprawnuk Fazila. Mąż swojej pierwszej żony Eliny i drugiej żony Yasminy. Ojciec syna Salima, dziedzica i przyszłego władcy mikroświata. 

Opublikowano

Negocjację trwają. Ja reprezentuje władze. 

• Kocham to! 1

Alfarun_kalifat_godlo.webp.9b5ffe1969ba860ea76ebffe4cb30508.webpYasmin an Zentawi-Emre Sułtanka Wielkiego Sułtanatu Siyah, Wezyrka Al-Faradon, Pani wszystkich karków, służka Wielkiego Meczetu, Imperatorka Wschodu i Zachodu, prawowita władczyni Nordaty Muzułmańskiej. Druga żona Barhira. Córka Aymana Zentawi. Dziedziczka Al-Rajn i Al-Farun. 

Flaga-1561116550.webp.1aff4cfae15ed391da37c4d50f58c68a.webpFAR-1.webp.73ac1a5b5bea98d3b370c56acf66b2a7.webpAlfarun_kalifat_flag.webp.fc9bb6067061a2d8ed876f155bd2cc93.webp

Opublikowano
19 minut temu, Yasmin an Zentawi-Emre napisał(a):

Negocjację trwają. Ja reprezentuje władze. 

>negocjacje

@Barhir az R-Z-EmreWielki Sułtanie, sprawdź czy jakaś korweta z Rodecji nie przybyła do jednej z twoich sypialń z "kurtuazyjną wizytą" bo Ci żonę próbują ukraść! Yasmin Hellena 2.0? Ja FN nie wyśle na wojnę trojańską. >.<

Screenshot_2026-07-29-06-52-12-181_com.android.chrome-edit.jpg

• Smuteczek 2

photo_2026-07-23_19-50-46.jpg.df2689b20790e7eccc7090f5cd9547a1.jpg
(-) Akrypa Ali Shariati von Primisz-Lihtenštán
Nie ważne gdzie jestem, pamiętam kim jestem - Teutonką!
Imāmka Rafānu - Serdecznie zapraszam!

Opublikowano
2 godziny temu, Derya Öztürk napisał(a):

To żadna tajemnica, że opuszczamy to forum. Niewiadomą pozostaję jedynie skala odejścia. 

No nffm sis, Barhir mówił, że nie ma o czymś takim mowy. Musicie popracować nad wewnętrzną komunikacją.

• Lubię to 1

99792411588297495.png

Bolesław Kirianóo von Hohenburg de la Sparasan
w Winkulii jako Mikołaj III

101005704499837848.pngUżytkownik StemplaObywatel KirianiiWierny Przenajświętszego Kościoła KiryjskiegoAntykomunista

"Gdy gardzisz mszą i pierogiem: Idźże sobie z Panem Bogiem! A kto prośby nie posłucha: W imię Ojca, Syna, Ducha!"

Opublikowano

Barhir ze swoją wysepką na Nordacie może zostać. My wszyscy odchodzimy. 

• Smuteczek 1

Alfarun_kalifat_godlo.webp.9b5ffe1969ba860ea76ebffe4cb30508.webpYasmin an Zentawi-Emre Sułtanka Wielkiego Sułtanatu Siyah, Wezyrka Al-Faradon, Pani wszystkich karków, służka Wielkiego Meczetu, Imperatorka Wschodu i Zachodu, prawowita władczyni Nordaty Muzułmańskiej. Druga żona Barhira. Córka Aymana Zentawi. Dziedziczka Al-Rajn i Al-Farun. 

Flaga-1561116550.webp.1aff4cfae15ed391da37c4d50f58c68a.webpFAR-1.webp.73ac1a5b5bea98d3b370c56acf66b2a7.webpAlfarun_kalifat_flag.webp.fc9bb6067061a2d8ed876f155bd2cc93.webp

Opublikowano

Głodny jestem. Zjadłabym noffego. 

• Podejrzane 1

15173543_Symbole_b3Fstw.png.e11e872a1d6dc8abb4a2b65b8439dc0b.pngArcydemon wojny, Khorne, wybuchł tak wielkim gniewem na moje proroctwa, że sama jego aura wściekłości wgniotła mnie z impetem w ziemię. Siła uderzenia była tak potężna, że przebiłem się na samo dno lądolodu, na którym stoi stolica Imperium Chaosu. Odnalazłem się wówczas w lochach Khorna, gdzie orędownicy pokoju, spokoju i przyjaźni byli doprowadzani do obłędu niewyobrażalnymi torturami. Widziałem cele więzienne zbudowane z czystej energii nienawiści, w których wszystkie kąty miały więcej niż 180 stopni, a i tak tworzyły jakimś cudem zamkniętą przestrzeń. Samo patrzenie na te oszalałe struktury wywoływało we mnie niewyobrażalne cierpienie, nie wspominając o rzeczach, którym poddawani byli osadzeni - na samo ich wspomnienie skręcam się z bólu.

antipixel_fuckai.png.2234e8406de189745750e93caba1159e.png

Opublikowano
2 godziny temu, Yasmin an Zentawi-Emre napisał(a):

Barhir ze swoją wysepką na Nordacie może zostać. My wszyscy odchodzimy. 

Bravo żona!

2 godziny temu, Kamiljan de Harlin napisał(a):

Głodny jestem. Zjadłabym noffego. 

To zjesz. Niedługo ta wesoła gromadzka noffych znajdzie się poza obszarem ochrony forum.

• Lubię to 2
  • Wow 1

99792411588297495.png

Bolesław Kirianóo von Hohenburg de la Sparasan
w Winkulii jako Mikołaj III

101005704499837848.pngUżytkownik StemplaObywatel KirianiiWierny Przenajświętszego Kościoła KiryjskiegoAntykomunista

"Gdy gardzisz mszą i pierogiem: Idźże sobie z Panem Bogiem! A kto prośby nie posłucha: W imię Ojca, Syna, Ducha!"