Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Godzinę temu, Alfred Fabian von Tehen-Dżek napisał(a):

Zabić wszystkich noffych

nk przerobi na KOCHAĆ WSZYSTKICH NOFFYCH

Opublikowano

Już się nadyskutowaliście? Zamknijcie ten wątek i najlepiej zarchiwizujcie. „Żart” nie wywołał zamierzonego z definicji skutku, wręcz przeciwnie. 

• Smuteczek 1

(-) Adelaide Radziwiłł-Chojnacka 

Opublikowano
3 minuty temu, Adelaide Radziwiłł-Chojnacka napisał(a):

Już się nadyskutowaliście? Zamknijcie ten wątek i najlepiej zarchiwizujcie. „Żart” nie wywołał zamierzonego z definicji skutku, wręcz przeciwnie. 

W tym jeszcze no nie

Opublikowano

Disgusted Paris Hilton GIF

Byście się wstydzili. Naprawdę. Byście się wstydzili z takim czymś no chyba mikroświat to jeszcze nie widział najpaskudniejszych osobników z takim zachowaniem by fałszować czyjeś wypowiedzi. Wstydźcie się naprawdę,  by wam te ręce i usta uschły od tego. 

• Smuteczek 1
Opublikowano

Popisów głupkowatych ciąg dalszy. Istny kabaret. Nawet małżonka JKM zaczęła dostrzegać do czego to prowadzi. 

• Lubię to 1
  • Kocham to! 1
  • Smuteczek 1

#PrzywróćmyNormalność

#PreczZGłupkami

Opublikowano
10 minut temu, Adelaide Radziwiłł-Chojnacka napisał(a):

@Kamiljan de Harlin doczekam się w końcu zamknięcia i archiwizacji tego wątku? Wszystko jestem w stanie zrozumieć, ale to co tutaj się stało, kłóci się z moimi realowymi przekonaniami. 

niestety harlin sie opuznia przez ten tzw opuzniacz

Opublikowano
6 minut temu, Adelaide Radziwiłł-Chojnacka napisał(a):

@Kamiljan de Harlin doczekam się w końcu zamknięcia i archiwizacji tego wątku?

Rozumiem całkowicie, że w tym wątku stały się rzeczy dla wielu nieakceptowalne. Niestety, ale nie posiadam prerogatyw, które pozwoliłyby mi legalnie zamknąć i archiwizować tenże wątek. Państwa działające w ramach Nordackiej Unii Informatycznej są całkowicie autonomiczne i niezależne - administracja nie ma prawa wbrew woli władz danego kraju ingerować w jego forum i treści się tam pojawiające bez legalnych przesłanek. Do takowych zaliczamy:

• złamania prawa realnego,
  • złamania regulaminu forum,
  • naruszenia Traktatu NUI
  • wystąpienie państwa z NUI (pozwala to na archiwizację całości forum).

Zamknę i zarchiwizuję ten wątek, jak tylko otrzymam zgodę @Bolesław Kirianóo von Hohenburg.

15173543_Symbole_b3Fstw.png.e11e872a1d6dc8abb4a2b65b8439dc0b.pngArcydemon wojny, Khorne, wybuchł tak wielkim gniewem na moje proroctwa, że sama jego aura wściekłości wgniotła mnie z impetem w ziemię. Siła uderzenia była tak potężna, że przebiłem się na samo dno lądolodu, na którym stoi stolica Imperium Chaosu. Odnalazłem się wówczas w lochach Khorna, gdzie orędownicy pokoju, spokoju i przyjaźni byli doprowadzani do obłędu niewyobrażalnymi torturami. Widziałem cele więzienne zbudowane z czystej energii nienawiści, w których wszystkie kąty miały więcej niż 180 stopni, a i tak tworzyły jakimś cudem zamkniętą przestrzeń. Samo patrzenie na te oszalałe struktury wywoływało we mnie niewyobrażalne cierpienie, nie wspominając o rzeczach, którym poddawani byli osadzeni - na samo ich wspomnienie skręcam się z bólu.

antipixel_fuckai.png.2234e8406de189745750e93caba1159e.png

Opublikowano

FfsszySStkich nassych ffontkuff nie zamkniecie!

Opublikowano

ff tym nie muffcie ze te zdjecia ff tym ffątku są tzw sfałsszoffane. myślałem juss ze na pomoc noffym zdesantuje się komandoSS RONON ZULU ;-;

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...