Skocz do zawartości
  • advertisement_alt
  • advertisement_alt
  • advertisement_alt

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Z tzw zagranicy spływają słowa wsparcia dla noffolandu. BRAVO ZULU

101005704499839655.png

101005704499839654.png

• Kocham to! 2
Opublikowano

101005704499839656.png

• Sigma 2
Opublikowano
2 minuty temu, Burek napisał(a):

101005704499839656.png

MCMELKOR SIGMA MOMENT?!?!?!?!

• Wow 1

99792411588297495.png

Bolesław Kirianóo von Hohenburg de la Sparasan
w Winkulii jako Mikołaj III

101005704499837848.pngUżytkownik StemplaObywatel KirianiiWierny Przenajświętszego Kościoła KiryjskiegoAntykomunista

"Gdy gardzisz mszą i pierogiem: Idźże sobie z Panem Bogiem! A kto prośby nie posłucha: W imię Ojca, Syna, Ducha!"

Opublikowano
2 godziny temu, Edward Teague napisał(a):

Wygląda na to, że za daleko posunęliście się w tym no 😉 Ronon was przestał lubieć https://forum.bastionpollin.pl/viewtopic.php?p=12048#p12048

Przeciess ten no ronon gardzi nami i naszym no forum

• Smuteczek 1

99792411588297495.png

101005704499837848.pngUżytkownik StemplaObywatel KirianiiWierny Przenajświętszego Kościoła KiryjskiegoAntykomunista

"Gdy gardzisz mszą i pierogiem: Idźże sobie z Panem Bogiem! A kto prośby nie posłucha: W imię Ojca, Syna, Ducha!"

Opublikowano

Zawiodłam się, naprawdę się zawiodłam. Fałszowanie wypowiedzi, serio? Nawet jeśli był to żart, nie był śmieszny. Co miało na celu takie działanie? Widzę, że się pomyliłam. Zniszczyliście całą wiarygodność FN i resztkę godności jaka jej została. Nie zamierzam dłużej brać w tym udziału.

• Lubię to 1
  • Haha 1
  • Smuteczek 2
  • Sigma 2

(-) Adelaide Radziwiłł-Chojnacka 

Opublikowano

Po co nerwujesz się, trochę rozrywki nie zaszkodzi.

Bolesławie, Ronon ma niechęc do Efeńczyków, to fakt, ale czy ona jest racjonalna, to on sam terass nie ffie 😉 Moim skromnym zdaniem, naffruci sem na węźle i posszuci ten monolopus niessbyt mondry

• Wow 2
Opublikowano
2 godziny temu, Edward Teague napisał(a):

Towarzysz Burek raczy wyjaśnić sposoby sprawowania tego żartu?

pitolisz Edd, on lubi zabawę, a wy mu odmawiacie!

• Ogień! 1
Opublikowano
10 minut temu, Adelaide Radziwiłł-Chojnacka napisał(a):

Zawiodłam się, naprawdę się zawiodłam. Fałszowanie wypowiedzi, serio? Nawet jeśli był to żart, nie był śmieszny. Co miało na celu takie działanie? Widzę, że się pomyliłam. Zniszczyliście całą wiarygodność FN i resztkę godności jaka jej została. Nie zamierzam dłużej brać w tym udziału.

• Ogień! 1
Opublikowano

Jest to prawie porównywalne do sytuacji z zeszłego chyba roku, gdy to rząd tymczasowy Edelweiss podszywał się pod voxlandzkie służby celem wywołania napięć dla własnej i nieuzgodnionej narracji. PRAWIE bo teraz zamiast instytucji często narracyjnych doszło do podszycia się pod faktyczne osoby. Ani to poważne, ani to zabawne. Przykro widzieć jak Federacja, która zdawała się stać w końcu państwem poważnym i z którym można prowadzić interesy, w ostatnich miesiącach zaczęła się staczać ze szczytu na który się wspięła. Mówię Federacja, bo choć jest to wpis na forum fabularnego państwa, to jednak odpowiadają za to osoby sprawujące kilka ważnych funkcji w Federacji czy Winkulii. Szkoda, że i ją za sobą ciągnięcie w tym żenującym spektaklu faktycznej głupkowatości...

(Opinia absolutnie prywatna, nie jest w żaden sposób opinią wyrażaną jako osoba pełniąca funkcje państwowe w Leocji czy Voxlandzie)

• Lubię to 1
  • Wow 2

(—) HM Queen Mutter af Konigreich af Voxland, Generalissima Palatynatu Leocji

image.png.8bfd42ea9e61813f47dadd4e789e99e5.png

W razie wielkiej potrzeby i zauważalnego braku aktywności - proszę się dobijać na Discorda (ScreamingBlackCat), a z plikami na maila -> anastasiawindsachen@gmail.com

Opublikowano

Wow, Mikroświat oficjalnie stał się bezbecki. Aż tak trudno wszelkim kapanowym krytykom rozpoznać że "wypowiedzi" znanych krytyków Nogfolandu którzy teraz go "wspierają" to humor absurdalny? Humor jest subiektywny, mnie też nie bawi wiele rzeczy, które uchodzą za peak żartów w innej części mikro. Wychillujcie.

• Smuteczek 1
  • Sigma 1

99792411588297495.png

Opublikowano

>fałszowanie wiadomości 

Serio?

Jeśli by na tych wiadomościach było "kocham seks analny z murzynami" to też byście naprawdę myśleli, że ktoś próbuje was OSZUKAĆ, że Ronon i Profesor to homoseksualni negrofile? 

• Kocham to! 3

photo_2026-07-23_19-50-46.jpg.df2689b20790e7eccc7090f5cd9547a1.jpg
(-) Akrypa Ali Shariati von Primisz-Lihtenštán
Nie ważne gdzie jestem, pamiętam kim jestem - Teutonką!
Imāmka Rafānu - Serdecznie zapraszam!

Opublikowano
5 minut temu, Akrypa Ali Shariati von Primisz-Lichtenstein napisał(a):

>fałszowanie wiadomości 

Serio?

Jeśli by na tych wiadomościach było "kocham seks analny z murzynami" to też byście naprawdę myśleli, że ktoś próbuje was OSZUKAĆ, że Ronon i Profesor to homoseksualni negrofile? 

*noffofile

Ty nie rozumiesz, bo te no głupki chciały zrobić no manipulację. Bo myślały że wtedy wszyscy uwierzą że Ronon popiera Noffoland. A co jak ten post Burka to kogoś pierwsza styczność z mikro? Przecież mógł się nabrać!

• Lubię to 1
  • Smuteczek 2

99792411588297495.png

Opublikowano
1 minutę temu, Bolesław Kirianóo von Hohenburg napisał(a):

A co jak ten post Burka to kogoś pierwsza stcyzność z mikro? Przecież mógł się nabrać!

W takim przypadku radziłbym opiekunom takich osób odłączyć swoim podopiecznymi internet bo w czasach AI-slopu mogą ich spotkać w internecie znacznie gorsze rzeczy niż [złowieszcza muzyka] mikronacje...

• Smuteczek 2

photo_2026-07-23_19-50-46.jpg.df2689b20790e7eccc7090f5cd9547a1.jpg
(-) Akrypa Ali Shariati von Primisz-Lihtenštán
Nie ważne gdzie jestem, pamiętam kim jestem - Teutonką!
Imāmka Rafānu - Serdecznie zapraszam!

Opublikowano

Wystarczy mieć 2 komórki mózgowe, aby zorientować się, że to nie są prawdziwe wiadomości. Jakakolwiek szkoda z "podrabiania" screenów byłaby, gdyby specjalnie przedstawiano je jako jak najbardziej autentyczne - tutaj każdy mirek wie, że nigdy takie słowa nie padły. Nikt nikomu nie wyrządził krzywdy. Polecam trochę wyluzować. Popadanie w histerię z powodu żartu nie jest poważne. 

• Lubię to 2
  • Sigma 1

15173543_Symbole_b3Fstw.png.e11e872a1d6dc8abb4a2b65b8439dc0b.pngArcydemon wojny, Khorne, wybuchł tak wielkim gniewem na moje proroctwa, że sama jego aura wściekłości wgniotła mnie z impetem w ziemię. Siła uderzenia była tak potężna, że przebiłem się na samo dno lądolodu, na którym stoi stolica Imperium Chaosu. Odnalazłem się wówczas w lochach Khorna, gdzie orędownicy pokoju, spokoju i przyjaźni byli doprowadzani do obłędu niewyobrażalnymi torturami. Widziałem cele więzienne zbudowane z czystej energii nienawiści, w których wszystkie kąty miały więcej niż 180 stopni, a i tak tworzyły jakimś cudem zamkniętą przestrzeń. Samo patrzenie na te oszalałe struktury wywoływało we mnie niewyobrażalne cierpienie, nie wspominając o rzeczach, którym poddawani byli osadzeni - na samo ich wspomnienie skręcam się z bólu.

antipixel_fuckai.png.2234e8406de189745750e93caba1159e.png

Opublikowano

Bo oni są jeszcze zbyt malutcy na te tzw. mikronacje

• Smuteczek 2
Opublikowano

No nie powiecie mi, że KTOKOLWIEK nabrał się na te screeny. Więc o co chodzi? O autentyczną troskę o wszystko co piękne i sprawiedliwe, czy o bycie strażnikiem dobrej zabawy? 

• Wow 1
  • Sigma 1

15173543_Symbole_b3Fstw.png.e11e872a1d6dc8abb4a2b65b8439dc0b.pngArcydemon wojny, Khorne, wybuchł tak wielkim gniewem na moje proroctwa, że sama jego aura wściekłości wgniotła mnie z impetem w ziemię. Siła uderzenia była tak potężna, że przebiłem się na samo dno lądolodu, na którym stoi stolica Imperium Chaosu. Odnalazłem się wówczas w lochach Khorna, gdzie orędownicy pokoju, spokoju i przyjaźni byli doprowadzani do obłędu niewyobrażalnymi torturami. Widziałem cele więzienne zbudowane z czystej energii nienawiści, w których wszystkie kąty miały więcej niż 180 stopni, a i tak tworzyły jakimś cudem zamkniętą przestrzeń. Samo patrzenie na te oszalałe struktury wywoływało we mnie niewyobrażalne cierpienie, nie wspominając o rzeczach, którym poddawani byli osadzeni - na samo ich wspomnienie skręcam się z bólu.

antipixel_fuckai.png.2234e8406de189745750e93caba1159e.png

Opublikowano

Czyli ig sprawdziła się teoria że dex mimo tego że mówił dziesiątki i setki razy jak bardzo brzydzi się nas i naszego forum i jak bardzo tu nawet nie chce zajrzeć no to zagląda na tyle często, żeby parę minut po poście już być pierwszym który podnosi alarm

• Smuteczek 1

99792411588297495.png

Opublikowano

No tak, bo istnieje mentalny Kodeks Rzeczy, Których Się Nie Robi który każdy ma w głowie i dla każdego jest taki sam. Dlatego można o nim nie mówić ale z niego rozliczać. Tak rell?

• Wow 1

99792411588297495.png

Opublikowano

Jeśli pozwolicie, to zacytuje Bastion

Cytat

Re: Fałszerstwa z forum NUI.

Post autor: Ronon Dex » 23 lip 2026, 08:39

Edward Teague pisze: 23 lip 2026, 08:20Ale warto wiedzieć, o co im chodzi.
Przyznam, że nie ma to najmniejszego znaczenia. Waśnie w mikro były od "zarania dziejów", kłóciliśmy się, czasem ostrymi słowami, ludziska i v-państwa się na siebie obrażały itd. Jednak fałszowanie czyichś wypowiedzi? Tym razem przesadzili...

Jednak w sumie cieszy mnie w tym jedno - wreszcie mogę skończyć z przyjmowaniem jakikolwiek informacji generowanych na forum NUI i całkowicie je ignorować (informacje, bo to forum ignoruję od dawna), no bo skoro wypowiedzi się tam bezczelnie fałszuje to cokolwiek co się pojawia na forum ma wiarygodność zerową.

Obrazek
Ronon Dex
Archont Rodecji oraz Gubernator Oceanii Leockiej
Awatar użytkownika
Karol Keane Posty: 888 Rejestracja: 26 sie 2024, 15:31 Kontakt: 

Re: Fałszerstwa z forum NUI.

Post autor: Karol Keane » 23 lip 2026, 11:28

No cóż, szkoła Wakssmana się kłania i Macieja Hergemona, bo to samo zastosował pamiętnego wieczoru, gdy fałszował tożsamości na discordzie korzystając z prawa admina chatu i dostał w sumie wpierdol, bo jeden zrzut ekranu pokazał krótkowzroczność takich wyczynów. Na szczęście ja mam poczucie humoru Ronon i dalej jestem na discordzie Muratyckim rzekomo odłączonym od Efeńczyków zapisany karolek, czego ja nie zmieniłem i powiedz mi, czy można czyjś nick zmieniać bez jego zgody? Będąc adminem z pełną odpowiedzialnością? Masz trzy miejsca z fałszerstwami zatem już na liście, poważane Królestwo Dreamlandu, poważaną IV Republikę Muratyki i niepoważaną 2FN, ale czy to pełna lista? Odpowiedz sobie Rononie, bo v-mikro wcale takie piękne i szlachetne w tym świetle nie jest. To tylko moje wnioski i dlatego z humorem podchodzę do takich sytuacji, uznając je za tolerowalną chęć i przymus zabawy adminów, którzy jeszcze są ludźmi.

redaktor SOKN Webpress

• Kocham to! 2
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...