Skocz do zawartości
  • advertisement_alt
  • advertisement_alt
  • advertisement_alt

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To co wyprawia KD jest żałosne. 

• Lubię to 2
  • Smuteczek 2

Alfarun_kalifat_godlo.webp.9b5ffe1969ba860ea76ebffe4cb30508.webpYasmin an Zentawi-Emre Sułtanka Wielkiego Sułtanatu Siyah, Wezyrka Al-Faradon, Pani wszystkich karków, służka Wielkiego Meczetu, Imperatorka Wschodu i Zachodu, prawowita władczyni Nordaty Muzułmańskiej. Druga żona Barhira. Córka Aymana Zentawi. Dziedziczka Al-Rajn i Al-Farun. 

Flaga-1561116550.webp.1aff4cfae15ed391da37c4d50f58c68a.webpFAR-1.webp.73ac1a5b5bea98d3b370c56acf66b2a7.webpAlfarun_kalifat_flag.webp.fc9bb6067061a2d8ed876f155bd2cc93.webp

Opublikowano

Dreamland i Elderland siebie warte. Na cmentarz!

• Lubię to 2

Barhir az Ruzmari-Zentawi-Emre, Sułtan Siyah, Pan wszystkich karków, sługa Wielkiego Meczetu, Król Królów, Imperator Wschodu i Zachodu, prawowity władca Nordaty Muzułmańskiej. Tyran pikseli. Syn Ahmeda-Hamasa, wnuk Ahmeda, prawnuk Ertana i praprawnuk Fazila. Mąż swojej pierwszej żony Eliny i drugiej żony Yasminy. Ojciec syna Salima, dziedzica i przyszłego władcy mikroświata. 

Opublikowano

Nie wiem, zastanowię się. Wszak berło Dreamlandu przekazano w moje ręce na forum discorda dreamlandzkiego. Tylko po co mi martwy v-kraj z jakimś Maciejem Hergemonem, który nie jest poczytalny, ekhem, ... jest osobą nieskazitelną i wierną pragnącą gorąco zostać karolem. Y tym karolem, no właśnie, i dlatego posuwa się do... mało ważne do czego, ale Al-Rain, no chyba, żeby go oddać Yaśminie. Zastanowie się, bo monarsze myśli mnie nachodzą...

• Sigma 1
Opublikowano
31 minut temu, karol flibustier keane napisał(a):

Tylko po co mi martwy v-kraj z jakimś Maciejem Hergemonem, który nie jest poczytalny, ekhem, 

Jaki martwy? Na tyle jeszcze żywy, by próbować zagarnąć kolejne piksele. 

Opublikowano
34 minuty temu, karol flibustier keane napisał(a):

Nie wiem, zastanowię się. Wszak berło Dreamlandu przekazano w moje ręce na forum discorda dreamlandzkiego. Tylko po co mi martwy v-kraj z jakimś Maciejem Hergemonem, który nie jest poczytalny, ekhem, ... jest osobą nieskazitelną i wierną pragnącą gorąco zostać karolem. Y tym karolem, no właśnie, i dlatego posuwa się do... mało ważne do czego, ale Al-Rain, no chyba, żeby go oddać Yaśminie. Zastanowie się, bo monarsze myśli mnie nachodzą...

dawaj, przyjmij koronę i zrób wielki Soj Bravo Zulny między no nami

99792411588297495.png

Bolesław Kirianóo von Hohenburg de la Sparasan
w Winkulii jako Mikołaj III

101005704499837848.pngUżytkownik StemplaObywatel KirianiiWierny Przenajświętszego Kościoła KiryjskiegoAntykomunista

"Gdy gardzisz mszą i pierogiem: Idźże sobie z Panem Bogiem! A kto prośby nie posłucha: W imię Ojca, Syna, Ducha!"

Opublikowano

Nic tam do przyjmowania nie ma, jako jedyny czynny władca WKE mam tę koronę na głowie cały czas i tylko mogą składać mi hołdy lenne, jak ten od Macieja na forum discorda 5 prowincji, czy teraz z Bialenii, bo dobrze, ze tak publicznie przyznał sie, że cały tez czas są Nowalem 😉 

• Kocham to! 1
Opublikowano
5 godzin temu, Samira Al-Nassr napisał(a):

Jaki martwy? Na tyle jeszcze żywy, by próbować zagarnąć kolejne piksele. 

5 prowincji uzupełnia tylko martwe strefy netu mikro

Opublikowano
5 godzin temu, karol flibustier keane napisał(a):

Nic tam do przyjmowania nie ma, jako jedyny czynny władca WKE mam tę koronę na głowie cały czas i tylko mogą składać mi hołdy lenne, jak ten od Macieja na forum discorda 5 prowincji, czy teraz z Bialenii, bo dobrze, ze tak publicznie przyznał sie, że cały tez czas są Nowalem 😉 

Z przykrością stwierdzam, że bez ceremonialnego namaszczenia piaskiem z piaskownicy królewskiej w Dreamopolis Królewskim przekazanie władzy jest nieważne.

• Smuteczek 1
Opublikowano

Ja bym widział @Burek z koroną arbuzów. 

• Lubię to 1
  • Wow 1

Barhir az Ruzmari-Zentawi-Emre, Sułtan Siyah, Pan wszystkich karków, sługa Wielkiego Meczetu, Król Królów, Imperator Wschodu i Zachodu, prawowity władca Nordaty Muzułmańskiej. Tyran pikseli. Syn Ahmeda-Hamasa, wnuk Ahmeda, prawnuk Ertana i praprawnuk Fazila. Mąż swojej pierwszej żony Eliny i drugiej żony Yasminy. Ojciec syna Salima, dziedzica i przyszłego władcy mikroświata. 

Opublikowano
W dniu 21.07.2026 o 09:53, OlaHime napisał(a):

Z przykrością stwierdzam, że bez ceremonialnego namaszczenia piaskiem z piaskownicy królewskiej w Dreamopolis Królewskim przekazanie władzy jest nieważne.

Naiwność jest w cenie Maciej 😉 sam wrobiłeś króla w bagno, zapisując się szalonego wieczoru do klubu zdziwionych 😉 Dokumenty królewskiego archiwum w nowalskiej skarbnicy pozwalają na relegację was z całym kd z zajętych terenów, to nowalskie ziemie. 😉 no ale kontynuuj, bo zabawa jest przednia i za mnie nic wam nie stanie się, nie jestem zainteresowany ukróceniem ani was, ani grodziska 😉 

Opublikowano

Nie opublikowany, nie dopuszczony materiał Webpress

Cytat

Eksperyment z próbą ożywienia Dreamlandu na początku poprzedniego roku przyniósł oczekiwane efekty. Udało się aktywizować na jakis czas spory zasób mieszkańców 5prowincji, ale szybko okazało się, że są już za bardzo zużyci do trwałego zaangażowania, dlatego wynik testu wojewody nalezy uznać za mierny. Dalsze stymulowanie jest zbędne, to kraina do likwidacji, jak Elderland i parę innych....

Albo Antoni Moskwicz zdecyduje się w końcu, albo to faktycznie jest do.... 

• Wow 1
Opublikowano

Uważaj czego sobie życzysz KAROOOOOLLL, u nas w Dreamlandzie Królowi zakłada się chomąto i orze nim pole. Musisz najpierw zrobić trochę mięśni, bo z tą klatą to nadajesz się najwyżej na szeryfa kurczaktown. Jak zrobisz i wyślesz tu wideo, jak w martwym ciągu wyciskasz 150 kg to pogadamy o twojej khandydaturze.

• Wow 1
Opublikowano

Przywołaliśmy Maciusia. Neat.

99792411588297495.png

Bolesław Kirianóo von Hohenburg de la Sparasan
w Winkulii jako Mikołaj III

101005704499837848.pngUżytkownik StemplaObywatel KirianiiWierny Przenajświętszego Kościoła KiryjskiegoAntykomunista

"Gdy gardzisz mszą i pierogiem: Idźże sobie z Panem Bogiem! A kto prośby nie posłucha: W imię Ojca, Syna, Ducha!"

Opublikowano (edytowane)

Teraz musicie zrobić coś naprawdę entertaining, żeby mnie u siebie zatrzymać na dłużej. 

Nic nie sugeruję ale Sułtan mógłby mnie zaprosić na prywatny taniec brzucha w swoim tipu.

Edytowane przez Maciej Hergemon
  • Kocham to! 1
Opublikowano

W oryginale wyglądasz znacznie lepiej! Cześć Maćiej, tu jest tak fajna zabawa, że tipu i tym podobne są zbędne. Króla nie będzie po całkowitym podboju, bo ogniem i mieczem zabiorą wam, co macie. Ale oracz, no w sumie, masz jednak łeb! 😉 

Opublikowano
12 godzin temu, karol flibustier keane napisał(a):

Naiwność jest w cenie Maciej 😉

Sam Pan jesteś Maciej. 

• Haha 1
Opublikowano

@karol flibustier keane a ty tu co sie wcinasz, niech sobie swoje sprawy rozwiązują sami! No dobra, Macieja przygruchałeś i jak widzę, klon ci odpyskował 😉 słusznie, sam jesteś Maciej, jak to było jednego wieczoru 😄 

Opublikowano
2 godziny temu, Edward Teague napisał(a):

@karol flibustier keane a ty tu co sie wcinasz, niech sobie swoje sprawy rozwiązują sami! No dobra, Macieja przygruchałeś i jak widzę, klon ci odpyskował 😉 słusznie, sam jesteś Maciej, jak to było jednego wieczoru 😄 

Jest Maciej, jest wartośc dodana! 🙂 Dobra, dobra, idę sobie stąd! 😄 

Opublikowano
17 godzin temu, Edward Teague napisał(a):

Żaden klon!!!!!!!! WIERZBA PŁACZĄCA ŁZY ZA BIEDNY ELDERLAND WYCISKAJĄCA

Opublikowano
8 godzin temu, OlaHime napisał(a):

Żaden klon!!!!!!!! WIERZBA PŁACZĄCA ŁZY ZA BIEDNY ELDERLAND WYCISKAJĄCA

Biedny Elderland - mógł być piękną historią na papierze wspaniałego Noffolandu a tak skończył jak zaniedbany grób na mapie.