Skocz do zawartości
  • advertisement_alt
  • advertisement_alt
  • advertisement_alt

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Oświadczenie Sułtana Barhira az Ruzmari-Emre w sprawie zagarnięcia terytorium NUPIA przez Sarmację i Bialenię

NUPIA była państwem wolnym, zbudowanym na fundamencie różnorodności etnicznej i społecznej, gdzie różne grupy żyły razem w pokoju i współpracy. Integralną częścią NUPIA było Państwo Integracyjne Autonomiczne Arabia (PIA Arabia), które cieszyło się szczególnym statusem i autonomią.

Nie wyrażam zgody na siłowe zabieranie tego terytorium przez nazistowski rząd Sarmacji, wspierany przez Bialenię. W imię ochrony muzułmańskich mieszkańców PIA Arabia wzywam do natychmiastowego odwołania traktatu, który legitymizuje tę agresję i narusza suwerenność NUPIA.

Zwracam się również do @Erik Otton von Hohenburg, byłego obywatela NUPIA, oraz do ostatniego Prezydenta NUPIA, Franciszka Paderewskiego (wiem, że to czytasz), o wsparcie i wspólne działanie na rzecz przywrócenia praworządności i pokoju na tych ziemiach.

Jeśli Sarmacja i Bialenia nie wycofają się z traktatu i nie zaprzestaną agresywnych działań, wyciągnę daleko idące konsekwencje wobec ich rządów i interesów. Odmowa wycofania się będzie traktowana jako wejście na ścieżkę wojenną z całym światem muzułmańskim.

Niech pokój i sprawiedliwość zwyciężą.

• Lubię to 2
  • Kocham to! 1
  • Haha 1
  • Wow 2
  • Ogień! 1

Barhir az Ruzmari-Zentawi-Emre, Sułtan Siyah, Pan wszystkich karków, sługa Wielkiego Meczetu, Król Królów, Imperator Wschodu i Zachodu, prawowity władca Nordaty Muzułmańskiej. Tyran pikseli. Syn Ahmeda-Hamasa, wnuk Ahmeda, prawnuk Ertana i praprawnuk Fazila. Mąż swojej pierwszej żony Eliny i drugiej żony Yasminy. Ojciec syna Salima, dziedzica i przyszłego władcy mikroświata. 

Opublikowano

Ja rozumiem oburzenie całym tym traktatem i w ogóle, sam się mu sprzeciwiam. Albowiem jest to w stu procentach akt bezprawny, który nigdy nie powinien wejść w życie. ALE nazywanie Sarmacji "nazistowską" jest przesadą. Piszę to jako Sarmata z pochodzenia, ja rozumiem niechęć, ale bez przesady, co Sarmacja zrobiła muzułmanom tak właściwie? Żeby nazywać ją od razu nazistowską. Poza tym nie mówmy o wojnie, bo powinno się dążyć do tego aby rozwiązać sytuację pokojowo. Więc wzywam was o lekką zmianę nastawienia.

• Lubię to 1
  • Kocham to! 1
  • Wow 1

Franciszek Kirianóo von Hohenburg-Radziwiłł

Były Premier II Federacji Nordackiej

Kanonik oraz prezbiter KPP

Król Czermnej

101005704499831609.png

Opublikowano

Znaczy ja wam poffiem tak:

Sarmacja ogólnie - ok spk

Ten jakiś dziwny traktat żeby no móc bronić pikseli przed no nwm kim Wielkim Nieprzyjacielem (((((FN))))) - witam chyba nie

Sarmacja + Traktacik - no nffm bro tak pół na pół

• Kocham to! 1
  • Wow 1

99792411588297495.png

Bolesław Kirianóo von Hohenburg de la Sparasan
w Winkulii jako Mikołaj III

101005704499837848.pngUżytkownik StemplaObywatel KirianiiWierny Przenajświętszego Kościoła KiryjskiegoAntykomunista

"Gdy gardzisz mszą i pierogiem: Idźże sobie z Panem Bogiem! A kto prośby nie posłucha: W imię Ojca, Syna, Ducha!"

Opublikowano

Sarmacja doprowadziła do upadku Al-Rajn. Nigdy nie będzie zgody z Sarmacją. Wystarczy spojrzeć na mapę. Dzisiaj wyciągnęli swoje łapy po NUPIA, jutro wyciągną po Al-Rajn. Proponuję wydać traktat w którym otoczymy opieką wszystkie obpp gdzie kiedyś mieszkali muzułmanie. 

• Lubię to 3
  • Haha 1

Alfarun_kalifat_godlo.webp.9b5ffe1969ba860ea76ebffe4cb30508.webpYasmin an Zentawi-Emre Sułtanka Wielkiego Sułtanatu Siyah, Wezyrka Al-Faradon, Pani wszystkich karków, służka Wielkiego Meczetu, Imperatorka Wschodu i Zachodu, prawowita władczyni Nordaty Muzułmańskiej. Druga żona Barhira. Córka Aymana Zentawi. Dziedziczka Al-Rajn i Al-Farun. 

Flaga-1561116550.webp.1aff4cfae15ed391da37c4d50f58c68a.webpFAR-1.webp.73ac1a5b5bea98d3b370c56acf66b2a7.webpAlfarun_kalifat_flag.webp.fc9bb6067061a2d8ed876f155bd2cc93.webp

Opublikowano

no ale ffłaśnie no ffalczymy z imperialissmem sis a nie go promujemy z drugiej strony 😭

99792411588297495.png

101005704499837848.pngUżytkownik StemplaObywatel KirianiiWierny Przenajświętszego Kościoła KiryjskiegoAntykomunista

"Gdy gardzisz mszą i pierogiem: Idźże sobie z Panem Bogiem! A kto prośby nie posłucha: W imię Ojca, Syna, Ducha!"

Opublikowano

Jako dziedziczka Al-Rajn i Al-Farun wzywam Cię mężu @Barhir az R-Z-Emre do przyłączenia do Sułtanatu ziemii tych państw w celu ochrony naszych braci i sióstr przed imperializmem nazistowskim. 

• Lubię to 2

Alfarun_kalifat_godlo.webp.9b5ffe1969ba860ea76ebffe4cb30508.webpYasmin an Zentawi-Emre Sułtanka Wielkiego Sułtanatu Siyah, Wezyrka Al-Faradon, Pani wszystkich karków, służka Wielkiego Meczetu, Imperatorka Wschodu i Zachodu, prawowita władczyni Nordaty Muzułmańskiej. Druga żona Barhira. Córka Aymana Zentawi. Dziedziczka Al-Rajn i Al-Farun. 

Flaga-1561116550.webp.1aff4cfae15ed391da37c4d50f58c68a.webpFAR-1.webp.73ac1a5b5bea98d3b370c56acf66b2a7.webpAlfarun_kalifat_flag.webp.fc9bb6067061a2d8ed876f155bd2cc93.webp

Opublikowano (edytowane)

Stoimy przed trudnym wyborem. Nie ma kompromisów. Jeśli nie włączymy Al-Rajn w skład Wielkiego Sułtanatu, możemy na zawsze stracić tą ziemię. 

Edytowane przez Samira Al-Nassr
  • Lubię to 2
  • Smuteczek 2
Opublikowano

Radził bym o większy spokój, lepiej sytuacje pokojowo rozwiązać, aniżeli robić coś co może doprowadzić do konfliktu o charakterze mniej pokojowym.

• Wow 1
  • Ogień! 1

Franciszek Kirianóo von Hohenburg-Radziwiłł

Były Premier II Federacji Nordackiej

Kanonik oraz prezbiter KPP

Król Czermnej

101005704499831609.png

Opublikowano

jak coś to uczciwie informuję @Barhir az R-Z-Emre że jeśli posłuchasz się swojej żony (zawsze zły pomysł, chyba że się ma tak wspaniałą jak moja) to będziemy zmuszeni wystąpić przeciwko siyaskiemu imperializmowi tak jak wystąpiliśmy przeciwko bialeńsko-sarmackiemu

• Kocham to! 1

99792411588297495.png

Opublikowano
2 godziny temu, Yasmin an Zentawi-Emre napisał(a):

Jako dziedziczka Al-Rajn

O wypraszam sobie, to ja jestem bardziej dziedziczką Al-Rajn, bo byłam jedną z trzech osób, które ten kraj stworzyły.

I nie zgadzam się na bezczelne wyciąganie nordackich macek na tereny naszych pięknych Wirtuazji i Moreniki. 

لن يحظى أي مسلم زائف، وأنتم جميعاً كذلك، بشرف الجلوس على عرش الرين!

• Kocham to! 1
Opublikowano (edytowane)

Jestem tym zmęczony. Raz już wydałem stosowne oświadczenie i aktualna sytuacja nie zmienia mojego podejścia. 

Powtórzę raz jeszcze: Nie mam planów ani zamiarów zajmować terenów Al-Rajn, nie będę brał udziału w reaktywacji tego kraju. 

W Bialenii ktoś już chcę zagarnąć ten kraj dla siebie. Niech robi tam swoje państwo, powodzenia. 

McMelkor nie chciał się napierdalać. Jego wybór, tchórz i tyle. Teraz jak podstępny szczur próbuje udowodnić, że jego państwo istnieje. Nie istnieję! Elderland to padlina, która próbuje coś szczekać przed śmiercią. 

Nie będzie mojej zgody na obrażenie moich braci przyjaciół. 

Przepraszam obywateli i mieszkańców Winkulii za to, że zostali wciągnięci w konflikt z śmierdzącą padliną Elderlandem i tchórzem, starym grzybem McMelkorem. 

Obywateli Siyah zaś proszę o dokonanie wyboru. Możecie zostać zemną na naszych kilku pikselach i żyć w kraju pokoju i dobrobytu z dużą dawką humoru. Możecie też założyć własne państwo, przenieść się na inne forum, reaktywować Al-Rajn, a nawet dołączyć do marionetkowego państwa Islamskiego pod zarządem Bialenii. 

Edytowane przez Barhir az R-Z-Emre
  • Lubię to 4
  • Sigma 1

Barhir az Ruzmari-Zentawi-Emre, Sułtan Siyah, Pan wszystkich karków, sługa Wielkiego Meczetu, Król Królów, Imperator Wschodu i Zachodu, prawowity władca Nordaty Muzułmańskiej. Tyran pikseli. Syn Ahmeda-Hamasa, wnuk Ahmeda, prawnuk Ertana i praprawnuk Fazila. Mąż swojej pierwszej żony Eliny i drugiej żony Yasminy. Ojciec syna Salima, dziedzica i przyszłego władcy mikroświata. 

Opublikowano

Zostaje z Tobą ojcze. 

• Lubię to 1
  • Kocham to! 1
  • Sigma 1

Salim Emre, syn Barhira az Ruzmari-Zentawi-Emre i Yasmin an Zentawi-Emre. Dziedzic Siyah, Al-Faradon, Al-Rajn i Al-Farun. 

Flaga-1561116550.png.203d18081bd41bf9b4270e0176fc7143.png

Opublikowano

Dla siebie nie widzę innej drogi jak pozostać z Sułtanem. Co nie oznacza, że zgadzam się z wizją Sułtana Barhira. Mamy odmienne poglądy w sprawie przyszłości tego kraju. 

Liczę na ostatnie zapewnienia o chęci współpracy. Zależy mi na tym by Siyah się umocnił jako państwo poważne a nie tylko część glupiego żartu. Bardzo chciała bym, by Siyah żyło w zgodzie z Federacją Nordacką. Możemy doprowadzić do tego aby obie strony FN-Siyah współżyły w zgodzie i wszyscy czerpali korzyści z współpracy. 

• Lubię to 2
  • Kocham to! 1
  • Wow 1
Opublikowano

Przyznaję rację mężowi. Sułtanat Siyah nie jest zainteresowany terenami Al-Rajn. 

Skupiamy się na walce z McMelkorem. Nie poddamy się. Obronimy Wezyrat Al-Faradon. 

• Lubię to 3
  • Kocham to! 1

Opublikowano

@Yasmin an Zentawi-Emre@Salim Emre@Derya Öztürk dziękuję Wam z całego serca!

@Samira Al-Nassr Rozumiem i dziękuję za to, że jesteś. Siyah zawsze będzie Twoim domem. 

• Lubię to 2
  • Kocham to! 2

Opublikowano
20 godzin temu, OlaHime napisał(a):

O wypraszam sobie, to ja jestem bardziej dziedziczką Al-Rajn, bo byłam jedną z trzech osób, które ten kraj stworzyły.

I nie zgadzam się na bezczelne wyciąganie nordackich macek na tereny naszych pięknych Wirtuazji i Moreniki. 

لن يحظى أي مسلم زائف، وأنتم جميعاً كذلك، بشرف الجلوس على عرش الرين!

Nie kojarzę ale nie wykluczam. 

• Lubię to 1
  • Kocham to! 1

Opublikowano
19 godzin temu, Barhir az R-Z-Emre napisał(a):

Nie kojarzę ale nie wykluczam. 

Też nie kojarzę. 

• Lubię to 1

Opublikowano
22 godziny temu, Barhir az R-Z-Emre napisał(a):

@Yasmin an Zentawi-Emre@Salim Emre@Derya Öztürk dziękuję Wam z całego serca!

@Samira Al-Nassr Rozumiem i dziękuję za to, że jesteś. Siyah zawsze będzie Twoim domem. 

Fazil Siła! Niech żyje Wielki Sułtanat Siyah! 

• Lubię to 1
  • Wow 1

Salim Emre, syn Barhira az Ruzmari-Zentawi-Emre i Yasmin an Zentawi-Emre. Dziedzic Siyah, Al-Faradon, Al-Rajn i Al-Farun. 

Flaga-1561116550.png.203d18081bd41bf9b4270e0176fc7143.png