Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ależ oburzenie głuptasków. Od kiedy przejmujecie się zagranicą? Podobno mieliście mieć wywalone na wszystkich "starych". 

• Nie lubię tego! 2
  • Smuteczek 1

#PrzywróćmyNormalność

#PreczZGłupkami

Opublikowano
11 godzin temu, Artur Kardacz napisał(a):

Ależ oburzenie głuptasków. Od kiedy przejmujecie się zagranicą? Podobno mieliście mieć wywalone na wszystkich "starych". 

Sorki, że w wątku MSZ, ale Artur serio? Masz jeszcze czelność się odzywać? Od czasu rzucenia w jakże spektakularny sposób koroną, wiatr chyba za mocno hula Ci pod tupecikiem. Co ci do tego, kto i czym się przejmuje? Nie potrafiłeś udźwignąć ciężaru swojego państwa i teraz próbujesz pouczać innych? To raczej „nie ta półka i nie ten temat”. Do tego brakuje Ci najważniejszego, czyli autorytetu. Zaliczyłeś takiego flopa, że powinni to koniecznie opisać, albo nadać Ci tytuł „Król Foch”. Teraz próbujesz razem z bialeńsko-bastionowym Pepikiem wbijać szpile, jakby wasze słowo w tym temacie coś tu znaczyło. Już napisałam jakie kroki powinieneś podjąć, jak coś Ci tutaj nie pasuje. Najlepiej jak najszybciej, mam już dość patrzenia na tę błazenadę.

• Kocham to! 2

(-) Adelaide Radziwiłł-Chojnacka 

Opublikowano
33 minuty temu, Adelaide Radziwiłł-Chojnacka napisał(a):

Sorki, że w wątku MSZ, ale Artur serio? Masz jeszcze czelność się odzywać? Od czasu rzucenia w jakże spektakularny sposób koroną, wiatr chyba za mocno hula Ci pod tupecikiem. Co ci do tego, kto i czym się przejmuje? Nie potrafiłeś udźwignąć ciężaru swojego państwa i teraz próbujesz pouczać innych? To raczej „nie ta półka i nie ten temat”. Do tego brakuje Ci najważniejszego, czyli autorytetu. Zaliczyłeś takiego flopa, że powinni to koniecznie opisać, albo nadać Ci tytuł „Król Foch”. Teraz próbujesz razem z bialeńsko-bastionowym Pepikiem wbijać szpile, jakby wasze słowo w tym temacie coś tu znaczyło. Już napisałam jakie kroki powinieneś podjąć, jak coś Ci tutaj nie pasuje. Najlepiej jak najszybciej, mam już dość patrzenia na tę błazenadę.

Oho, najwyższy autorytet mikroświata przemówił. Biegająca po wszystkich forach i wszczynając gównoburze. Dobrze, że wyszedł Ci ożenek z Bolkiem, będziesz mogła pochełpić się  tytułami gdy ktoś urazi twoje jestestwo. 

Odzywam się bo mogę. Podobno jeszcze tutaj można, czy może jednak nie? Z chęcią będę to robił dalej. Jak Ci się nie podoba, możesz zastosować wskazówkę swojego męża tzn. zablokować 😉

#PrzywróćmyNormalność

#PreczZGłupkami

Opublikowano

Doceniam, Arturku, naprawdę doceniam. To wręcz imponujące, że w całym tym wyimaginowanym winkulijskim kryzysie, który odbiera wam jakiekolwiek resztki godności, znajdujesz czas na śledzenie poczynań swej królowej. Kinda śmieszne, że nie mając jakichkolwiek argumentów, schodzisz na temat mojego małżeństwa z Bolesławem. XDDDD Strategia nad wyraz ciekawa, ale odezwij się ponownie jak sformułujesz argumenty, które mnie ruszą. Btw. zabawny zwrot akcji. Czy to nie ty pytałeś, czy za Ciebie wyjdę i zostanę Królową? Teraz z tego drwisz, a sam kiedyś uważałeś mnie za dobrą dla siebie partie. XDDDDD Ja Ci absolutnie nie zabroniłam odzywania się, jesteś jaki przewrażliwiony drogi teściu! Może serio zrobienie z Winkulii sarmackiej prowincji miałoby sens. Przynajmniej ktoś by wam w końcu pokazał miejsce w szeregu. 

(-) Adelaide Radziwiłł-Chojnacka 

Opublikowano
4 minuty temu, Adelaide Radziwiłł-Chojnacka napisał(a):

@Bolesław Kirianóo von Hohenburg wydziel te arturkowe wypociny do osobnego wątku. Sądzę, że ta jakże inteligentna próba zrobienia ze mnie czarnej owcy się trochę przeciągnie. XDDDD 

Wydzieliłem, bravo kultura dyskussji.

99792411588297495.png

Bolesław Kirianóo von Hohenburg de la Sparasan
w Winkulii jako Mikołaj III

101005704499837848.pngUżytkownik StemplaObywatel KirianiiWierny Przenajświętszego Kościoła KiryjskiegoAntykomunista

"Gdy gardzisz mszą i pierogiem: Idźże sobie z Panem Bogiem! A kto prośby nie posłucha: W imię Ojca, Syna, Ducha!"

Opublikowano
9 minut temu, Adelaide Radziwiłł-Chojnacka napisał(a):

@Bolesław Kirianóo von Hohenburg wydziel te arturkowe wypociny do osobnego wątku. Sądzę, że ta jakże inteligentna próba zrobienia ze mnie czarnej owcy się trochę przeciągnie. XDDDD 

Nie musisz się o to martwić. Twoje dalsze wycieczki personalne pozostaną bez odpowiedzi. 

#PrzywróćmyNormalność

#PreczZGłupkami

Opublikowano

Ostatnio dość głupkowato przelałem kasę z MBP na konto na Winkulii, bo myślałem, że kurs skoczy. No ale stanął a nordacki nalej rośnie. Głupio mi przelać z powrotem, bo będę stratny. Może dalsza dyskusja między Wami potoczy się w działach Winkulii, żeby ren poszedł wyżej?

• Kocham to! 1
Opublikowano

Kochani! Rozumiem emocje, ale ta dyskusja zamieniła się w wymianę inwektyw zamiast być kulturalną wymianą opinii. Nikt nigdy nikogo nie przekonał żadnej osoby do swojego zdania, do zmiany postępowania albo do przeprosin za swoje akcje poprzez ataki personalne. Jaki jest cel tej dyskusji? Jeśli uważany że ktoś postępuje nieodpowiednio, to chyba liczymy na to, że zmieni postępowanie, nie? A obrażaniem innej osoby tego nie osiągniemy. Więc po co ta rozmowa stacza na taki agresywny ton? Żeby się ponapierdalać i dać upust złości?

Wróćcie do meritum, odnoście się do siebie z szacunkiem, bo tylko marnujecie swój czas i swoje nerwy. Szkodzicie najbardziej samym sobie, a nie oponentowi. 

• Kocham to! 1
  • Ogień! 1

15173543_Symbole_b3Fstw.png.e11e872a1d6dc8abb4a2b65b8439dc0b.pngArcydemon wojny, Khorne, wybuchł tak wielkim gniewem na moje proroctwa, że sama jego aura wściekłości wgniotła mnie z impetem w ziemię. Siła uderzenia była tak potężna, że przebiłem się na samo dno lądolodu, na którym stoi stolica Imperium Chaosu. Odnalazłem się wówczas w lochach Khorna, gdzie orędownicy pokoju, spokoju i przyjaźni byli doprowadzani do obłędu niewyobrażalnymi torturami. Widziałem cele więzienne zbudowane z czystej energii nienawiści, w których wszystkie kąty miały więcej niż 180 stopni, a i tak tworzyły jakimś cudem zamkniętą przestrzeń. Samo patrzenie na te oszalałe struktury wywoływało we mnie niewyobrażalne cierpienie, nie wspominając o rzeczach, którym poddawani byli osadzeni - na samo ich wspomnienie skręcam się z bólu.

antipixel_fuckai.png.2234e8406de189745750e93caba1159e.png

Opublikowano
7 minut temu, Kamiljan de Harlin napisał(a):

Kochani! Rozumiem emocje, ale ta dyskusja zamieniła się w wymianę inwektyw zamiast być kulturalną wymianą opinii. Nikt nigdy nikogo nie przekonał żadnej osoby do swojego zdania, do zmiany postępowania albo do przeprosin za swoje akcje poprzez ataki personalne. Jaki jest cel tej dyskusji? Jeśli uważany że ktoś postępuje nieodpowiednio, to chyba liczymy na to, że zmieni postępowanie, nie? A obrażaniem innej osoby tego nie osiągniemy. Więc po co ta rozmowa stacza na taki agresywny ton? Żeby się ponapierdalać i dać upust złości?

Wróćcie do meritum, odnoście się do siebie z szacunkiem, bo tylko marnujecie swój czas i swoje nerwy. Szkodzicie najbardziej samym sobie, a nie oponentowi. 

101005704499840628.jpg

• Sigma 1
  • Ogień! 1