Skocz do zawartości
  • 0

Koalicja antynordacka

Gość karol

Pytanie

6 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0
Opublikowano (edytowane)

Bravo sstarrzy? w tym myślę, że to jesst no ok spk za durzo amatoruff tych tzw noffych sie pcha do zabaffy ff tym lepiej zeby byly te ziemie no dla tych sstarrych no tzw zabesspieczone

Edytowane przez Burek
  • Smuteczek 1
  • 0
Opublikowano

BRAVO BRAVO IMPERIALIZM

99792411588297495.png

Bolesław Kirianóo von Hohenburg de la Sparasan
w Winkulii jako Mikołaj III

101005704499837848.pngUżytkownik StemplaObywatel KirianiiWierny Przenajświętszego Kościoła KiryjskiegoAntykomunista

"Gdy gardzisz mszą i pierogiem: Idźże sobie z Panem Bogiem! A kto prośby nie posłucha: W imię Ojca, Syna, Ducha!"

• 0
Opublikowano

w tym brakuje piksselkuff dla noffych mirkonacji bo efen zajoł tak powiem no ten patokolonializm

• Kocham to! 1
  • 0
Opublikowano
1 minutę temu, Burek napisał(a):

Bravo sstarrzy? w tym myślę, że to jesst no ok spk za durzo amatoruff tych tzw noffych sie pcha do zabaffy ff tym lepiej zeby byly te ziemie no dla tych sstarrych no tzw zabesspieczone

Ziemie będą wydawane po udowodnieniu że ma się 20+ lat stażu

• Kocham to! 1
  • Haha 1

99792411588297495.png

Bolesław Kirianóo von Hohenburg de la Sparasan
w Winkulii jako Mikołaj III

101005704499837848.pngUżytkownik StemplaObywatel KirianiiWierny Przenajświętszego Kościoła KiryjskiegoAntykomunista

"Gdy gardzisz mszą i pierogiem: Idźże sobie z Panem Bogiem! A kto prośby nie posłucha: W imię Ojca, Syna, Ducha!"

• 0
Opublikowano

My muzułmanie mamy czasami spięcia z nowymi. Jednak gdy ktoś podniesie rękę na nowego to moja szabla mu tą rękę utnie. 

• Lubię to 2
  • Kocham to! 1
  • Ogień! 1

Salim Emre, syn Barhira az Ruzmari-Zentawi-Emre i Yasmin an Zentawi-Emre. Dziedzic Siyah, Al-Faradon, Al-Rajn i Al-Farun. 

Flaga-1561116550.png.203d18081bd41bf9b4270e0176fc7143.png

• 0
Opublikowano

Ktoś mi streścić może o co chodzi nazistowskiej srajmacji? 

• Lubię to 2

Barhir az Ruzmari-Zentawi-Emre, Sułtan Siyah, Pan wszystkich karków, sługa Wielkiego Meczetu, Król Królów, Imperator Wschodu i Zachodu, prawowity władca Nordaty Muzułmańskiej. Tyran pikseli. Syn Ahmeda-Hamasa, wnuk Ahmeda, prawnuk Ertana i praprawnuk Fazila. Mąż swojej pierwszej żony Eliny i drugiej żony Yasminy. Ojciec syna Salima, dziedzica i przyszłego władcy mikroświata.