Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dzień dobry, nazywam się Salim Emre. Jestem synem Barhira az Ruzmari-Zentawi-Emre i Yasmin an Zentawi-Emre. 

• Lubię to 1
  • Kocham to! 2

Salim Emre, syn Barhira az Ruzmari-Zentawi-Emre i Yasmin an Zentawi-Emre. Dziedzic Siyah, Al-Faradon, Al-Rajn i Al-Farun. 

Flaga-1561116550.png.203d18081bd41bf9b4270e0176fc7143.png

Opublikowano

Witaj synku, nasz ukochany pierworodny.

• Lubię to 1
  • Kocham to! 2

Alfarun_kalifat_godlo.webp.9b5ffe1969ba860ea76ebffe4cb30508.webpYasmin an Zentawi-Emre Sułtanka Wielkiego Sułtanatu Siyah, Wezyrka Al-Faradon, Pani wszystkich karków, służka Wielkiego Meczetu, Imperatorka Wschodu i Zachodu, prawowita władczyni Nordaty Muzułmańskiej. Druga żona Barhira. Córka Aymana Zentawi. Dziedziczka Al-Rajn i Al-Farun. 

Flaga-1561116550.webp.1aff4cfae15ed391da37c4d50f58c68a.webpFAR-1.webp.73ac1a5b5bea98d3b370c56acf66b2a7.webpAlfarun_kalifat_flag.webp.fc9bb6067061a2d8ed876f155bd2cc93.webp

Opublikowano

Dobra, już bez przesady

• Smuteczek 1
  • Zły 1
Opublikowano
Teraz, Burek napisał(a):

Dobra, już bez przesady

ff tym no on jest jeszcze no malutki

99792411588297495.png

Bolesław Kirianóo von Hohenburg de la Sparasan
w Winkulii jako Mikołaj III

101005704499837848.pngUżytkownik StemplaObywatel KirianiiWierny Przenajświętszego Kościoła KiryjskiegoAntykomunista

"Gdy gardzisz mszą i pierogiem: Idźże sobie z Panem Bogiem! A kto prośby nie posłucha: W imię Ojca, Syna, Ducha!"

Opublikowano
5 minut temu, Yasmin an Zentawi-Emre napisał(a):

Witaj synku, nasz ukochany pierworodny.

Dziękuję Ci Mamusiu ukochana. Jesteś moim światłem, to Ty prowadzisz mnie za rękę, nauczyłaś mnie mówić bym mówił na chwałę Allaha i Naszego Rodu Emre. 

• Lubię to 1
  • Kocham to! 2

Salim Emre, syn Barhira az Ruzmari-Zentawi-Emre i Yasmin an Zentawi-Emre. Dziedzic Siyah, Al-Faradon, Al-Rajn i Al-Farun. 

Opublikowano

Witaj synu. Twoje pojawienie się na tym świecie jest dla mnie zaskoczeniem. Chciałem zapytać jak to się stało ale wtedy przypomniałem sobie jak Twoja piękna mama zaciągnęła mnie do łożnicy, rozebrała się do naga i powiedziała „Zróbmy potomka". Wtedy ja wyciągnąłem swoją maczugę i... Kiedyś nauczę Cię obchodzić się z kobietami. 

• Lubię to 2
  • Kocham to! 1

Barhir az Ruzmari-Zentawi-Emre, Sułtan Siyah, Pan wszystkich karków, sługa Wielkiego Meczetu, Król Królów, Imperator Wschodu i Zachodu, prawowity władca Nordaty Muzułmańskiej. Tyran pikseli. Syn Ahmeda-Hamasa, wnuk Ahmeda, prawnuk Ertana i praprawnuk Fazila. Mąż swojej pierwszej żony Eliny i drugiej żony Yasminy. Ojciec syna Salima, dziedzica i przyszłego władcy mikroświata. 

Opublikowano
10 minut temu, Alfred Fabian von Tehen-Dżek napisał(a):

Brzmi jakby komuś przeszkadzało posiadanie licznego potomstwa. Kiedy doczekamy się małych Hohenburżątek? 🙂 

Dobre pytanie Alfred… Musisz spłodzić kolejne pokolenie z jakąś wybranką bo wymrzemy!!!!

• Kocham to! 1

(-) Adelaide Radziwiłł-Chojnacka 

Opublikowano
40 minut temu, Barhir az R-Z-Emre napisał(a):

Witaj synu. Twoje pojawienie się na tym świecie jest dla mnie zaskoczeniem. Chciałem zapytać jak to się stało ale wtedy przypomniałem sobie jak Twoja piękna mama zaciągnęła mnie do łożnicy, rozebrała się do naga i powiedziała „Zróbmy potomka". Wtedy ja wyciągnąłem swoją maczugę i... Kiedyś nauczę Cię obchodzić się z kobietami. 

I’m out… SSalih to ffcześniak? 

• Wow 1

Opublikowano
10 godzin temu, Barhir az R-Z-Emre napisał(a):

Ojcze to zaszczyt móc stanąć u twego boku 

1 godzinę temu, Derya Öztürk napisał(a):

Poddani witają potomka rodu sułtańskiego. 

Dziękuję droga Derya. 

• Lubię to 1
  • Kocham to! 1

Opublikowano

No jasne że jeszcze nie. Głupkowatość to najwyższy stopień oświecenia. Najpierw trzeba przejść przez edgyness, syndrom tego no oszuta i romatyzowanie Elyt.

99792411588297495.png

Bolesław Kirianóo von Hohenburg de la Sparasan
w Winkulii jako Mikołaj III

101005704499837848.pngUżytkownik StemplaObywatel KirianiiWierny Przenajświętszego Kościoła KiryjskiegoAntykomunista

"Gdy gardzisz mszą i pierogiem: Idźże sobie z Panem Bogiem! A kto prośby nie posłucha: W imię Ojca, Syna, Ducha!"

Opublikowano
2 godziny temu, Alfred Fabian von Tehen-Dżek napisał(a):

Ale te dzieci szybko dorastają, już mówi i to takim pięknym językiem. I głupkowatość go jeszcze nie dopadła

Mądry, silny i przystojny. Widać na pierwszy rzut oka, że to syn Sułtana. 

Mam szczęście, że taki materiał genetyczny nie zmarnował się.

• Lubię to 1
  • Ogień! 1

Barhir az Ruzmari-Zentawi-Emre, Sułtan Siyah, Pan wszystkich karków, sługa Wielkiego Meczetu, Król Królów, Imperator Wschodu i Zachodu, prawowity władca Nordaty Muzułmańskiej. Tyran pikseli. Syn Ahmeda-Hamasa, wnuk Ahmeda, prawnuk Ertana i praprawnuk Fazila. Mąż swojej pierwszej żony Eliny i drugiej żony Yasminy. Ojciec syna Salima, dziedzica i przyszłego władcy mikroświata. 

Opublikowano

Dziękuję ojcze. Udowodnię, że jestem godny bycia dziedzicem. Moje imię będzie zapisane w historii jako największego władcy. 

• Lubię to 2

Opublikowano
4 godziny temu, Alfred Fabian von Tehen-Dżek napisał(a):

Ale te dzieci szybko dorastają, już mówi i to takim pięknym językiem. I głupkowatość go jeszcze nie dopadła

Do szkoły głupkoffatości się go wyśle!

• Kocham to! 1

Opublikowano
27 minut temu, Adelaide Radziwiłł-Chojnacka napisał(a):

Do szkoły głupkoffatości się go wyśle!

Szanowna Królowo-Imperatorko, jako przyszły Imperator Nordaty, Wielki Sułtan a nawet Władca Całego Mikroświata chętnie poznam kulturę i obyczaje ludów, które jeszcze nie przyjęły Allaha do swojego serca. Jestem otwarty na pobieranie nauk na zagranicznych uniwersytetach ale szkoła głupkoffatości? Dziękuję, nie skorzystam z szacunku do siebie samego. 

• Lubię to 2

Opublikowano

Kochany, jako, że jesteś tu noffy-sstary, pozwolę sobie udzielić Ci kilku rad. Prawdziwy władca nie musi wykrzykiwać, że jest władcą, to po prostu widać. W przypadku Twojej rodziny… No cóż. Pozostało wam się tylko przebierać za kogoś kim się nigdy nie będzie. Przypominam, że nadal obowiązuje was konieczność złożenia hołdu. Mówisz, że zamierzasz pouczać kogokolwiek o szacunku? Zacznij od swego ojca. Jeśli chcecie poznawać jakąkolwiek kulturę, zacznijcie od tej najprostszej… Osobistej.  

• Kocham to! 1

Opublikowano
17 minut temu, Adelaide Radziwiłł-Chojnacka napisał(a):

Kochany, jako, że jesteś tu noffy-sstary, pozwolę sobie udzielić Ci kilku rad. Prawdziwy władca nie musi wykrzykiwać, że jest władcą, to po prostu widać. W przypadku Twojej rodziny… No cóż. Pozostało wam się tylko przebierać za kogoś kim się nigdy nie będzie. Przypominam, że nadal obowiązuje was konieczność złożenia hołdu. Mówisz, że zamierzasz pouczać kogokolwiek o szacunku? Zacznij od swego ojca. Jeśli chcecie poznawać jakąkolwiek kulturę, zacznijcie od tej najprostszej… Osobistej.  

Nikogo nie pouczam Królowo - Imperatorko. Nie godzi się jednak przyszłemu Sułtanowi uczęszczać do szkoły głupkoffatości. Sama nazwa nie przystoi szlachetnie urodzonemu. 

4 minuty temu, Derya Öztürk napisał(a):

O jakim hołdzie Pani mówi? 

Też chciałbym wiedzieć. 

• Lubię to 2