Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja wiem, że wszyscy żyją wyścigami wielbłądów w Siyah ale w realu jest mundial. Oglądacie? 

• Lubię to 1

Barhir az Ruzmari-Zentawi-Emre, Sułtan Siyah, Pan wszystkich karków, sługa Wielkiego Meczetu, Król Królów, Imperator Wschodu i Zachodu, prawowity władca Nordaty Muzułmańskiej. Tyran pikseli. Syn Ahmeda-Hamasa, wnuk Ahmeda, prawnuk Ertana i praprawnuk Fazila. Mąż swojej pierwszej żony Eliny i drugiej żony Yasminy. Ojciec syna Salima, dziedzica i przyszłego władcy mikroświata. 

Opublikowano

nie tzw oglądam tak wam poffiem

99792411588297495.png

Bolesław Kirianóo von Hohenburg de la Sparasan
w Winkulii jako Mikołaj III

101005704499837848.pngUżytkownik StemplaObywatel KirianiiWierny Przenajświętszego Kościoła KiryjskiegoAntykomunista

"Gdy gardzisz mszą i pierogiem: Idźże sobie z Panem Bogiem! A kto prośby nie posłucha: W imię Ojca, Syna, Ducha!"

Opublikowano

Czyli oglądasz czy nie bo ja nie rozumiem tej waszej gwary. 

• Kocham to! 1
  • Smuteczek 1

Barhir az Ruzmari-Zentawi-Emre, Sułtan Siyah, Pan wszystkich karków, sługa Wielkiego Meczetu, Król Królów, Imperator Wschodu i Zachodu, prawowity władca Nordaty Muzułmańskiej. Tyran pikseli. Syn Ahmeda-Hamasa, wnuk Ahmeda, prawnuk Ertana i praprawnuk Fazila. Mąż swojej pierwszej żony Eliny i drugiej żony Yasminy. Ojciec syna Salima, dziedzica i przyszłego władcy mikroświata. 

Opublikowano

Nie oglądam, ale szkoda, że Anglia przegrała z Argentyną

• Smuteczek 1
  • Żaboid 1
Opublikowano

Szkoda była Egiptu.

• Smuteczek 1

Opublikowano

Argentyna przegrała. BRAVO ZULU tak powiem

• Ogień! 1
Opublikowano
Teraz, Burek napisał(a):

Argentyna przegrała. BRAVO ZULU tak powiem

no ff tym no argentyna jest noffsza niss ta no sspania ffięc no przegrała bo się no sstarzy zmuffili przeciffko niej. a jakie no ffrassenia z oglądniecia ff tym no ff sensie czy byli jacyś no noffi tam no te tzw noffe gffiazdy tego no ssportu? ff tym czy byl no taki noffygen ten no mango feanor tej no pilki pytam? tak rell?

• Wow 1

99792411588297495.png

101005704499837848.pngUżytkownik StemplaObywatel KirianiiWierny Przenajświętszego Kościoła KiryjskiegoAntykomunista

"Gdy gardzisz mszą i pierogiem: Idźże sobie z Panem Bogiem! A kto prośby nie posłucha: W imię Ojca, Syna, Ducha!"

Opublikowano

nie no myślisz ze oglądałem? w tym powiem ze ktos mi powiedzial a ja no tzw maupuje

• Smuteczek 1
Opublikowano
8 minut temu, Burek napisał(a):

nie no myślisz ze oglądałem? w tym powiem ze ktos mi powiedzial a ja no tzw maupuje

no ff tym mysslalem ze jestess juz no POFFAŻNYM UŻYTKOFFNIKIEM REALA ale ig sstarzy mieli rację 

• Smuteczek 1

99792411588297495.png

Opublikowano

Chuj z wynikami. Egipt mistrzem Świata. A Maroko wicemistrz. 

• Wow 1

Opublikowano (edytowane)

Po obużajomcym wydupceniu Francjyi nie oglądalam juz ale pamietajcie - meczykuw sie nie ogladom. Sie CZYTA komentarze na portalu eksperckim meczyki. 

image.png.53ef0eb41b5ec44fd01438dec2ab07e3.png

(Komentarz zawiera płatne lokowanie produktu portalu meczyki pl)

Edytowane przez Akrypa Ali Shariati von Primisz-Lichtenstein
  • Kocham to! 2
  • Wow 1
  • Cringe 1

photo_2026-07-23_19-50-46.jpg.df2689b20790e7eccc7090f5cd9547a1.jpg
(-) Akrypa Ali Shariati von Primisz-Lihtenštán
Nie ważne gdzie jestem, pamiętam kim jestem - Teutonką!
Imāmka Rafānu - Serdecznie zapraszam!