Skocz do zawartości
  • advertisement_alt
  • advertisement_alt
  • advertisement_alt

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Postanowienie Sułtana Barhira az Ruzmari-Zentawi-Emre

Na mocy władzy i autorytetu, którymi zostałem obdarzony przez Allacha jako Sułtan Wielkiego Sułtanatu Siyah, niniejszym powołuję moją drugą żonę, Yasminę an Zentawi, na stanowisko Wezyrki Al-Faradon.

Yasmina, jako osoba o niezwykłej mądrości, odwadze i oddaniu, będzie pełnić tę funkcję z najwyższym zaangażowaniem i lojalnością wobec naszego Sułtanatu i na chwałę Allacha. Jej doświadczenie, inteligencja oraz niezłomna wola walki stanowią gwarancję skutecznego kierowania sprawami Al-Faradon.

Niech to postanowienie będzie znane wszystkim poddanym i sojusznikom, a Yasmina niechaj prowadzi Al-Faradon ku dobrobytowi, sprawiedliwości i sile.

• Lubię to 1
  • Kocham to! 1
  • Ogień! 1

Barhir az Ruzmari-Zentawi-Emre, Sułtan Siyah, Pan wszystkich karków, sługa Wielkiego Meczetu, Król Królów, Imperator Wschodu i Zachodu, prawowity władca Nordaty Muzułmańskiej. Tyran pikseli. Syn Ahmeda-Hamasa, wnuk Ahmeda, prawnuk Ertana i praprawnuk Fazila. Mąż swojej pierwszej żony Eliny i drugiej żony Yasminy. Ojciec syna Salima, dziedzica i przyszłego władcy mikroświata. 

Opublikowano

Bravo Al-Faradon !

• Lubię to 1

99792411588297495.png

Bolesław Kirianóo von Hohenburg de la Sparasan
w Winkulii jako Mikołaj III

101005704499837848.pngUżytkownik StemplaObywatel KirianiiWierny Przenajświętszego Kościoła KiryjskiegoAntykomunista

"Gdy gardzisz mszą i pierogiem: Idźże sobie z Panem Bogiem! A kto prośby nie posłucha: W imię Ojca, Syna, Ducha!"

Opublikowano

Narodzie Al-Faradon,
Stoję dziś przed Wami z ogromnym honorem i pokorą, jako Wasza nowa Wezyrka, Yasmin an Zentawi-Emre, druga Sułtanka Wielkiego Sułtanatu Siyah. Przyjmuję to zaszczytne stanowisko z pełnym zaangażowaniem i oddaniem, świadoma odpowiedzialności, jaka na mnie spoczywa.
Wiem, że nasz kraj stoi w obliczu wielu wyzwań, ale jestem przekonana, że razem, zjednoczeni i pełni determinacji, możemy przezwyciężyć wszelkie trudności. Moim celem jest służba Wam - mojemu narodowi - z mądrością, sprawiedliwością i odwagą.
Obiecuję, że będę walczyć o dobrobyt Al-Faradon, o pokój i bezpieczeństwo naszych rodzin, o rozwój i sprawiedliwość społeczną. Wspólnie z Sułtanem Barhirem az Ruzmari-Zentawi-Emre, który jest moim mężem i wielkim przywódcą, będziemy dążyć do tego, by nasz kraj był miejscem, gdzie każdy może żyć godnie i w pokoju.
Niech nasza jedność i wiara w lepszą przyszłość prowadzą nas ku zwycięstwu i rozkwitowi. Razem zbudujemy Al-Faradon, z którego wszyscy będziemy dumni.
Nie mogę przemilczeć trudnej sytuacji, w jakiej znajdują się nasi bliscy sąsiedzi z Al-Farun i Al-Rajn. Każdego dnia żyją oni w cieniu strachu, zagrożeni przez wojska nazistowskiego Księstwa Sarmacji, które sieje terror i zniszczenie na ich ziemiach. Ich ból i cierpienie są naszym wspólnym bólem, a ich walka o wolność jest także naszą walką.
Przysięgam przed Allahem, że uczynię wszystko, co w mojej mocy, aby Sarmacja została pokonana i zniszczona, a świat muzułmański mógł żyć w pokoju, jedności i bezpieczeństwie. Nie spocznę, dopóki nie zobaczę dnia, w którym tyrania i nienawiść zostaną pokonane, a nasz lud zazna prawdziwej wolności.
Niech połączenie Wielkiego Sułtanatu Siyah i Wezyratu Al-Faradon będzie początkiem nowej ery – budowy Wielkiego Kalifatu Pollinu, który stanie się symbolem siły, jedności i sprawiedliwości dla całego świata muzułmańskiego.
Razem, z wiarą i determinacją, stworzymy przyszłość, na którą zasługujemy.
Wasza Wezyrka, Yasmin an Zentawi-Emre
AlFaradon.png.2d74bbc3240fd733e511e4d836a18d9d.png

• Lubię to 1

Alfarun_kalifat_godlo.webp.9b5ffe1969ba860ea76ebffe4cb30508.webpYasmin an Zentawi-Emre Sułtanka Wielkiego Sułtanatu Siyah, Wezyrka Al-Faradon, Pani wszystkich karków, służka Wielkiego Meczetu, Imperatorka Wschodu i Zachodu, prawowita władczyni Nordaty Muzułmańskiej. Druga żona Barhira. Córka Aymana Zentawi. Dziedziczka Al-Rajn i Al-Farun. 

Flaga-1561116550.webp.1aff4cfae15ed391da37c4d50f58c68a.webpFAR-1.webp.73ac1a5b5bea98d3b370c56acf66b2a7.webpAlfarun_kalifat_flag.webp.fc9bb6067061a2d8ed876f155bd2cc93.webp

Opublikowano
1 minutę temu, Derya Öztürk napisał(a):

Brawo, niech żyje Wezyrka Sułtanka Yasmin! 

Bravo*