Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ogólnie przydałoby się zrobić jakieś wizualnie unikatowe forum, ażeby odróżnić się od całej rzeszy mikronacyjnych for stojących również na phpBB. 

Możemy przerobić jakiś istniejący styl pod nasze potrzeby. Tutaj można poprzeglądać bazę stylów: 

https://www.phpbb.com/customise/db/styles-2

Ewentualnie można zrobić od podstaw nowy styl ‐ tutaj zapraszam chętne osoby do zgłaszania chęci stworzenia takiego stylu. Ja nie podejmę się takiego zadania. 

• Lubię to 2

15173543_Symbole_b3Fstw.png.e11e872a1d6dc8abb4a2b65b8439dc0b.pngArcydemon wojny, Khorne, wybuchł tak wielkim gniewem na moje proroctwa, że sama jego aura wściekłości wgniotła mnie z impetem w ziemię. Siła uderzenia była tak potężna, że przebiłem się na samo dno lądolodu, na którym stoi stolica Imperium Chaosu. Odnalazłem się wówczas w lochach Khorna, gdzie orędownicy pokoju, spokoju i przyjaźni byli doprowadzani do obłędu niewyobrażalnymi torturami. Widziałem cele więzienne zbudowane z czystej energii nienawiści, w których wszystkie kąty miały więcej niż 180 stopni, a i tak tworzyły jakimś cudem zamkniętą przestrzeń. Samo patrzenie na te oszalałe struktury wywoływało we mnie niewyobrażalne cierpienie, nie wspominając o rzeczach, którym poddawani byli osadzeni - na samo ich wspomnienie skręcam się z bólu.

antipixel_fuckai.png.2234e8406de189745750e93caba1159e.png

Opublikowano

Ja proponuję Zeina, bo też można łatwo dostosować poprzez ustawienie tła i grafik. No i działa dobrze na telefonie, a sporo osób korzysta z forum na smartphone'ie.

Tu można sprawdzić, jak wygląda: https://www.phpbb.com/customise/db/style/zeina/demo/3.3

• Lubię to 1

15173543_Symbole_b3Fstw.png.e11e872a1d6dc8abb4a2b65b8439dc0b.pngArcydemon wojny, Khorne, wybuchł tak wielkim gniewem na moje proroctwa, że sama jego aura wściekłości wgniotła mnie z impetem w ziemię. Siła uderzenia była tak potężna, że przebiłem się na samo dno lądolodu, na którym stoi stolica Imperium Chaosu. Odnalazłem się wówczas w lochach Khorna, gdzie orędownicy pokoju, spokoju i przyjaźni byli doprowadzani do obłędu niewyobrażalnymi torturami. Widziałem cele więzienne zbudowane z czystej energii nienawiści, w których wszystkie kąty miały więcej niż 180 stopni, a i tak tworzyły jakimś cudem zamkniętą przestrzeń. Samo patrzenie na te oszalałe struktury wywoływało we mnie niewyobrażalne cierpienie, nie wspominając o rzeczach, którym poddawani byli osadzeni - na samo ich wspomnienie skręcam się z bólu.

antipixel_fuckai.png.2234e8406de189745750e93caba1159e.png

Opublikowano
6 minut temu, Kamiljan de Harlin napisał(a):

Ja proponuję Zeina, bo też można łatwo dostosować poprzez ustawienie tła i grafik. No i działa dobrze na telefonie, a sporo osób korzysta z forum na smartphone'ie.

Tu można sprawdzić, jak wygląda: https://www.phpbb.com/customise/db/style/zeina/demo/3.3

Niekoniecznie w moim guście, ale faktycznie niczego sobie. Choć forum Lumerii z kolei zapamiętałem jako naprawdę dobrze się prezentujące (poza tym, że bez rejestracji nie dało się go zobaczyć).

x-Augustus Helmut Lew Istvan Visarionowicz von Hagsen de la Sparasan de Harlin Pasha Hurrdur Iszsza
(August von Hagsen de la Sparasan de Harlin)
Kapłan kiryjski, Prezydent II Federacji Nordackiej 

Discord:
August (sagan Amatorii) / august_de_la_sparasan / August#6022

101005704499837848.pngWierny Przenajświętszego Kościoła Kiryjskiego
Opublikowano

Ja nadal będę obstawać przy Elegance. Może jest delikatnie basic, ale według zwyczajnie najlepszy. Przede wszystkim przejrzysty! Każda kategoria oznacza odpowiednią grafiką. Raz na jakiś czas można by i tło forum zmieniać żeby urozmaicić sobie przeglądanie forum.

• Lubię to 1