• Lubię to 1
  • Kocham to! 5
  • Haha 1
  • Wow 1
  • Zły 1
Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...
NAP
  • NordFind — Federalna Wyszukiwarka
    Wpisz frazę, aby zobaczyć podpowiedzi.

Spontanicznie Wielka Radość (9 lat Volkianu)

Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Od kilku dni w całym Volkianie rzecz dzieje się radosna. Ludność tłumnie gromadzi się na placach, bulwarach, rynkach, alejach, chodnikach i na torowiskach (tego jednak nie polecam). Cieszą się dzieci i dorośli. Cieszy się rolnik i uczony. Radosny nastał dzień.

Jak podkreślają organizatorzy - zupełnie spontanicznie - bez wcześniejszej zapowiedzi dzieci ze szkół wyszły i przygotowały barwne widowiska słowno-muzyczne o Volkianie i Partii i o Najwspanialszym Prezydencie Wespuccim, który wyzwolił Volkian z niewoli imperialnego Learvén, który niesie na swych barkach ciężar walki z nowymi siłami, wrogimi Volkianowi.

Radość tym większa, że to już 9 lat Volkianu! 12.04.2017 powstał Volkian. Sto lat, albo chociaż 10 xD. 9 to też dobry wynik xD. I tak. Spontanicznie zobaczyłem, że już minęło 9 lat.

• Lubię to 1
  • Kocham to! 1

Opublikowano
  •   Zaimki: dowolne

•   Zaimki: dowolne

100 lat i jeszcze więcej!

• Lubię to 1

15173543_Symbole_b3Fstw.png.e11e872a1d6dc8abb4a2b65b8439dc0b.pngArcydemon wojny, Khorne, wybuchł tak wielkim gniewem na moje proroctwa, że sama jego aura wściekłości wgniotła mnie z impetem w ziemię. Siła uderzenia była tak potężna, że przebiłem się na samo dno lądolodu, na którym stoi stolica Imperium Chaosu. Odnalazłem się wówczas w lochach Khorna, gdzie orędownicy pokoju, spokoju i przyjaźni byli doprowadzani do obłędu niewyobrażalnymi torturami. Widziałem cele więzienne zbudowane z czystej energii nienawiści, w których wszystkie kąty miały więcej niż 180 stopni, a i tak tworzyły jakimś cudem zamkniętą przestrzeń. Samo patrzenie na te oszalałe struktury wywoływało we mnie niewyobrażalne cierpienie, nie wspominając o rzeczach, którym poddawani byli osadzeni - na samo ich wspomnienie skręcam się z bólu.

antipixel_fuckai.png.2234e8406de189745750e93caba1159e.png

Opublikowano
  •   Zaimki: męskie

•   Zaimki: męskie

Wielu kolejnych lat życzy II Federacja Nordacka!

NordNET:
    augustdelasparasan@nordnet.fn

Discord:
    August (sagan Amatorii) / august_de_la_sparasan / August#6022

101005704499837848.pngWierny Przenajświętszego Kościoła Kiryjskiego

W imieniu Rady Państwa Ludowej Republiki Magnifikatu przesyłam obywatelom Socjalistycznej Republiki Volkianu z okazji dziewiątej rocznicy założenia państwa serdeczne pozdrowienia oraz życzenia dalszego rozwoju społeczno-gospodarczego i podejmowania najlepszych decyzji na drodze umacniania bezklasowego społeczeństwa.

Edytowane przez Tarsycjusz Operar
    • Lubię to 3