Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Teraz, Bolesław Kirianóo von Hohenburg napisał:

niestety nie, one wgl nie szczekają, nawet się załatwiają normalnie 😭

smuti, musisz je lepiej wytrenować

• Smuteczek 1
Opublikowano (edytowane)

Bravo Muratyka! Dziękujemy za występy tych wspaniałych okazów, ale w siedzibie Antykalkilistycznej Organizacji Bojowej trochę mało miejsce, więc specjalne miejsce wam wydzieliłem.

Edytowane przez Burek
  • Kocham to! 1
Opublikowano
2 minuty temu, Burek napisał:

Bravo Muratyka! Dziękujemy za występy tych wspaniałych okazów, ale w siedzibie Antykalkilistycznej Organizacji Bojowej trochę mało miejsce, więc specjalne miejsce wam wydzieliłem.

ok ale kto pytał tak w sumie?

• Smuteczek 1
Opublikowano
Teraz, Damiano Robingren napisał:

ok ale kto pytał tak w sumie?

Ja tbh

• Wow 1

99792411588297495.png

Bolesław Kirianóo von Hohenburg de la Sparasan
w Winkulii jako Mikołaj III

101005704499837848.pngUżytkownik StemplaObywatel KirianiiWierny Przenajświętszego Kościoła KiryjskiegoAntykomunista

"Gdy gardzisz mszą i pierogiem: Idźże sobie z Panem Bogiem! A kto prośby nie posłucha: W imię Ojca, Syna, Ducha!"

Opublikowano

btw ten tytuł mi tak przypomina jak są takie cyrki co nie i tam są jakieś głupie sztuczki ze zwierzętami itd itd to jest takie kurwa głupie XDDD

• Smuteczek 2
Opublikowano
1 minutę temu, Damiano Robingren napisał:

btw ten tytuł mi tak przypomina jak są takie cyrki co nie i tam są jakieś głupie sztuczki ze zwierzętami itd itd to jest takie kurwa głupie XDDD

BEATKA wygenerowała takie cudo XDDDDD

1463290299_imageGupota.jpg.89eb92a9765150ba92fe75eb3b8c070d.jpg

• Wow 1
Opublikowano
Teraz, Waksman napisał:

@Damiano RobingrenPlejak przestań, co jak co, ale Winkulii nie dam zbeszcześcić, mnie może nie lubią, ale ja ich lubię. Wychodzimy XD

i kogo ja teraz będę zabawiać? 😭

waksman jak zwykle tylko wszystko zakazuje i jak zwykle wszystko to będzie wina bolcia co dostał pierdolcia 😭

• Smuteczek 1
Opublikowano

Przenieść to do archiwum?

15173543_Symbole_b3Fstw.png.e11e872a1d6dc8abb4a2b65b8439dc0b.pngArcydemon wojny, Khorne, wybuchł tak wielkim gniewem na moje proroctwa, że sama jego aura wściekłości wgniotła mnie z impetem w ziemię. Siła uderzenia była tak potężna, że przebiłem się na samo dno lądolodu, na którym stoi stolica Imperium Chaosu. Odnalazłem się wówczas w lochach Khorna, gdzie orędownicy pokoju, spokoju i przyjaźni byli doprowadzani do obłędu niewyobrażalnymi torturami. Widziałem cele więzienne zbudowane z czystej energii nienawiści, w których wszystkie kąty miały więcej niż 180 stopni, a i tak tworzyły jakimś cudem zamkniętą przestrzeń. Samo patrzenie na te oszalałe struktury wywoływało we mnie niewyobrażalne cierpienie, nie wspominając o rzeczach, którym poddawani byli osadzeni - na samo ich wspomnienie skręcam się z bólu.

antipixel_fuckai.png.2234e8406de189745750e93caba1159e.png

Opublikowano

Nie, jeszcze nie, zaczekajmy parę dni.

99792411588297495.png

101005704499837848.pngUżytkownik StemplaObywatel KirianiiWierny Przenajświętszego Kościoła KiryjskiegoAntykomunista

"Gdy gardzisz mszą i pierogiem: Idźże sobie z Panem Bogiem! A kto prośby nie posłucha: W imię Ojca, Syna, Ducha!"

Opublikowano
1 minutę temu, Bolesław Kirianóo von Hohenburg napisał:

Nie, jeszcze nie, zaczekajmy parę dni.

dwóch na jednego ez

Opublikowano
Teraz, Damiano Robingren napisał:

dwóch na jednego ez

w referendum secesyjnym też tak będzie?

99792411588297495.png

Opublikowano (edytowane)
1 minutę temu, Bolesław Kirianóo von Hohenburg napisał:

w referendum secesyjnym też tak będzie?

ponad 90% jak w kirianii

Edytowane przez Damiano Robingren
  • Kocham to! 1
Opublikowano (edytowane)
12 minut temu, Kamiljan de Harlin napisał:

Przenieść to do archiwum?

Ej, ale do naszego (winkulijskiego) archiffum. Przeniosłem.

Edytowane przez Burek
  • 3 miesiące temu...
Opublikowano (edytowane)

Przyłączcie z powrotem Muratykę, bo to aż żal patrzeć, co tam zamiera wszystko! Nawet karola próbowali zwerbować, ale on tylko hołdy przyjmuje ostatnio, kroolem 5 prowincji ostał się

Edytowane przez Edward Teague
  • Smuteczek 1
Opublikowano
6 minut temu, Edward Teague napisał(a):

Przyłączcie z powrotem Muratykę, bo to aż żal patrzeć, co tam zamiera wszystko! Nawet karola próbowali zwerbować, ale on tylko hołdy przyjmuje ostatnio, kroolem 5 prowincji ostał się

Jako ostatnia z rangą Muratyka na tym fołum mówię:
"eee no nie wiem czy to dobły pomys"

• Sigma 2

photo_2026-07-23_19-50-46.jpg.df2689b20790e7eccc7090f5cd9547a1.jpg
(-) Akrypa Ali Shariati von Primisz-Lihtenštán
Nie ważne gdzie jestem, pamiętam kim jestem - Teutonką!
Imāmka Rafānu - Serdecznie zapraszam!

Opublikowano

Dobry, nawet bardzo dobry. Usuniętemu przywrócić konto i Damiano też reaktywować. Niech trochę będzie innego spojrzenia na wszystko. Marnują się na tym dobrowolnym wygnaniu, ich miejsce jest tu.

Opublikowano
35 minut temu, Edward Teague napisał(a):

Dobry, nawet bardzo dobry. Usuniętemu przywrócić konto i Damiano też reaktywować. Niech trochę będzie innego spojrzenia na wszystko. Marnują się na tym dobrowolnym wygnaniu, ich miejsce jest tu.

Wy to Edwardzie pragniecie tylko by się krew lała. Oni wrócą, nie będą mieli dość głosów, przegrają i znów odejdą. Zwlaszcza słabo gdy Waksman jak się orientuje ma te swoje projekty symulacyjne co do mikronacji a przecie mu w FN nie dadzą za żadne skarby kontroli nad informatyczną stroną. 

Na pewno by pomogło im gdyby byli z czymś większym powiązani ale tu już chyba nie FN się nadaje. 

• Lubię to 1
  • Kocham to! 1

photo_2026-07-23_19-50-46.jpg.df2689b20790e7eccc7090f5cd9547a1.jpg
(-) Akrypa Ali Shariati von Primisz-Lihtenštán
Nie ważne gdzie jestem, pamiętam kim jestem - Teutonką!
Imāmka Rafānu - Serdecznie zapraszam!

Opublikowano
Godzinę temu, Akrypa Ali Shariati von Primisz-Lichtenstein napisał(a):

Zwlaszcza słabo gdy Waksman jak się orientuje ma te swoje projekty symulacyjne co do mikronacji a przecie mu w FN nie dadzą za żadne skarby kontroli nad informatyczną stroną. 

Ja im bym dał możliwość tworzenia aplikacji w NUI. Ale nie chcieli. 

Screenshot_20260804_120919_Discord.jpgScreenshot_20260804_120949_Discord.jpgScreenshot_20260804_120958_Discord.jpgScreenshot_20260804_121007_Discord.jpgScreenshot_20260804_121018_Discord.jpg

• Lubię to 1

15173543_Symbole_b3Fstw.png.e11e872a1d6dc8abb4a2b65b8439dc0b.pngArcydemon wojny, Khorne, wybuchł tak wielkim gniewem na moje proroctwa, że sama jego aura wściekłości wgniotła mnie z impetem w ziemię. Siła uderzenia była tak potężna, że przebiłem się na samo dno lądolodu, na którym stoi stolica Imperium Chaosu. Odnalazłem się wówczas w lochach Khorna, gdzie orędownicy pokoju, spokoju i przyjaźni byli doprowadzani do obłędu niewyobrażalnymi torturami. Widziałem cele więzienne zbudowane z czystej energii nienawiści, w których wszystkie kąty miały więcej niż 180 stopni, a i tak tworzyły jakimś cudem zamkniętą przestrzeń. Samo patrzenie na te oszalałe struktury wywoływało we mnie niewyobrażalne cierpienie, nie wspominając o rzeczach, którym poddawani byli osadzeni - na samo ich wspomnienie skręcam się z bólu.

antipixel_fuckai.png.2234e8406de189745750e93caba1159e.png

Opublikowano
W dniu 4.08.2026 o 11:07, Akrypa Ali Shariati von Primisz-Lichtenstein napisał(a):

Wy to Edwardzie pragniecie tylko by się krew lała. Oni wrócą, nie będą mieli dość głosów, przegrają i znów odejdą. Zwlaszcza słabo gdy Waksman jak się orientuje ma te swoje projekty symulacyjne co do mikronacji a przecie mu w FN nie dadzą za żadne skarby kontroli nad informatyczną stroną. 

Na pewno by pomogło im gdyby byli z czymś większym powiązani ale tu już chyba nie FN się nadaje. 

Krew o ile nie jets przeźroczysta, jak u ciągle żyjących pod lodami atlantydów, musi się burzyć, a czasami i lać!

Dla niego i nich nie ma innego świata, jak FN 😉 Pomnij na to moja droga imperatorko, bo teraz zarządzasz prawdziwym imperium, a nie świstkiem zwitek z kartek.

• Wow 1