Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dzisiejszego dnia, w mieście Paderewski ogłoszono powstanie nowej organizacji, mającej na celu kontynuowanie winkulijskiej tradycji walki z ideologiami totalitarnymi, w kraju i zagranicą. Jest to Antykalkilistyczna Organizacja Bojowa, która za swoje zasadnicze zadanie powzięła organizację i wyszkolenie do stawiania oporu przemocy ze strony przedstawicieli uznanej za totalitarną ideologii kalklizmu.

• Kocham to! 1
Opublikowano

Można się zapisać do AkOB?

• Kocham to! 1

99792411588297495.png

Bolesław Kirianóo von Hohenburg de la Sparasan
w Winkulii jako Mikołaj III

101005704499837848.pngUżytkownik StemplaObywatel KirianiiWierny Przenajświętszego Kościoła KiryjskiegoAntykomunista

"Gdy gardzisz mszą i pierogiem: Idźże sobie z Panem Bogiem! A kto prośby nie posłucha: W imię Ojca, Syna, Ducha!"

Opublikowano
1 minutę temu, Bolesław Kirianóo von Hohenburg napisał:

Można się zapisać do AkOB?

tak rell. w tym wątku

Opublikowano
1 minutę temu, Burek napisał:

tak rell. w tym wątku

Ok, spk. W tym ja zapisuję się no w tym wątku tzn ANTYKALKILISTYCZNA ORGANIZACJA BOJOWA bo ja mam dziadka w antifie

• Kocham to! 1

99792411588297495.png

Bolesław Kirianóo von Hohenburg de la Sparasan
w Winkulii jako Mikołaj III

101005704499837848.pngUżytkownik StemplaObywatel KirianiiWierny Przenajświętszego Kościoła KiryjskiegoAntykomunista

"Gdy gardzisz mszą i pierogiem: Idźże sobie z Panem Bogiem! A kto prośby nie posłucha: W imię Ojca, Syna, Ducha!"

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

UWAGA! W związku z kalkilistyczną agresją na Monarchię Kiryjską ANTYKALKILISTYCZNA ORGANIZACJA BOJOWA zajmie się naborem i transportem ochotników na teren Westlandu, a także organizacją pomocy materialnej dla sił walczących w obronie Monarchii, oraz pomocy humanitarnej.

• Kocham to! 2