Burek 1 191 Opublikowano 7 Kwietnia Opublikowano 7 Kwietnia Dzisiejszego dnia, w mieście Paderewski ogłoszono powstanie nowej organizacji, mającej na celu kontynuowanie winkulijskiej tradycji walki z ideologiami totalitarnymi, w kraju i zagranicą. Jest to Antykalkilistyczna Organizacja Bojowa, która za swoje zasadnicze zadanie powzięła organizację i wyszkolenie do stawiania oporu przemocy ze strony przedstawicieli uznanej za totalitarną ideologii kalklizmu. 1
Bolesław Kirianóo von Hohenburg 2 002 Opublikowano 8 Kwietnia Opublikowano 8 Kwietnia Można się zapisać do AkOB? 1 Bolesław Kirianóo von Hohenburg de la Sparasan w Winkulii jako Mikołaj III "Gdy gardzisz mszą i pierogiem: Idźże sobie z Panem Bogiem! A kto prośby nie posłucha: W imię Ojca, Syna, Ducha!"
Burek 1 191 Opublikowano 8 Kwietnia Autor Opublikowano 8 Kwietnia 1 minutę temu, Bolesław Kirianóo von Hohenburg napisał: Można się zapisać do AkOB? tak rell. w tym wątku
Bolesław Kirianóo von Hohenburg 2 002 Opublikowano 8 Kwietnia Opublikowano 8 Kwietnia 1 minutę temu, Burek napisał: tak rell. w tym wątku Ok, spk. W tym ja zapisuję się no w tym wątku tzn ANTYKALKILISTYCZNA ORGANIZACJA BOJOWA bo ja mam dziadka w antifie 1 Bolesław Kirianóo von Hohenburg de la Sparasan w Winkulii jako Mikołaj III "Gdy gardzisz mszą i pierogiem: Idźże sobie z Panem Bogiem! A kto prośby nie posłucha: W imię Ojca, Syna, Ducha!"
Burek 1 191 Opublikowano 19 Kwietnia Autor Opublikowano 19 Kwietnia UWAGA! W związku z kalkilistyczną agresją na Monarchię Kiryjską ANTYKALKILISTYCZNA ORGANIZACJA BOJOWA zajmie się naborem i transportem ochotników na teren Westlandu, a także organizacją pomocy materialnej dla sił walczących w obronie Monarchii, oraz pomocy humanitarnej. 2
Rekomendowane odpowiedzi