Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na wieść o kilkuosobowym "marszu solidarności" odbywających się w południowych dzielnicach Wielkiego Miasta lokalne struktury Ligi Innowacji Strategicznych, przyjaciół rządu oraz obywateli niezgadzających się z burkijsko-bolesławskim układem obecnym w Nordacie zorganizowały Marsz Niezawisłości Nordaty.

Protestujący przedstawili swoje postulaty, które, tak jak organizatorzy tego pierwszego marszu, są najsłuszniejsze, bo nasza racja jest najnasza:

1. Jak najszybsze opuszczenie patologicznej organizacji pod nazwą "Nordacka Unia Informatyczna" przez II Federację Nordacką,
  2. Zaprzestanie promowania zachowań antynordackich i tych podważających niezawisłość państwa nordackiego,
  3. Wydalenie z kraju Burka von Trinitz i uznania go za terrorystę,
  4. Organizacja publicznego "zapomidorowania" Bolesława Kirianóo von Hohenburga,
  5. Dymisję Imperatora Kirianii, który od ostatnich kilku tygodni telepie całą Federacją w posadach tak, że aż tynk ze ścian leci,
  6. Poszanowanie dla obecnie obowiązującego prawa przez terroryzującą kraj tzw. "opozycję",
  7. Rozwiązanie patologii pod nazwą "Nordackiej Unii Informatycznej" i powołanie w jej miejsce organizacji zrzeszającej prawdziwe państwa wirtualne Kontynentu Północnego o tożsamej funkcji bez wpływów kliki burkijsko-bolesławskiej
Opublikowano

O, rząd federalny oficjalnie chce decydować kto będzie, a kto nie będzie rządzić w regionach. Ostatnie łuski spadają. Bravo WakSSman!

• Kocham to! 1

99792411588297495.png

Bolesław Kirianóo von Hohenburg de la Sparasan
w Winkulii jako Mikołaj III

101005704499837848.pngUżytkownik StemplaObywatel KirianiiWierny Przenajświętszego Kościoła KiryjskiegoAntykomunista

"Gdy gardzisz mszą i pierogiem: Idźże sobie z Panem Bogiem! A kto prośby nie posłucha: W imię Ojca, Syna, Ducha!"

Opublikowano
47 minut temu, Waksman napisał:

Gdzie?

5

99792411588297495.png

101005704499837848.pngUżytkownik StemplaObywatel KirianiiWierny Przenajświętszego Kościoła KiryjskiegoAntykomunista

"Gdy gardzisz mszą i pierogiem: Idźże sobie z Panem Bogiem! A kto prośby nie posłucha: W imię Ojca, Syna, Ducha!"

Opublikowano

Niezawisłość = zniszczenie państwa. BRAVO LIS!

Opublikowano

nie, ragequit Muratyki to nie moja wina

Opublikowano
4 minuty temu, Burek napisał:

Niezawisłość = zniszczenie państwa. BRAVO LIS!

Liga Innowacyjnych Secesji

• Haha 1
Opublikowano

tak, to ja kazałem wam fałszować wybory, grozić zniszczeniem systemów, usuwać posty na forum, odwoływać prezydenta, nieudolnie próbować odstrzeliwac obywateli, wychodzić z nui i teraz robić secesję muratyki. bravo!

• Smuteczek 1
Opublikowano (edytowane)
2 minuty temu, Burek napisał:

tak, to ja kazałem wam fałszować wybory, grozić zniszczeniem systemów, usuwać posty na forum, odwoływać prezydenta, nieudolnie próbować odstrzeliwac obywateli, wychodzić z nui i teraz robić secesję muratyki. bravo!

dowody jakieś, coś ten? aha no tak...

Edytowane przez Damiano Robingren
Opublikowano

w dodatku z tego co mi się wydaje to chyba Kiriania tak ochoczo chciała wychodzić z II FN, przecież luźno ponad 90% kiriańczyków chciało niepodległości i jakoś nie ma takiej euforii wśród innych obywateli FN kiedy Muratyka robi podobną rzecz po dosłownie dwadzieścia razy cięższych oskarżeniach

Opublikowano
Teraz, Damiano Robingren napisał:

w dodatku z tego co mi się wydaje to chyba Kiriania tak ochoczo chciała wychodzić z II FN, przecież luźno ponad 90% kiriańczyków chciało niepodległości i jakoś nie ma takiej euforii wśród innych obywateli FN kiedy Muratyka robi podobną rzecz po dosłownie dwadzieścia razy cięższych oskarżeniach

kurwa no ciekawe dlaczego muratyka się wkurwiła kiedy oskarżasz ich mieszkańców o zbrodnię nie mając na to żadnych dowodów 🤔

Opublikowano
5 minut temu, Burek napisał:

fałszowanie wyborów - twój domysł
zniszczenie systemów - twój domysł
usuwanie postów na forum - twój rage (bo pobudki były słuszne, udostępnianie prywatnych konwersacji bez zgody narusza tajemnicę korespondencji)
słuszne odwołanie prezydenta po waszym rage - jak wyżej
odstrzeliwanie obywateli - twoje urojenie XD
wychodzenie z NUI - dzięki tobie
secesja Muratyki - mam mówić dalej?

chyba musisz udać się do okulisty bo jesteś ewidentnie ślepy byq

Opublikowano

101005704499837634.png

bez fałszowania wyborów nie wyszedł by taki wynik jaki był, sory. a muratyka wychodzi bo WakSSman nie mógł wytrzymać tego, że nie mógł sobie dowoli dyktaturkować do woli.

• Smuteczek 1
Opublikowano
Teraz, Burek napisał:

a muratyka wychodzi bo WakSSman nie mógł wytrzymać tego, że nie mógł sobie dowoli dyktaturkować do woli.

a kto kurwa rządził tym krajem przez jebane dwa lata? kto tutaj kurwa dyktaturuje?

Opublikowano
Teraz, Burek napisał:

101005704499837634.png

bez fałszowania wyborów nie wyszedł by taki wynik jaki był, sory. a muratyka wychodzi bo WakSSman nie mógł wytrzymać tego, że nie mógł sobie dowoli dyktaturkować do woli.

bitch i mówi to typ, który swoim działaniem sam sobie podyktaturkował jeszcze gorzej niż ja XDDD

wez spierdalaj już dymać maupy które ratowałeś helikopterem ❤️

Opublikowano
2 minuty temu, Damiano Robingren napisał:

a kto kurwa rządził tym krajem przez jebane dwa lata? kto tutaj kurwa dyktaturuje?

KK rządziła (nie przez cały czas i niekoniecznie samodzielnie btw) i przez cały ten czas udało jej się kompletnie nie rozjebać państwa. LiSS udało się to zrobić w niecały miesiąc, bravo!

• Kocham to! 1
Opublikowano
3 minuty temu, Burek napisał:

KK rządziła (nie przez cały czas i niekoniecznie samodzielnie btw) i przez cały ten czas udało jej się kompletnie nie rozjebać państwa. LiSS udało się to zrobić w niecały miesiąc, bravo!

nie ładnie tak zwalać swoją winę na innych tbh

Opublikowano
42 minuty temu, Damiano Robingren napisał:

nwm może po prostu nie ma więcej muratykan do cieszenia się

• Smuteczek 1

99792411588297495.png

Opublikowano (edytowane)
49 minut temu, Damiano Robingren napisał:

stary bo ty nie rozumiesz - kyrjańczycy chcieli pokazać siłę, masę, moc i kiełbasę, jacy to oni nie są fifarafą alfy i omegi, bo z byle gówna zrobili akcję secesyjną. my czyniąc secesję jako odpowiedź na dosłowne prześladowanie ze strony b00rka będziemy przez nich postrzegani jako debile, bo przecież oni są ci najmądrzejsi i najszlachetniejsi.

7 minut temu, Bolesław Kirianóo von Hohenburg napisał:

nwm może po prostu nie ma więcej muratykan do cieszenia się

jesli mowa o odsetku ludzi bez mózgu to tak, w muratyce jest ich zdecydowanie mniej niż w kyrjani. ciesze sie, ze przynajmniej tu się zgadzamy

Edytowane przez Waksman
Opublikowano
4 minuty temu, Waksman napisał:

jesli mowa o odsetku ludzi bez mózgu to tak, w muratyce jest ich zdecydowanie mniej niż w kyrjani. ciesze sie, ze przynajmniej tu się zgadzamy

😭

99792411588297495.png