Kamiljan de Harlin 1 452 Opublikowano 25 Marca Opublikowano 25 Marca Siemson, można kurde ten zająć się byłą daleriańską azymutią obecnie pod kontrolą Muratyki? Jakiś freut dostać czy tam coś? Cytuj Arcydemon wojny, Khorne, wybuchł tak wielkim gniewem na moje proroctwa, że sama jego aura wściekłości wgniotła mnie z impetem w ziemię. Siła uderzenia była tak potężna, że przebiłem się na samo dno lądolodu, na którym stoi stolica Imperium Chaosu. Odnalazłem się wówczas w lochach Khorna, gdzie orędownicy pokoju, spokoju i przyjaźni byli doprowadzani do obłędu niewyobrażalnymi torturami. Widziałem cele więzienne zbudowane z czystej energii nienawiści, w których wszystkie kąty miały więcej niż 180 stopni, a i tak tworzyły jakimś cudem zamkniętą przestrzeń. Samo patrzenie na te oszalałe struktury wywoływało we mnie niewyobrażalne cierpienie, nie wspominając o rzeczach, którym poddawani byli osadzeni - na samo ich wspomnienie skręcam się z bólu.
Użytkownik Usunięty 233511 0 Opublikowano 25 Marca Opublikowano 25 Marca 3 minuty temu, Kamiljan de Harlin napisał: Siemson, można kurde ten zająć się byłą daleriańską azymutią obecnie pod kontrolą Muratyki? Jakiś freut dostać czy tam coś? Ugółem to Azymutia jako jedyny Ulen nie jest podzielona na freuty. Mogę jednak zaproponować stanowisko Dyrektora całej gminy dalerskiej. Jak ona wygląda może się kulega zapoznać na poniższych mapkach: Czy takie dyrektorstwo by Cię interesowało? 🙂 Cytuj
August de la Sparasan 1 119 Opublikowano 25 Marca Opublikowano 25 Marca Popieram i zachęcam, im nas więcej w Muratyce, tym lepiej! 1 Cytuj x-Augustus Helmut Lew Istvan Visarionowicz von Hagsen de la Sparasan de Harlin Pasha Hurrdur Iszsza (August von Hagsen de la Sparasan de Harlin) Kapłan kiryjski, Prezydent II Federacji Nordackiej Discord: August (sagan Amatorii) / august_de_la_sparasan / August#6022
Kamiljan de Harlin 1 452 Opublikowano 25 Marca Autor Opublikowano 25 Marca 1 godzinę temu, Waksman napisał: Ugółem to Azymutia jako jedyny Ulen nie jest podzielona na freuty. Mogę jednak zaproponować stanowisko Dyrektora całej gminy dalerskiej. Jak ona wygląda może się kulega zapoznać na poniższych mapkach: Czy takie dyrektorstwo by Cię interesowało? 🙂 Czyli zarządca gminy to Dyrektor. No dobra, mogę podjąć się tego zadania. Alżby urealistycznić świat przedstawiowy, chciałbym jako realna osoba sprawować dyrektorstwo nad gminą dalerską pod postacią narracyjną. Nie będę zakładał specjalnie dla niej nowego konta - będę pisać z tego. Realnie to ja zarządzam gminą, ale w świecie przedstawionym, w roleplayu, Dyrektorem jest zmuratykanizowany daleriańczyk. Wymyślę jeszcze jakieś personalia. Byłoby coś takiego możliwe? 1 Cytuj Arcydemon wojny, Khorne, wybuchł tak wielkim gniewem na moje proroctwa, że sama jego aura wściekłości wgniotła mnie z impetem w ziemię. Siła uderzenia była tak potężna, że przebiłem się na samo dno lądolodu, na którym stoi stolica Imperium Chaosu. Odnalazłem się wówczas w lochach Khorna, gdzie orędownicy pokoju, spokoju i przyjaźni byli doprowadzani do obłędu niewyobrażalnymi torturami. Widziałem cele więzienne zbudowane z czystej energii nienawiści, w których wszystkie kąty miały więcej niż 180 stopni, a i tak tworzyły jakimś cudem zamkniętą przestrzeń. Samo patrzenie na te oszalałe struktury wywoływało we mnie niewyobrażalne cierpienie, nie wspominając o rzeczach, którym poddawani byli osadzeni - na samo ich wspomnienie skręcam się z bólu.
Użytkownik Usunięty 233511 0 Opublikowano 25 Marca Opublikowano 25 Marca 12 minut temu, Kamiljan de Harlin napisał: Czyli zarządca gminy to Dyrektor. No dobra, mogę podjąć się tego zadania. Alżby urealistycznić świat przedstawiowy, chciałbym jako realna osoba sprawować dyrektorstwo nad gminą dalerską pod postacią narracyjną. Nie będę zakładał specjalnie dla niej nowego konta - będę pisać z tego. Realnie to ja zarządzam gminą, ale w świecie przedstawionym, w roleplayu, Dyrektorem jest zmuratykanizowany daleriańczyk. Wymyślę jeszcze jakieś personalia. Byłoby coś takiego możliwe? Myślę, że nie będzie to problem. Myślę tylko jak to ująć w Ukazie, ale tu chyba rozwiązanie jest proste - jak wykminisz personalia daj znać, to zawrę w prawie twoje faktyczne dane i te, pod którymi będziesz działał. Cytuj
Użytkownik Usunięty 233511 0 Opublikowano 30 Marca Opublikowano 30 Marca @Kamiljan de Harlin i jak tam, wiemy już coś ten tego? Cytuj
Damiano Robingren 507 Opublikowano 30 Marca Opublikowano 30 Marca W dniu 25.03.2026 o 20:35, Waksman napisał: Ugółem to Azymutia jako jedyny Ulen nie jest podzielona na freuty. Mogę jednak zaproponować stanowisko Dyrektora całej gminy dalerskiej. Jak ona wygląda może się kulega zapoznać na poniższych mapkach: Czy takie dyrektorstwo by Cię interesowało? 🙂 ale fajne mapki! 1 Cytuj
Użytkownik Usunięty 233511 0 Opublikowano 31 Marca Opublikowano 31 Marca 16 godzin temu, Damiano Robingren napisał: ale fajne mapki! A dziękuję dziękuję. Ugółem polecam uwadze Wielki Atlas IV Republiki Muratyki z zastrzeżeniem, że część dotycząca dróg jest nieaktualna. Cytuj
Kamiljan de Harlin 1 452 Opublikowano 31 Marca Autor Opublikowano 31 Marca W dniu 30.03.2026 o 15:58, Waksman napisał: @Kamiljan de Harlin i jak tam, wiemy już coś ten tego? Dużo obowiązków mam ostatnio. Jak będę gotowy to napiszę. Cytuj Arcydemon wojny, Khorne, wybuchł tak wielkim gniewem na moje proroctwa, że sama jego aura wściekłości wgniotła mnie z impetem w ziemię. Siła uderzenia była tak potężna, że przebiłem się na samo dno lądolodu, na którym stoi stolica Imperium Chaosu. Odnalazłem się wówczas w lochach Khorna, gdzie orędownicy pokoju, spokoju i przyjaźni byli doprowadzani do obłędu niewyobrażalnymi torturami. Widziałem cele więzienne zbudowane z czystej energii nienawiści, w których wszystkie kąty miały więcej niż 180 stopni, a i tak tworzyły jakimś cudem zamkniętą przestrzeń. Samo patrzenie na te oszalałe struktury wywoływało we mnie niewyobrażalne cierpienie, nie wspominając o rzeczach, którym poddawani byli osadzeni - na samo ich wspomnienie skręcam się z bólu.
Rekomendowane odpowiedzi