Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
8 minut temu, Burek napisał:

Dość oczywiste, że tutaj nic z tego nie miało miejsca.

No to teraz razem odpowiedzmy sobie na jedno pytanie - czy przez te screeny pozostali użytkownicy forum otrzymali BEZ UPRAWNIENIA INFORMACJE DLA NICH NIEPRZEZNACZONE? Bo z tego co ja wiem to screeny te uzyskaliście przez Elisę, która screenowała wszystko. Mało tego - tajemnica korespondencji podlega pod ochronę dóbr osobistych jak zapisano w Kodeksie Cywilnym Rzeczypospolitej Polskiej (art. 23 - 24), także to, co przed chwilą zrobiłeś właśnie pod to podlega.

Dalej destabilizujesz państwo, dalej rozsiewasz nieprawdziwe informacje, dalej znieważasz władze federalne, i to jeszcze mając w dupie prawo realnego kraju w którym wszyscy żyjemy. Ta persona non grata dla ciebie stary to są 2 dni, masz moje słowo.

Opublikowano
W dniu 15.03.2026 o 15:05, Burek napisał:

Relacje są pozytywne, musimy się tylko dokończyć totalną śmierć kalkilistów i będziemy już jak pączki w maśle.

Ja tylko wspomnę, że tu też obowiązują prawa z reala, więc grożenie śmiercią jest nielegalne 😄

Opublikowano
1 minutę temu, Sheldon Anszlus Lovelace napisał:

Ja tylko wspomnę, że tu też obowiązują prawa z reala, więc grożenie śmiercią jest nielegalne 😄

Wiesz geniuszu, że mirko to roleplay, nie?

• Smuteczek 2
Opublikowano
6 godzin temu, Burek napisał:

geniuszu, że mirko to roleplay, nie?

No wow, jednak nawet odgrywanie roleplay nie znosi automatycznie zasad bezpieczeństwa ani prawa. Ale wasze kredki, wasza zabawa.

Btw szkoda, że forum nadal ma problemy z dodawaniem postów, żeby trzeba było po dziesięć razy pisać wiadomości. 

Opublikowano

opuźniacz chroni nas przed wpływami cywilizacyjnie obcych. opuźniacz jest dobry

• Kocham to! 2