• Lubię to 1
  • Kocham to! 5
  • Haha 1
  • Wow 1
  • Zły 1
Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...
NAP
  • advertisement_alt
  • advertisement_alt
  • advertisement_alt
  • NordFind — Federalna Wyszukiwarka
    Wpisz frazę, aby zobaczyć podpowiedzi.

Würthland Radio und Fernsehfunk/Radio i Telewizja Wyrtlandia/Rozhlas a Televize Würthovy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  •   Zaimki: nijakie

WRF.png

Würthland Radio und Fernsehfunk/Radio i Telewizja Wyrtlandia/Rozhlas a Televize Würthovy to spółka akcyjna powstała na giełdzie Würth Börse 25 lutego 2026, gdzie jest nawana WRF Gruppe.

@Elisa Kirianóo von Hohenburgtu możesz o telewizji pisać

• Kocham to! 1

Opublikowano

Opublikowano (edytowane)

UWAGA: Dziś odbiorniki telewizyjne w okolicach Wyrtlandii (jeśli takie są) odebrały sygnał. Zdaje się, że wyemitowano jakiś sketch komediowy, ale nikt za bardzo nie wie o co w nim chodzi. Oto on:

A także:

Ktoś wie o co w tym chodzi? To chyba jakiś kod.

Edytowane przez Burek
    • Lubię to 1
    • Kocham to! 1

• 1 miesiąc temu...
    Opublikowano

Odbiorniki znowu otrzymały sygnał:

Cytat

[Obrazek: 101005704499837963.png]

Ja pokażę jak funkcjonuję ten aparat ze stron władz II FN

17.04.2026
    Jak traktują obywateli bardzo źle, w tym jaki jest zły system Pannordacki w II FN czy to jest wirus systemowy a także w Bialeńskiej Republice to stwierdzamy w naszym Fact-checking.
    [Obrazek: 101005704499837969.png]

Co tutaj piszę jest nie prawdą bo tu cytat: "Być może kongresmenka czuła się zastraszona. W jednej z rozmów ze mną dała mi do zrozumienia, że boi się pana Waksmana": W tym powiem że ja się nie bałam Waksmana, i tutaj jest fake news powiedziany ze strony Burka. W tym byłam przez to ZA tym Niepodległością Muratyki i tak powiem w tym Mówiąc Jak Jest.
    [Obrazek: 101005704499837970.png]
    REKLAMA A RESZTĄ MATERIAŁU JEST POD REKLAMĄ
    [Obrazek: 101005704499837905.png]
    Ja stwierdzam od Waksmana tu cytat ze strony Kalkinizmu bo co powiedział z tego cytatu że "Ale was odkleiło XDDD" to w moim przeczuciu dał sygnał dla świata Kiryjskiego że ten Bolesław się nie nadaję do rządzenia krajem, ale też że i bo Burek jest tym Premierem II FN i też się nie nadję bo on jest marionetką Bolesława tzw. Bolesłam ma pieczę nad Burkiem, i przez to stał się ta niepodległość kraju II FN, w tym drugi cytat "Wam coś serio na łeb upadło, bo to jest aż niewiarygodne, że ja czytam" to jest faktem że Waksman miał z tego rację z wyboru bytu w tym wybrał drogę pro Niepodległościową w tej Muratyki i w tym ja też odeszłam z tej patoli władzy ze strony Bolka bo ja się zgadzałam z Waksmanem i Dobrigenem, i tutaj cytat nad cytatem Bolek powiedział "Waksman musi odejść" to czyli w moim zrozumowaniu to że Bolek zrobił to nie legalnym sposobem to powiedział dla Waksmana ale Waksman powiedział tu cytat "coś takiego XDDDD" to jest prawda że przeciwstawił tej ideologi Pannordatyzmu bo ten Kalkinizm moim przeczuciu jest dobry ale w naszych głowach to się mówi Nordasceptyzm i to nie mylić z Kalkinizm ale troszkę ma wspólnego, w tym cztwarty cytat ze strony Waksmana "To wy musicie udać się do specjalisty, bo takiej odklejki jeszcze nie widziałem" w tym Waksman tutaj w punkt stwierdził że Pannordatyzm jest zły i jest tym lepszy nie mówiąc ciąglę Kalkinizm to czyli Nordasceptyzm jest dobrym sposobem na przeciwko II FN
    [Obrazek: 101005704499837971.png]
    REKLAMA A RESZTĄ MATERIAŁU JEST POD REKLAMĄ
    [Obrazek: 101005704499837940_t.png]
    W tym powiem tutaj cytat Franciszek von Hohenburg-Karandziej: "Informuję że w związku z zaistniałą sytuacją Ministra Elisa von Rozmarinowa zostanie odwołana ze stanowiska" w tym powiem że tak działą aparat rządowy ze stron władz II FN przez tych kryminalistów Franciszka czy to Burka lub Bolka to w głowie się nie mieści w tym chcecie tego Pannordatyzmu tego wirusa w swoim kraju w tej Rep. Bialeńskiej, a ja tego nie chcę, i w tym piszcie co sądzicie w kometarzach.
    [Obrazek: 101005704499837972.png]
    W tym pokazujemy jak u nas w kraju Bialeńskim to wygląda no ten Pannordatyzm, ten plakat wygląda jak zjednoczenie z II FN jak tak stwierdzam i mam takie uczucia i to jest złe powiem w tej sytuacji to pokazuję ten plakat jest tym wirusem ze stron II FN w nasze państwo Rep. Bialeńskiej. I to jest ten plakat pokazuję propagandę II FN w naszym kraju Rep. Bialeńskiej i to jest dezinformacja i trzeba to walczyć z tą dezinformacją w naszym kraju w Rep. Bialeńskiej.
    [Obrazek: 101005704499837942_t.png]
    Dziękujemy, że przeczytałaś/eś nasz artykuł do końca.

• Lubię to 1