Burek 782 Opublikowano 1 Marca Zaimki: nijakie Zaimki: nijakie Udostępnij Opublikowano 1 Marca Würthland Radio und Fernsehfunk/Radio i Telewizja Wyrtlandia/Rozhlas a Televize Würthovy to spółka akcyjna powstała na giełdzie Würth Börse 25 lutego 2026, gdzie jest nawana WRF Gruppe. @Elisa Kirianóo von Hohenburgtu możesz o telewizji pisać 1 Odnośnik do komentarza https://forum.nordata.org/topic/3190-w%C3%BCrthland-radio-und-fernsehfunkradio-i-telewizja-wyrtlandiarozhlas-a-televize-w%C3%BCrthovy/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Burek 782 Opublikowano 1 Marca Zaimki: nijakie Zaimki: nijakie Autor Udostępnij Opublikowano 1 Marca (edytowane) UWAGA: Dziś odbiorniki telewizyjne w okolicach Wyrtlandii (jeśli takie są) odebrały sygnał. Zdaje się, że wyemitowano jakiś sketch komediowy, ale nikt za bardzo nie wie o co w nim chodzi. Oto on: grok-video-9bcc5740-70b8-4d19-9700-b36818b4fce0.mp4 A także: grok-video-9bcc5740-70b8-4d19-9700-b36818b4fce0_1.mp4 Ktoś wie o co w tym chodzi? To chyba jakiś kod. Edytowane 1 Marca przez Burek 1 1 Odnośnik do komentarza https://forum.nordata.org/topic/3190-w%C3%BCrthland-radio-und-fernsehfunkradio-i-telewizja-wyrtlandiarozhlas-a-televize-w%C3%BCrthovy/#findComment-31567 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Burek 782 Opublikowano 18 Kwietnia Zaimki: nijakie Zaimki: nijakie Autor Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia Odbiorniki znowu otrzymały sygnał: Cytat Ja pokażę jak funkcjonuję ten aparat ze stron władz II FN 17.04.2026 Jak traktują obywateli bardzo źle, w tym jaki jest zły system Pannordacki w II FN czy to jest wirus systemowy a także w Bialeńskiej Republice to stwierdzamy w naszym Fact-checking. Co tutaj piszę jest nie prawdą bo tu cytat: "Być może kongresmenka czuła się zastraszona. W jednej z rozmów ze mną dała mi do zrozumienia, że boi się pana Waksmana": W tym powiem że ja się nie bałam Waksmana, i tutaj jest fake news powiedziany ze strony Burka. W tym byłam przez to ZA tym Niepodległością Muratyki i tak powiem w tym Mówiąc Jak Jest. REKLAMA A RESZTĄ MATERIAŁU JEST POD REKLAMĄ Ja stwierdzam od Waksmana tu cytat ze strony Kalkinizmu bo co powiedział z tego cytatu że "Ale was odkleiło XDDD" to w moim przeczuciu dał sygnał dla świata Kiryjskiego że ten Bolesław się nie nadaję do rządzenia krajem, ale też że i bo Burek jest tym Premierem II FN i też się nie nadję bo on jest marionetką Bolesława tzw. Bolesłam ma pieczę nad Burkiem, i przez to stał się ta niepodległość kraju II FN, w tym drugi cytat "Wam coś serio na łeb upadło, bo to jest aż niewiarygodne, że ja czytam" to jest faktem że Waksman miał z tego rację z wyboru bytu w tym wybrał drogę pro Niepodległościową w tej Muratyki i w tym ja też odeszłam z tej patoli władzy ze strony Bolka bo ja się zgadzałam z Waksmanem i Dobrigenem, i tutaj cytat nad cytatem Bolek powiedział "Waksman musi odejść" to czyli w moim zrozumowaniu to że Bolek zrobił to nie legalnym sposobem to powiedział dla Waksmana ale Waksman powiedział tu cytat "coś takiego XDDDD" to jest prawda że przeciwstawił tej ideologi Pannordatyzmu bo ten Kalkinizm moim przeczuciu jest dobry ale w naszych głowach to się mówi Nordasceptyzm i to nie mylić z Kalkinizm ale troszkę ma wspólnego, w tym cztwarty cytat ze strony Waksmana "To wy musicie udać się do specjalisty, bo takiej odklejki jeszcze nie widziałem" w tym Waksman tutaj w punkt stwierdził że Pannordatyzm jest zły i jest tym lepszy nie mówiąc ciąglę Kalkinizm to czyli Nordasceptyzm jest dobrym sposobem na przeciwko II FN REKLAMA A RESZTĄ MATERIAŁU JEST POD REKLAMĄ W tym powiem tutaj cytat Franciszek von Hohenburg-Karandziej: "Informuję że w związku z zaistniałą sytuacją Ministra Elisa von Rozmarinowa zostanie odwołana ze stanowiska" w tym powiem że tak działą aparat rządowy ze stron władz II FN przez tych kryminalistów Franciszka czy to Burka lub Bolka to w głowie się nie mieści w tym chcecie tego Pannordatyzmu tego wirusa w swoim kraju w tej Rep. Bialeńskiej, a ja tego nie chcę, i w tym piszcie co sądzicie w kometarzach. W tym pokazujemy jak u nas w kraju Bialeńskim to wygląda no ten Pannordatyzm, ten plakat wygląda jak zjednoczenie z II FN jak tak stwierdzam i mam takie uczucia i to jest złe powiem w tej sytuacji to pokazuję ten plakat jest tym wirusem ze stron II FN w nasze państwo Rep. Bialeńskiej. I to jest ten plakat pokazuję propagandę II FN w naszym kraju Rep. Bialeńskiej i to jest dezinformacja i trzeba to walczyć z tą dezinformacją w naszym kraju w Rep. Bialeńskiej. Dziękujemy, że przeczytałaś/eś nasz artykuł do końca. 1 Odnośnik do komentarza https://forum.nordata.org/topic/3190-w%C3%BCrthland-radio-und-fernsehfunkradio-i-telewizja-wyrtlandiarozhlas-a-televize-w%C3%BCrthovy/#findComment-33475 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Burek 782 Opublikowano 27 Kwietnia Zaimki: nijakie Zaimki: nijakie Autor Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia Dzisiejszy tajemniczy sygnał: m2-res_534p.mp4 1 Odnośnik do komentarza https://forum.nordata.org/topic/3190-w%C3%BCrthland-radio-und-fernsehfunkradio-i-telewizja-wyrtlandiarozhlas-a-televize-w%C3%BCrthovy/#findComment-33673 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
August de la Sparasan 844 Opublikowano 27 Kwietnia Zaimki: męskie Zaimki: męskie Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia Czy to oryginalny krewny żaboidów, ptasioid? 1 NordNET: augustdelasparasan@nordnet.fn Discord: August (sagan Amatorii) / august_de_la_sparasan / August#6022 Odnośnik do komentarza https://forum.nordata.org/topic/3190-w%C3%BCrthland-radio-und-fernsehfunkradio-i-telewizja-wyrtlandiarozhlas-a-televize-w%C3%BCrthovy/#findComment-33674 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Burek 782 Opublikowano 30 Kwietnia Zaimki: nijakie Zaimki: nijakie Autor Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia Cytat Jesteśmy solidarni z Westlandem i IV Republiki Muratyki, tej przeciwko i bestwialstwom II FN 19.04.2026 Ja powiem że II FN powinna mieć sankcję za napaść na kraję Westland i IV Republikę Muratyki, w tym powiem że Protektorat Wyrtlandia ma na uchodztwie w Republice Bialeńskiej no tego Gubernatora ale się nie pokoję za stan mojego Protektoratu Wyrtlandii że ponosi tam na tej wyspie nie legalne do wścielenia do armii moich obwyateli do Antykalkilistycznej Organizacji Bojowej tak mówiąc. Są pilne wieść z Nordacji w tym powiem że w tym powiedziała ta Ewe Nowak tu cytat "Niepodległy Westland przenosi się pod adres http://westland.muratyka.pl/" to oznacza się przeciwstawiła temu patoligicznego systemu II FN, w tym tu cytat Bolka "Fajne forum, takie na miarę waszych możliwości" to jest moim zdaniem przeczuniu powiedział dla Ewe Nowak to jest nie dopuszczalne takie coś i jest karygodne ze strony Bolka, i w tym powiedziała Ewe Nowak na słowa Bolka to czyli tu cytat tej riposty "To forum i tak więcej jest warte niż cała wasza zgraja" w tym miała rację bo się przeciwstawiła no tego Pannordatyzmu. W tym oraz powiem cią g dalszy tej wypowiedzi Bolek powiedizał dla Ewe Nowak takie słowa niedorzeczne "Zapewne dlatego, że jesteś na nim sama i z nikim nie musisz konfrontować swoich poglądów" wtym powiem że nie jest sama Ewe Nowak ma nas Bialeńczykó i także IV Republikę Muratyki, w tym Guberntora Wyrtlandi na uchodztwie to czyli @Elisa von Rozmarinowa to czili powiedziała na słowa tego Bolka tu cytat "Dlaczego mam dyskutować z kimś, kto każdego przeciwnika nazywa terrorystą" w tym powiem że powstał II FN zaatakowała Westland to nie legalnym sposobem. W tym jest riposta na takie słowa ze strony Bolka na odpowiedź Ewe Nowak tu cytat "Nie każdego przeciwnika, tylko każdego przeciwnika który grozi użyciem przemocy w celu osiągnięcia zmian politycznych. To dosłownie definicja terroryzmu" w tym powiem że to jest wymóka ze strony Bolka. W TYM NIE ROBIĆ TYCH ZRZUTÓW EKRANU POLECAM W LINKU OBEJRZEĆ https://forum.nordata.org/topic/1321-wie...ment-33493 REKLAMA A RESZTĄ MATERIAŁU JEST POD REKLAMĄ W tym obrońmy nasz Nordasceptyzm i Kalkinizm w tym także obywateli Wyrtlandi Westalndii to są nasi bracia w Bialeń przed tymi Pannordatyzmem i także z krainy Kiryjskiego świata z II FN to są wirusy robią tylko wojny na kontynecie Nordaty. Powiedżmy Dość Choroby Pannordatyzmu i II FN ! Dziękujemy, że przeczytałaś/eś nasz artykuł do końca. 1 Odnośnik do komentarza https://forum.nordata.org/topic/3190-w%C3%BCrthland-radio-und-fernsehfunkradio-i-telewizja-wyrtlandiarozhlas-a-televize-w%C3%BCrthovy/#findComment-33701 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elisa von Rozmarinowa 31 Opublikowano 4 Maja Udostępnij Opublikowano 4 Maja W tym kupiliśmy nowe media TUB w Rep. Bialeńskiej i w tym została udana transakcja i zakup tych mediów 04.05.2026 Nasz zakup okazał się bardzo dobry i w ten sposób powstało tam w Rep. Bialeńskiej po tym zakupie TUB Gruppe WRF w tym od dzisiaj należy do naszej Spółki Akcyjnej WRF Gruppe te media Telegazeta Unii Bialeńofonii i zostało to tam sprywatyzowane przez spółkę akcyjną WRF Gruppe przez Protektorat Wyrtlandii Dziękujemy, że przeczytałaś/eś nasz artykuł do końca. 2 Odnośnik do komentarza https://forum.nordata.org/topic/3190-w%C3%BCrthland-radio-und-fernsehfunkradio-i-telewizja-wyrtlandiarozhlas-a-televize-w%C3%BCrthovy/#findComment-33879 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi