Andrzej Ordyński 822 Opublikowano 31 Stycznia Zaimki: męskie Zaimki: męskie Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia (edytowane) Rezygnuję z funkcji Premiera FN, Rektora NUP oraz obywatelstwa FN. Edytowane 31 Stycznia przez Andrzej Ordyński 6 /-/ prof. Andrzej Płatonowicz Ordyński Premier II Federacji Nordackiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waksman 1 692 Opublikowano 31 Stycznia Zaimki: męskie Zaimki: męskie NIO: 2709210001 NIO: 2709210001 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia No i masz, Andrzejek upada po raz trzeci 😞 Kaspar Venir Waksman-Dëter Pierwszy Towarzysz Kalkilistycznej Partii Federacji były: V Prezydent II Federacji Nordackiej, I i III Prezydent UTN, wielokrotny Minister Spraw Wewnętrznych UTN i I FN, V, VI i VII Prezydent III Republiki Muratyki, Prokurator Generalny w I Federacji Nordackiej, Pierwszy Towarzysz Związku Socjalistycznych i Kalkilistycznych Republik Muratyckich, I Prezydent IV Republiki Muratyki, Marszałek Wielki Sejmu Muratyckiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damiano Robingren 266 Opublikowano 31 Stycznia Zaimki: męskie Zaimki: męskie Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia ja pierdole co tu się odpierdala Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waksman 1 692 Opublikowano 31 Stycznia Zaimki: męskie Zaimki: męskie NIO: 2709210001 NIO: 2709210001 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 1 minutę temu, Damiano Robingren napisał: ja pierdole co tu się odpierdala Spokojnie, tylko spokój nas opanuje. Kaspar Venir Waksman-Dëter Pierwszy Towarzysz Kalkilistycznej Partii Federacji były: V Prezydent II Federacji Nordackiej, I i III Prezydent UTN, wielokrotny Minister Spraw Wewnętrznych UTN i I FN, V, VI i VII Prezydent III Republiki Muratyki, Prokurator Generalny w I Federacji Nordackiej, Pierwszy Towarzysz Związku Socjalistycznych i Kalkilistycznych Republik Muratyckich, I Prezydent IV Republiki Muratyki, Marszałek Wielki Sejmu Muratyckiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bolesław Kirianóo von Hohenburg 1 192 Opublikowano 31 Stycznia Zaimki: męskie Zaimki: męskie Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia Bravo Nordata! 1 2 Bolesław Kirianóo von Hohenburg de la Sparasan w Winkulii jako Mikołaj III "Gdy gardzisz mszą i pierogiem: Idźże sobie z Panem Bogiem! A kto prośby nie posłucha: W imię Ojca, Syna, Ducha!" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tadeusz I Wielki 368 Opublikowano 31 Stycznia Zaimki: męskie Zaimki: męskie Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 3 minuty temu, Waksman napisał: Spokojnie, tylko spokój nas opanuje. proszę o utworzenie sesji medytacyjnych dla nordatyjczyków 1 I oraz IV Prezydent II Federacji Nordackiej, Król Hawilandu, Tadeusz Henrykowski Aktualnie niedostępny, w razie problemów proszę o kontakt: tadeuszhenrykowski@gmail.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waksman 1 692 Opublikowano 31 Stycznia Zaimki: męskie Zaimki: męskie NIO: 2709210001 NIO: 2709210001 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 1 minutę temu, Tadeusz I Wielki napisał: proszę o utworzenie sesji medytacyjnych dla nordatyjczyków Kalkiliści wnoszą o budowę nordackiej Choroszczy. 1 Kaspar Venir Waksman-Dëter Pierwszy Towarzysz Kalkilistycznej Partii Federacji były: V Prezydent II Federacji Nordackiej, I i III Prezydent UTN, wielokrotny Minister Spraw Wewnętrznych UTN i I FN, V, VI i VII Prezydent III Republiki Muratyki, Prokurator Generalny w I Federacji Nordackiej, Pierwszy Towarzysz Związku Socjalistycznych i Kalkilistycznych Republik Muratyckich, I Prezydent IV Republiki Muratyki, Marszałek Wielki Sejmu Muratyckiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Burek 385 Opublikowano 31 Stycznia Zaimki: nijakie Zaimki: nijakie Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia bravo zulu itp. ale przestań się wydurniać, bo przebiłes harlina i to ostro 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bolesław Kirianóo von Hohenburg 1 192 Opublikowano 31 Stycznia Zaimki: męskie Zaimki: męskie Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia Teraz, Burek napisał: bravo zulu itp. ale przestań się wydurniać, bo przebiłes harlina i to ostro tylko że był za krótko żebyśmy mogli zacząć go ubóstwiać i wkurwiać się na tych którzy go krytykują po odjebaniu obrażenia się 😭 Bolesław Kirianóo von Hohenburg de la Sparasan w Winkulii jako Mikołaj III "Gdy gardzisz mszą i pierogiem: Idźże sobie z Panem Bogiem! A kto prośby nie posłucha: W imię Ojca, Syna, Ducha!" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waksman 1 692 Opublikowano 31 Stycznia Zaimki: męskie Zaimki: męskie NIO: 2709210001 NIO: 2709210001 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia Cóż, nie od dawana wiadome było, że gdzie pewna mieszanka osób się pojawia, tam koniec końców sraka. Z tym nandyjskim duo taka sraka odbywa się już 3 raz! Dziękujemy za dostarczenie wrażeń, proszę won. Kaspar Venir Waksman-Dëter Pierwszy Towarzysz Kalkilistycznej Partii Federacji były: V Prezydent II Federacji Nordackiej, I i III Prezydent UTN, wielokrotny Minister Spraw Wewnętrznych UTN i I FN, V, VI i VII Prezydent III Republiki Muratyki, Prokurator Generalny w I Federacji Nordackiej, Pierwszy Towarzysz Związku Socjalistycznych i Kalkilistycznych Republik Muratyckich, I Prezydent IV Republiki Muratyki, Marszałek Wielki Sejmu Muratyckiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tadeusz I Wielki 368 Opublikowano 31 Stycznia Zaimki: męskie Zaimki: męskie Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia dobra chłopaki wracajcie do obrad nordackiego stołu, nie po to popcorn kupowałem 1 1 I oraz IV Prezydent II Federacji Nordackiej, Król Hawilandu, Tadeusz Henrykowski Aktualnie niedostępny, w razie problemów proszę o kontakt: tadeuszhenrykowski@gmail.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bolesław Kirianóo von Hohenburg 1 192 Opublikowano 31 Stycznia Zaimki: męskie Zaimki: męskie Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia Teraz, Tadeusz I Wielki napisał: dobra chłopaki wracajcie do obrad nordackiego stołu, nie po to popcorn kupowałem Obrad nie bedzie, bo nie skończyły się aklamacją 1 Bolesław Kirianóo von Hohenburg de la Sparasan w Winkulii jako Mikołaj III "Gdy gardzisz mszą i pierogiem: Idźże sobie z Panem Bogiem! A kto prośby nie posłucha: W imię Ojca, Syna, Ducha!" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Burek 385 Opublikowano 31 Stycznia Zaimki: nijakie Zaimki: nijakie Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 5 minut temu, Waksman napisał: Cóż, nie od dawana wiadome było, że gdzie pewna mieszanka osób się pojawia, tam koniec końców sraka. Z tym nandyjskim duo taka sraka odbywa się już 3 raz! Dziękujemy za dostarczenie wrażeń, proszę won. troche za ostro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waksman 1 692 Opublikowano 31 Stycznia Zaimki: męskie Zaimki: męskie NIO: 2709210001 NIO: 2709210001 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia A kto odrzucił? :0 Kaspar Venir Waksman-Dëter Pierwszy Towarzysz Kalkilistycznej Partii Federacji były: V Prezydent II Federacji Nordackiej, I i III Prezydent UTN, wielokrotny Minister Spraw Wewnętrznych UTN i I FN, V, VI i VII Prezydent III Republiki Muratyki, Prokurator Generalny w I Federacji Nordackiej, Pierwszy Towarzysz Związku Socjalistycznych i Kalkilistycznych Republik Muratyckich, I Prezydent IV Republiki Muratyki, Marszałek Wielki Sejmu Muratyckiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Burek 385 Opublikowano 31 Stycznia Zaimki: nijakie Zaimki: nijakie Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 6 minut temu, Waksman napisał: A kto odrzucił? :0 Bravo forum? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
August de la Sparasan 525 Opublikowano 1 Lutego Udostępnij Opublikowano 1 Lutego Wielkie plany spotkał smutny kres. Niepowetowana szkoda. Ale może faktycznie ci, co jasno świecą, szybko się wypalają. NordNET: augustdelasparasan@nordnet.fn Discord: August (sagan Amatorii) / august_de_la_sparasan / August#6022 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vilarte 46 Opublikowano 1 Lutego Udostępnij Opublikowano 1 Lutego (edytowane) Ponieważ od dawna wiadomo, że nic tak nie łączy i nie aktywizuje jak wspólny wróg, to: NIECH ŻYJE HASSELANDZKA NORDATA! CIENVIVO NORDATA HASSELINS! W razie potrzeby Hasseland może zorganizować flotę piracką, która zacznie łupić wybrzeża FN, aby jeszcze bardziej zjednoczyć Nordatczyków i dać impuls do działania. Daleko nie mamy. Edytowane 1 Lutego przez Vilarte 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamiljan de Harlin 1 014 Opublikowano 1 Lutego Zaimki: dowolne Zaimki: dowolne Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 23 godziny temu, Waksman napisał: Cóż, nie od dawana wiadome było, że gdzie pewna mieszanka osób się pojawia, tam koniec końców sraka. Z tym nandyjskim duo taka sraka odbywa się już 3 raz! Dziękujemy za dostarczenie wrażeń, proszę won. Ja chcę tylko powiedzieć, że nie podzielam tej opinii. Jeśli czyta to ktoś zza granicy, to niech wie, że to odosobniony statement jednej (1) osoby. 2 Arcydemon wojny, Khorne, wybuchł tak wielkim gniewem na moje proroctwa, że sama jego aura wściekłości wgniotła mnie z impetem w ziemię. Siła uderzenia była tak potężna, że przebiłem się na samo dno lądolodu, na którym stoi stolica Imperium Chaosu. Odnalazłem się wówczas w lochach Khorna, gdzie orędownicy pokoju, spokoju i przyjaźni byli doprowadzani do obłędu niewyobrażalnymi torturami. Widziałem cele więzienne zbudowane z czystej energii nienawiści, w których wszystkie kąty miały więcej niż 90 stopni, a i tak tworzyły jakimś cudem zamkniętą przestrzeń. Samo patrzenie na te oszalałe struktury wywoływało we mnie niewyobrażalne cierpienie, nie wspominając o rzeczach, którym poddawani byli osadzeni - na samo ich wspomnienie skręcam się z bólu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
August de la Sparasan 525 Opublikowano 1 Lutego Udostępnij Opublikowano 1 Lutego (edytowane) 9 minut temu, Kamiljan de Harlin napisał: Ja chcę tylko powiedzieć, że nie podzielam tej opinii. Ja również. Ech, za mało takich statementów przy tego typu twierdzeniach. Potem ludzie myślą, że cała Nordata tak wygląda. Swoją drogą, mam teraz zagwozdkę. "Nandyjskie duo"... kto może być tym drugim? P. S. A propos wyskoków.. Nie powiem, prawie śmieszne. Edytowane 1 Lutego przez August de la Sparasan 1 NordNET: augustdelasparasan@nordnet.fn Discord: August (sagan Amatorii) / august_de_la_sparasan / August#6022 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Burek 385 Opublikowano 2 Lutego Zaimki: nijakie Zaimki: nijakie Udostępnij Opublikowano 2 Lutego To co teraz z urzędem premiera? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamiljan de Harlin 1 014 Opublikowano 2 Lutego Zaimki: dowolne Zaimki: dowolne Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 8 minut temu, Burek napisał: To co teraz z urzędem premiera? Czy to czasy na rząd prezydencki? 1 Arcydemon wojny, Khorne, wybuchł tak wielkim gniewem na moje proroctwa, że sama jego aura wściekłości wgniotła mnie z impetem w ziemię. Siła uderzenia była tak potężna, że przebiłem się na samo dno lądolodu, na którym stoi stolica Imperium Chaosu. Odnalazłem się wówczas w lochach Khorna, gdzie orędownicy pokoju, spokoju i przyjaźni byli doprowadzani do obłędu niewyobrażalnymi torturami. Widziałem cele więzienne zbudowane z czystej energii nienawiści, w których wszystkie kąty miały więcej niż 90 stopni, a i tak tworzyły jakimś cudem zamkniętą przestrzeń. Samo patrzenie na te oszalałe struktury wywoływało we mnie niewyobrażalne cierpienie, nie wspominając o rzeczach, którym poddawani byli osadzeni - na samo ich wspomnienie skręcam się z bólu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elisa Prakopenka 42 Opublikowano 2 Lutego Zaimki: żeńskie Zaimki: żeńskie Udostępnij Opublikowano 2 Lutego Ja bym zrobiła przyspieszone Wybory na Premiera i to by załatwiło ten nasz problem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damiano Robingren 266 Opublikowano 2 Lutego Zaimki: męskie Zaimki: męskie Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 23 minuty temu, Elisa Prakopenka napisał: Ja bym zrobiła przyspieszone Wybory na Premiera i to by załatwiło ten nasz problem przecież kadencja kończy się za tydzień Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elisa Prakopenka 42 Opublikowano 2 Lutego Zaimki: żeńskie Zaimki: żeńskie Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 21 minut temu, Damiano Robingren napisał: przecież kadencja kończy się za tydzień Ok, spk 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamiljan de Harlin 1 014 Opublikowano 2 Lutego Zaimki: dowolne Zaimki: dowolne Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 6 godzin temu, Damiano Robingren napisał: przecież kadencja kończy się za tydzień Jak to? Dopiero co były wybory. Arcydemon wojny, Khorne, wybuchł tak wielkim gniewem na moje proroctwa, że sama jego aura wściekłości wgniotła mnie z impetem w ziemię. Siła uderzenia była tak potężna, że przebiłem się na samo dno lądolodu, na którym stoi stolica Imperium Chaosu. Odnalazłem się wówczas w lochach Khorna, gdzie orędownicy pokoju, spokoju i przyjaźni byli doprowadzani do obłędu niewyobrażalnymi torturami. Widziałem cele więzienne zbudowane z czystej energii nienawiści, w których wszystkie kąty miały więcej niż 90 stopni, a i tak tworzyły jakimś cudem zamkniętą przestrzeń. Samo patrzenie na te oszalałe struktury wywoływało we mnie niewyobrażalne cierpienie, nie wspominając o rzeczach, którym poddawani byli osadzeni - na samo ich wspomnienie skręcam się z bólu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi