Orjon 34 Opublikowano 1 Lutego Udostępnij Opublikowano 1 Lutego Jeśli mogę się wtrącić: może, jeśli jest taka możliwość, warto byłoby spróbować zaktualizować Invisiona, zanim podejmie się decyzję o zmianie silnika? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamiljan de Harlin 1 014 Opublikowano 1 Lutego Zaimki: dowolne Zaimki: dowolne Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 3 minuty temu, Orjon napisał: Jeśli mogę się wtrącić: może, jeśli jest taka możliwość, warto byłoby spróbować zaktualizować Invisiona, zanim podejmie się decyzję o zmianie silnika? Słuszna uwaga. Kiedyś próbowałem go zaktualizować i udało mi się zaktualizować do obecnej wersji, tej która jest właśnie teraz (bo wcześniej to była jeszcze starsza wersja Invisiona) po ciężkich operacjach na bazie danych. Próbowałem nowszych wersji, ale absolutnie nie szło tego postawić - strona forum zamieniała się w białą stronę bez niczego dosłownie, nawet nie wiedziałem jak sprawdzić, co się zepsuło w trakcie próby aktualizacji PHP i forum jednocześnie. To najnowsza wersja, którą udało się skutecznie zainstalować. Arcydemon wojny, Khorne, wybuchł tak wielkim gniewem na moje proroctwa, że sama jego aura wściekłości wgniotła mnie z impetem w ziemię. Siła uderzenia była tak potężna, że przebiłem się na samo dno lądolodu, na którym stoi stolica Imperium Chaosu. Odnalazłem się wówczas w lochach Khorna, gdzie orędownicy pokoju, spokoju i przyjaźni byli doprowadzani do obłędu niewyobrażalnymi torturami. Widziałem cele więzienne zbudowane z czystej energii nienawiści, w których wszystkie kąty miały więcej niż 90 stopni, a i tak tworzyły jakimś cudem zamkniętą przestrzeń. Samo patrzenie na te oszalałe struktury wywoływało we mnie niewyobrażalne cierpienie, nie wspominając o rzeczach, którym poddawani byli osadzeni - na samo ich wspomnienie skręcam się z bólu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elisa Prakopenka 42 Opublikowano 2 Lutego Zaimki: żeńskie Zaimki: żeńskie Udostępnij Opublikowano 2 Lutego (edytowane) W tym powiem że na gmail też były opóźnienia tak działąją przesył internetu: Bo wczoraj te potwierdzenie mi przyszlo na gmail spowolnieniem. Bo ludzie i tak nie zrozumieją jak działa internet prędkośc przesyłu. Jak słucham streamingu radiowego na pc lub miałąm ten telefon go już nie mam też się zacina nawet z Radio Eski i innych wytwórni radiowych. Trzeba internet sprawdzić SpeedTestem. W tym nie trzeba się przenosić z forum na discorda my rozumiemy my tego nie chcemy to doprowadziło do tragedii Edytowane 2 Lutego przez Elisa Prakopenka 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi