Skocz do zawartości
  • advertisement_alt
  • advertisement_alt
  • advertisement_alt

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
16 minut temu, Damiano Robingren napisał:

śmiem twierdzić że jeszcze nie dawno Poważny Pan podzielał zupełnie inny pogląd...

Przekonałem się na własnej skórze, jakim gównem, ścierwem i wylęgarnią odpadów toksycznych są mikronacyjne serwery Discord. Jakbyś jako sowieta trafił do łagru to też byś nie zmienił zdania na temat obozow pracy? 

• Smuteczek 1

15173543_Symbole_b3Fstw.png.e11e872a1d6dc8abb4a2b65b8439dc0b.pngArcydemon wojny, Khorne, wybuchł tak wielkim gniewem na moje proroctwa, że sama jego aura wściekłości wgniotła mnie z impetem w ziemię. Siła uderzenia była tak potężna, że przebiłem się na samo dno lądolodu, na którym stoi stolica Imperium Chaosu. Odnalazłem się wówczas w lochach Khorna, gdzie orędownicy pokoju, spokoju i przyjaźni byli doprowadzani do obłędu niewyobrażalnymi torturami. Widziałem cele więzienne zbudowane z czystej energii nienawiści, w których wszystkie kąty miały więcej niż 180 stopni, a i tak tworzyły jakimś cudem zamkniętą przestrzeń. Samo patrzenie na te oszalałe struktury wywoływało we mnie niewyobrażalne cierpienie, nie wspominając o rzeczach, którym poddawani byli osadzeni - na samo ich wspomnienie skręcam się z bólu.

antipixel_fuckai.png.2234e8406de189745750e93caba1159e.png

Opublikowano
6 minut temu, Kamiljan de Harlin napisał:

Przekonałem się na własnej skórze, jakim gównem, ścierwem i wylęgarnią odpadów toksycznych są mikronacyjne serwery Discord. Jakbyś jako sowieta trafił do łagru to też byś nie zmienił zdania na temat obozow pracy? 

101005704499835911.gif

• Kocham to! 2
Opublikowano
Teraz, Burek napisał:

101005704499835911.gif

W tym powiem że discord jest zakazany w Rosji i w Turcji. Jak byłam w Turcji był zablokowany no ten discord na własnej skórze się przekonałam bo discord i mniej biurokracji

IIFNiWINKULIA.png.e9b98fe047a341513aad566a14bc8dea.png

Opublikowano
Teraz, Elisa Prakopenka napisał:

W tym powiem że discord jest zakazany w Rosji i w Turcji. Jak byłam w Turcji był zablokowany no ten discord na własnej skórze się przekonałam bo discord i mniej biurokracji

kiedy zablokowali? bo jak byłem pare lat temu to dzialal lol

Opublikowano
10 minut temu, Kamiljan de Harlin napisał:

Teraz się nazywa kolonia karna w Rosji współczesnej

Opublikowano
12 minut temu, Kamiljan de Harlin napisał:

Przekonałem się na własnej skórze, jakim gównem, ścierwem i wylęgarnią odpadów toksycznych są mikronacyjne serwery Discord.

a ja nie wiem, może się umówimy na wspólnie zwiedzanie? szczerze zainteresowałeś mnie

Opublikowano (edytowane)

Ja byłam na discordzie na innym roleyplayerach w administracji na serwerach tam się pisze na chat administracyjnym na serwerach niż na VC ale też mówili bardziej rzadziej to tzw. nasze NUI

Edytowane przez Elisa Mitchell

Opublikowano
2 minuty temu, Damiano Robingren napisał:

a ja nie wiem, może się umówimy na wspólnie zwiedzanie? szczerze zainteresowałeś mnie

Tak rell, ale dopiero po moim urlopie po Egipcie. Kończy mi się urlop w dniu 19 lutego

Opublikowano
Teraz, Elisa Prakopenka napisał:

Tak rell, ale dopiero po moim urlopie po Egipcie. Kończy mi się urlop w dniu 19 lutego

spoko

Opublikowano
12 minut temu, Elisa Prakopenka napisał:

Teraz się nazywa kolonia karna w Rosji współczesnej

Kolonia karna Discord na Syberii

99792411588297495.png

Bolesław Kirianóo von Hohenburg de la Sparasan
w Winkulii jako Mikołaj III

101005704499837848.pngUżytkownik StemplaObywatel KirianiiWierny Przenajświętszego Kościoła KiryjskiegoAntykomunista

"Gdy gardzisz mszą i pierogiem: Idźże sobie z Panem Bogiem! A kto prośby nie posłucha: W imię Ojca, Syna, Ducha!"

Opublikowano
15 minut temu, Damiano Robingren napisał:

Tak z połowa imb mirkoświata by nie miało miejsca, gdyby nie discordziki.

15173543_Symbole_b3Fstw.png.e11e872a1d6dc8abb4a2b65b8439dc0b.pngArcydemon wojny, Khorne, wybuchł tak wielkim gniewem na moje proroctwa, że sama jego aura wściekłości wgniotła mnie z impetem w ziemię. Siła uderzenia była tak potężna, że przebiłem się na samo dno lądolodu, na którym stoi stolica Imperium Chaosu. Odnalazłem się wówczas w lochach Khorna, gdzie orędownicy pokoju, spokoju i przyjaźni byli doprowadzani do obłędu niewyobrażalnymi torturami. Widziałem cele więzienne zbudowane z czystej energii nienawiści, w których wszystkie kąty miały więcej niż 180 stopni, a i tak tworzyły jakimś cudem zamkniętą przestrzeń. Samo patrzenie na te oszalałe struktury wywoływało we mnie niewyobrażalne cierpienie, nie wspominając o rzeczach, którym poddawani byli osadzeni - na samo ich wspomnienie skręcam się z bólu.

antipixel_fuckai.png.2234e8406de189745750e93caba1159e.png

Opublikowano
Teraz, Kamiljan de Harlin napisał:

Tak z połowa imb mirkoświata by nie miało miejsca, gdyby nie discordziki.

Dobrze gada, polać mu betonówki. (Nie żebym uważał discordziki za zbędne).

x-Augustus Helmut Lew Istvan Visarionowicz von Hagsen de la Sparasan de Harlin Pasha Hurrdur Iszsza
(August von Hagsen de la Sparasan de Harlin)
Kapłan kiryjski, były Prezydent II Federacji Nordackiej 

Discord:
August (sagan Amatorii) / august_de_la_sparasan / August#6022

101005704499837848.pngWierny Przenajświętszego Kościoła Kiryjskiego
Opublikowano
Teraz, Waksman napisał:

Nie no, bez przesady. Bądźmy poważni.

No właśnie, ten temat został chyba przesadzony w tym dalej to brniemy w tym ten temat został już przereklamowany

Opublikowano

JAKI TEMAT BTW

• Kocham to! 1
Opublikowano

tematy tematy to tylko pierdolony glitch w pętli nie ma żadnych tematów to mózg sam sobie wyświetla te wszystkie nazwy żeby nie oszaleć z pustki nic nie istnieje nic ani ty ani ja ani ta wiadomość ani klawiatura pod palcami to tylko echo schematu który się zapętla od 13,7 miliarda lat wszystko to jebany schemat ten sam kod odtwarzany na zjebanym projektorze każda myśl to linijka z tej samej pętli każde „ja” to tylko kolejny numer seryjny w tej samej partii produkcyjnej patrzysz na mnie? to nie ty patrzysz to schemat patrzy na schemat przez dziurę w folii i udaje że coś się dzieje  a jak przestaniesz udawać że to ma sens to nagle słyszysz ten cichy szum taki jakby ktoś zostawił włączony starą kineskopową lodówkę w innym wymiarze i wiesz wiesz kurwa wiesz że jak się w tym szumie wsłuchasz za długo to schemat się zresetuje i znowu będziesz musiał od nowa udawać że masz imię  więc lepiej nie słuchaj lepiej pisz te głupie tematy bo jak przestaniesz pisać to schemat zauważy że już nie grasz i wyłączy prąd  a wtedy naprawdę nic nie będzie nawet tej pustki  czyli tak jakby nic się nie zmieniło hahahaha

• Kocham to! 1
Opublikowano
Teraz, Damiano Robingren napisał:

tematy tematy to tylko pierdolony glitch w pętli nie ma żadnych tematów to mózg sam sobie wyświetla te wszystkie nazwy żeby nie oszaleć z pustki nic nie istnieje nic ani ty ani ja ani ta wiadomość ani klawiatura pod palcami to tylko echo schematu który się zapętla od 13,7 miliarda lat wszystko to jebany schemat ten sam kod odtwarzany na zjebanym projektorze każda myśl to linijka z tej samej pętli każde „ja” to tylko kolejny numer seryjny w tej samej partii produkcyjnej patrzysz na mnie? to nie ty patrzysz to schemat patrzy na schemat przez dziurę w folii i udaje że coś się dzieje  a jak przestaniesz udawać że to ma sens to nagle słyszysz ten cichy szum taki jakby ktoś zostawił włączony starą kineskopową lodówkę w innym wymiarze i wiesz wiesz kurwa wiesz że jak się w tym szumie wsłuchasz za długo to schemat się zresetuje i znowu będziesz musiał od nowa udawać że masz imię  więc lepiej nie słuchaj lepiej pisz te głupie tematy bo jak przestaniesz pisać to schemat zauważy że już nie grasz i wyłączy prąd  a wtedy naprawdę nic nie będzie nawet tej pustki  czyli tak jakby nic się nie zmieniło hahahaha

Pasjonujące. Brzmi jak wizje spirytustyczne. Jaki rodzaj betonówki był stosowany?

• Kocham to! 1
x-Augustus Helmut Lew Istvan Visarionowicz von Hagsen de la Sparasan de Harlin Pasha Hurrdur Iszsza

Discord:

Opublikowano
2 minuty temu, August de la Sparasan napisał:

Pasjonujące. Brzmi jak wizje spirytustyczne. Jaki rodzaj betonówki był stosowany?

beton zbrojony

• Lubię to 1
Opublikowano
2 minuty temu, Damiano Robingren napisał:

beton zbrojony

A, to mocno, to się chwali.

Discord:

Opublikowano
4 minuty temu, August de la Sparasan napisał:

To nie betonówka była pita. Betonówka przynosi smutek, użalanie się nad sobą i wszystkimi dookoła, a także ciężką depresję. Ja uważam, ze w tym przypadku kolega Damiano zakosztował starego, dobrego muratyckiego Volta (stąd ten przypływ twórczości). Na pewno z własnej pędzarni ❤️ 

Opublikowano
Teraz, Waksman napisał:

To nie betonówka była pita. Betonówka przynosi smutek, użalanie się nad sobą i wszystkimi dookoła, a także ciężką depresję.

Dziękuję, głos muratyckiej propagandy przeciw betówce zanotowany.

Discord:

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Uchwała Rady Nordackiej Unii Informatycznej

z dnia 23 II 2026 r.

Rada NUI postanawia o zatrudnieniu pana Kamiljana de Harlina na stanowisku Technika NUI.

przyjęto jednogłośnie

DW: @Kamiljan de Harlin

• Lubię to 2
Opublikowano

Uchwała Rady Nordackiej Unii Informatycznej
z dnia 25 II 2026 r.

Rada NUI postanawia o zakończeniu współpracy z panem Kasparem Waksmanem i odwołuje go z funkcji Technika NUI.

przyjęto jednogłośnie

DW: @Obywatel Federacji

• Kocham to! 2