Bolesław Kirianóo von Hohenburg 1 139 Opublikowano 26 Listopada 2025 Zaimki: męskie Zaimki: męskie Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2025 20 minut temu, Burek napisał: @Bolesław Kirianóo von HohenburgProsze o potwierdzenie. Potwierdzam, korzystałem już w przeszłości parę razy jak trzeba było coś dodać. 21 minut temu, Waksman napisał: Właśnie. Zainteresuj się w końcu. Link integracyjny wygenerowany? Bolesław Kirianóo von Hohenburg de la Sparasan w Winkulii jako Mikołaj III "Gdy gardzisz mszą i pierogiem: Idźże sobie z Panem Bogiem! A kto prośby nie posłucha: W imię Ojca, Syna, Ducha!" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waksman 1 652 Opublikowano 26 Listopada 2025 Zaimki: męskie Zaimki: męskie NIO: 2709210001 NIO: 2709210001 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2025 Teraz, Bolesław Kirianóo von Hohenburg napisał: Link integracyjny wygenerowany? Wiecie co jest najlepsze? Że ja się nigdy tym nie zajmowałem i za ni chu chu nie wiem o co biega xd 1 Kaspar Venir Waksman-Dëter Pierwszy Towarzysz Kalkilistycznej Partii Federacji były: V Prezydent II Federacji Nordackiej, I i III Prezydent UTN, wielokrotny Minister Spraw Wewnętrznych UTN i I FN, V, VI i VII Prezydent III Republiki Muratyki, Prokurator Generalny w I Federacji Nordackiej, Pierwszy Towarzysz Związku Socjalistycznych i Kalkilistycznych Republik Muratyckich, I Prezydent IV Republiki Muratyki, Marszałek Wielki Sejmu Muratyckiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Burek 347 Opublikowano 26 Listopada 2025 Zaimki: nijakie Zaimki: nijakie Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2025 Teraz, Waksman napisał: Wiecie co jest najlepsze? Że ja się nigdy tym nie zajmowałem i za ni chu chu nie wiem o co biega xd Chyba tylko Harlin to potrafił zrobić... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waksman 1 652 Opublikowano 26 Listopada 2025 Zaimki: męskie Zaimki: męskie NIO: 2709210001 NIO: 2709210001 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2025 1 minutę temu, Burek napisał: Chyba tylko Harlin to potrafił zrobić... Nie no, uruchomię kontakty i się dowiem. W przeciwieństwie do Ministra Stanu Winkulii ja postaram się potraktować sprawę priorytetowo 😉 Kaspar Venir Waksman-Dëter Pierwszy Towarzysz Kalkilistycznej Partii Federacji były: V Prezydent II Federacji Nordackiej, I i III Prezydent UTN, wielokrotny Minister Spraw Wewnętrznych UTN i I FN, V, VI i VII Prezydent III Republiki Muratyki, Prokurator Generalny w I Federacji Nordackiej, Pierwszy Towarzysz Związku Socjalistycznych i Kalkilistycznych Republik Muratyckich, I Prezydent IV Republiki Muratyki, Marszałek Wielki Sejmu Muratyckiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Burek 347 Opublikowano 26 Listopada 2025 Zaimki: nijakie Zaimki: nijakie Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2025 (edytowane) No to niech Was wszystkich on może nauczy jak tu wszystko to robić, bo jak bez go nie będzie to jak sobie poradzimy... Edytowane 26 Listopada 2025 przez Burek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waksman 1 652 Opublikowano 26 Listopada 2025 Zaimki: męskie Zaimki: męskie NIO: 2709210001 NIO: 2709210001 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2025 Teraz, Burek napisał: No to niech Was wszystkich on może nauczyć jak tu wszystko to robić, bo jak bez go nie będzie to jak sobie poradzimy... Przepraszam bardzo, ja sobie wypraszam. Ja dużo rzeczy umiem, ale tej akurat nie. Ranicie moje kruche serduszko 😢 Kaspar Venir Waksman-Dëter Pierwszy Towarzysz Kalkilistycznej Partii Federacji były: V Prezydent II Federacji Nordackiej, I i III Prezydent UTN, wielokrotny Minister Spraw Wewnętrznych UTN i I FN, V, VI i VII Prezydent III Republiki Muratyki, Prokurator Generalny w I Federacji Nordackiej, Pierwszy Towarzysz Związku Socjalistycznych i Kalkilistycznych Republik Muratyckich, I Prezydent IV Republiki Muratyki, Marszałek Wielki Sejmu Muratyckiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Ordyński 785 Opublikowano 26 Listopada 2025 Zaimki: męskie Zaimki: męskie Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2025 Czyli @Bolesław Kirianóo von Hohenburgprzez ten cały czas mógł dodać opis Nan Di na stronę, a tak bezczynnie słuchał moich narzekań, że tego opisu jeszcze nie ma? 😞 2 /-/ prof. Andrzej Płatonowicz Ordyński Premier II Federacji Nordackiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bolesław Kirianóo von Hohenburg 1 139 Opublikowano 26 Listopada 2025 Zaimki: męskie Zaimki: męskie Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2025 Z tego co widzę mogę dodawać regiony, ale nie je edytować. Najwyraźniej moje moce administratorskie nie są totalne 😭 2 Bolesław Kirianóo von Hohenburg de la Sparasan w Winkulii jako Mikołaj III "Gdy gardzisz mszą i pierogiem: Idźże sobie z Panem Bogiem! A kto prośby nie posłucha: W imię Ojca, Syna, Ducha!" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Burek 347 Opublikowano 26 Listopada 2025 Zaimki: nijakie Zaimki: nijakie Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2025 Czyli jak widać uchwała była zasadna. BRAVO ZULU DLA RADY NUI! 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waksman 1 652 Opublikowano 26 Listopada 2025 Zaimki: męskie Zaimki: męskie NIO: 2709210001 NIO: 2709210001 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2025 9 minut temu, Bolesław Kirianóo von Hohenburg napisał: Z tego co widzę mogę dodawać regiony, ale nie je edytować. Najwyraźniej moje moce administratorskie nie są totalne 😭 11 minut temu, Burek napisał: Czyli jak widać uchwała była zasadna. BRAVO ZULU DLA RADY NUI! Nie była, bo nie ma czegoś takiego jak "Edycja regionów". Ta funkcja nigdy nie została zaimplementowana XD Kaspar Venir Waksman-Dëter Pierwszy Towarzysz Kalkilistycznej Partii Federacji były: V Prezydent II Federacji Nordackiej, I i III Prezydent UTN, wielokrotny Minister Spraw Wewnętrznych UTN i I FN, V, VI i VII Prezydent III Republiki Muratyki, Prokurator Generalny w I Federacji Nordackiej, Pierwszy Towarzysz Związku Socjalistycznych i Kalkilistycznych Republik Muratyckich, I Prezydent IV Republiki Muratyki, Marszałek Wielki Sejmu Muratyckiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
August de la Sparasan 501 Opublikowano 28 Listopada 2025 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2025 Informuję, że zgodnie z Traktatem o Nordackiej Unii Informatycznej dokonałem wypłaty środków z tytułu wywłaszczenia w imieniu Państwa Kościelnego Kirymu i Walczącej Republiki Eesti. Odbyło się to za wiedzą i zgodą władz tychże państw. Wskutek braku posiadania przez ww. państwa środków w Międzynarodowym Banku Pollinu przelewu dokonałem w ich imieniu z własnego prywatnego majątku. Wypłacona kwota wyniosła łącznie 5833,18 norda, z czego 5000 zostało przelane na konto Sheldona Anszlusa Robingrena, z kolei pozostałe 833,18 norda - na konto Kaspara Waksmana, oba we wspomnianym już MBP. Poniżej załączam potwierdzenia przelewów. 2 NordNET: augustdelasparasan@nordnet.fn Discord: August (sagan Amatorii) / august_de_la_sparasan / August#6022 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Burek 347 Opublikowano 28 Listopada 2025 Zaimki: nijakie Zaimki: nijakie Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2025 Złożyłem prywatną darowiznę na rzecz działania NUI w wysokości 187,48 Nordów, kwota została przeznaczona na realizację sumy przewidzianej w traktacie dla pana Waksmana. 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bolesław Kirianóo von Hohenburg 1 139 Opublikowano 28 Listopada 2025 Zaimki: męskie Zaimki: męskie Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2025 Razem z @August de la Sparasan złożyliśmy prywatne darowizny o łącznej wartości 129,03 nordów dla p. Waksmana z bezpośrednio z nagrody pieniężnej właściwej dla winkulijskiego Orderu Korony. Bolesław Kirianóo von Hohenburg de la Sparasan w Winkulii jako Mikołaj III "Gdy gardzisz mszą i pierogiem: Idźże sobie z Panem Bogiem! A kto prośby nie posłucha: W imię Ojca, Syna, Ducha!" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bolesław Kirianóo von Hohenburg 1 139 Opublikowano 29 Listopada 2025 Zaimki: męskie Zaimki: męskie Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2025 1935 nordów dla Waksmana od Związku Winkulijskiego: https://bank.leocja.org/operacja/132627 1 Bolesław Kirianóo von Hohenburg de la Sparasan w Winkulii jako Mikołaj III "Gdy gardzisz mszą i pierogiem: Idźże sobie z Panem Bogiem! A kto prośby nie posłucha: W imię Ojca, Syna, Ducha!" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Ordyński 785 Opublikowano 29 Listopada 2025 Zaimki: męskie Zaimki: męskie Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2025 Wczoraj spłaciłem ze swojego konta nandyjską część zobowiązań. 1 1 /-/ prof. Andrzej Płatonowicz Ordyński Premier II Federacji Nordackiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sheldon Anszlus Lovelace 106 Opublikowano 30 Listopada 2025 Zaimki: nijakie Zaimki: nijakie Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2025 Mili panowie w przepięknych garniturach. Jestem wielce wdzięczny za hojny podatek w formie przelewu 💚 Niech wam Matka Prokrastynacja służy lekką ręką. Przechodząc do konkretów, z kim mam się kontaktować jako osoby odpowiedzialnej za pliki forum. Chodzi mi o integrację z systemem ISM, aby dodać Winkulie oraz w przyszłości inne państwa. Stworzyłem plik, który powinien być plikiem uniwersalnym, aby nie trzeba było kopiować co rusz pliku i go edytować. Należy go jednak przetestować w boju i nie wiem, kto ma teraz takie władze. Napisałem w wiadomości na discordzie do Waksmana, ale widzę że stery teraz ma ktoś inny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Ordyński 785 Opublikowano 30 Listopada 2025 Zaimki: męskie Zaimki: męskie Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2025 49 minut temu, Sheldon Anszlus Lovelace napisał: Przechodząc do konkretów, z kim mam się kontaktować jako osoby odpowiedzialnej za pliki forum. Z kol. @Orjonem. /-/ prof. Andrzej Płatonowicz Ordyński Premier II Federacji Nordackiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orjon 33 Opublikowano 30 Listopada 2025 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2025 (edytowane) 2 minuty temu, Andrzej Ordyński napisał: Z kol. @Orjonem. Ja trzymam tylko serwer i domenę. Jeśli koniecznie nie muszę angażować się w sprawy techniczne, to tego nie robię; poza tym, że forum stoi na Invisionie, nie mam bladego pojęcia o systemach nordackich. Nie mam nawet admina na forum (i go nie potrzebuję). Zdecydowanie do @Waksman. Edytowane 30 Listopada 2025 przez Orjon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waksman 1 652 Opublikowano 30 Listopada 2025 Zaimki: męskie Zaimki: męskie NIO: 2709210001 NIO: 2709210001 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2025 Kuledzy, wiadomość Sheldona do mnie dotarła. Jego rozwiązanie będzie testowane i wdrażanie w bardzo niedalekiej przyszłości, czyt. w nadchodzącym tygodniu. 1 Kaspar Venir Waksman-Dëter Pierwszy Towarzysz Kalkilistycznej Partii Federacji były: V Prezydent II Federacji Nordackiej, I i III Prezydent UTN, wielokrotny Minister Spraw Wewnętrznych UTN i I FN, V, VI i VII Prezydent III Republiki Muratyki, Prokurator Generalny w I Federacji Nordackiej, Pierwszy Towarzysz Związku Socjalistycznych i Kalkilistycznych Republik Muratyckich, I Prezydent IV Republiki Muratyki, Marszałek Wielki Sejmu Muratyckiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bolesław Kirianóo von Hohenburg 1 139 Opublikowano 4 Grudnia 2025 Zaimki: męskie Zaimki: męskie Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2025 5000 od Monarchii dla Harlina i tyle samo dla Waksmana 1 Bolesław Kirianóo von Hohenburg de la Sparasan w Winkulii jako Mikołaj III "Gdy gardzisz mszą i pierogiem: Idźże sobie z Panem Bogiem! A kto prośby nie posłucha: W imię Ojca, Syna, Ducha!" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bolesław Kirianóo von Hohenburg 1 139 Opublikowano 4 Grudnia 2025 Zaimki: męskie Zaimki: męskie Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2025 Dwa ostatnie przelewy, na Waksmana i Harlina od Centrali FN: Bawcie się z tymi nordami dobrze, chłopaki. Koniec. 1 Bolesław Kirianóo von Hohenburg de la Sparasan w Winkulii jako Mikołaj III "Gdy gardzisz mszą i pierogiem: Idźże sobie z Panem Bogiem! A kto prośby nie posłucha: W imię Ojca, Syna, Ducha!" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
August de la Sparasan 501 Opublikowano 6 Grudnia 2025 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2025 (edytowane) Rada Nordackiej Unii Informatycznej w dniu dzisiejszym nakazuje pełne zniesienie weryfikacji dwuetapowej na forum wspólnym II Federacji Nordackiej, Związku Winkulijskiego i Imperium Nandyjskiego. Praktyczną realizację niniejszej uchwały powierza się technikom Nordackiej Unii Informatycznej w trybie pilnym. Edytowane 6 Grudnia 2025 przez Burek 2 2 NordNET: augustdelasparasan@nordnet.fn Discord: August (sagan Amatorii) / august_de_la_sparasan / August#6022 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sheldon Anszlus Lovelace 106 Opublikowano 11 Grudnia 2025 Zaimki: nijakie Zaimki: nijakie Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2025 Druga Rado NUI, jako że wątek z prośbami do NKI jest zamknięty, a takowy dla NUI nie powstał, proszę was o odebranie mi możliwości do logowania się do użytkownika "Informator NKI", chodzi mi o funkcje połączonego konta. Jest to pozostałość po mojej dawnej aktywności tutaj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
August de la Sparasan 501 Opublikowano 11 Grudnia 2025 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2025 Obawiam się, że na chwilę obecną Rada ma niekompletny skład i jest w stanie reorganizacji. Wraz z uzupełnieniem składu osobowego powinna być zdolna do podjęcia działań. NordNET: augustdelasparasan@nordnet.fn Discord: August (sagan Amatorii) / august_de_la_sparasan / August#6022 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sheldon Anszlus Lovelace 106 Opublikowano 15 Grudnia 2025 Zaimki: nijakie Zaimki: nijakie Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2025 W dniu 11.12.2025 o 23:03, August de la Sparasan napisał: Obawiam się, że na chwilę obecną Rada ma niekompletny skład i jest w stanie reorganizacji. Wraz z uzupełnieniem składu osobowego powinna być zdolna do podjęcia działań. Rozumiem, w razie problemów CRŁM, służy wsparciem. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi