Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Do Jego Ekscelencji Prezesa Nordackiego Konsorcjum Informatycznego Kaspara Venrira Waksmana - Deutera

My, niżej podpisani, chcemy poruszyć istotną sprawę, od której zależeć będzie przyszłość II Federacji Nordackiej i państw zaprzyjaźnionych. Dotyczy ona upływającej ważności domeny nordata.org, a tym samym forum dyskusyjnego, z którego korzystają II Federacja Nordacka, Nan Di, Związek Winkulijski oraz pomniejsze byty państwowe. W obliczu nastałej sytuacji proponujemy, że zmienimy model finansowania domeny i hostingu Kontynentu Nordackiego na dobrowolne zrzutki, zamiast oczekiwać od administratorów pokrywania całości kosztów przez siebie. Odciążymy tym samym Prezesa NKI oraz hojnych Pracowników finansowo. W zamian społeczeństwo oczekuje, że własność nad domeną i hostingiem zostanie przekazana niezależnemu i obiektywnemu strażnikowi w osobie niezwiązanej bezpośrednio z bieżącymi sporami politycznymi. W wyrazie wdzięczności i zadośćuczynienia Prezesowi i Pracownikom za samodzielnie ponoszenie kosztów oraz stworzenie i utrzymywanie naszych systemów informatycznych, wypłacimy im nagrodę na kwotę łącznie 90 tysięcy mikro MBP. Społeczeństwo oczekuje, że opłacane przez nich systemy będą dobrem wspólnym wszystkich Obywateli wszystkich państw, dlatego zwraca się z uprzejmą prośbą o zgodę na wywłaszczenie NKI z praw własności do infrastruktury informatycznej. Taki zabieg przyczyni się do tego, że społeczeństwo będzie bardziej skłonne wyłożyć swoje pieniądze na utrzymanie domeny i hostingu. Na dowód prawdziwości naszych słów, składamy poniżej swoje wyrazy poparcia dla niniejszej petycji:

August de la Sparasan, premier II FN

DW:@Szef NKI@Pracownik NKI@Obywatel Federacji@Obywatel Federacji - bez prawa wyborczego

• Lubię to 5
x-Augustus Helmut Lew Istvan Visarionowicz von Hagsen de la Sparasan de Harlin Pasha Hurrdur Iszsza
(August von Hagsen de la Sparasan de Harlin)
Kapłan kiryjski, były Prezydent II Federacji Nordackiej 

Discord:
August (sagan Amatorii) / august_de_la_sparasan / August#6022

101005704499837848.pngWierny Przenajświętszego Kościoła Kiryjskiego
Opublikowano

(-) Bolesław Kirianóo von Hohenburg, Spiker Kongresu II FN

• Lubię to 1
  • Kocham to! 1

99792411588297495.png

Bolesław Kirianóo von Hohenburg de la Sparasan
w Winkulii jako Mikołaj III

101005704499837848.pngUżytkownik StemplaObywatel KirianiiWierny Przenajświętszego Kościoła KiryjskiegoAntykomunista

"Gdy gardzisz mszą i pierogiem: Idźże sobie z Panem Bogiem! A kto prośby nie posłucha: W imię Ojca, Syna, Ducha!"

Opublikowano

(-) Andrzej Ordyński, Chengxiang Imperium Nandyjskiego

• Lubię to 1
  • Kocham to! 2

/-/ prof. Andrzej Płatonowicz Ordyński

Premier II Federacji Nordackiej

Opublikowano

(-) ks. abp Henryk Ziemiański de Harlin la Sparasan OSI 

• Lubię to 1
  • Kocham to! 1

Jego Eminencja mgr. net Henryk  Tymoteusz  książę  kardynał  Ziemiański-Wieniawa OSI 

Arcybiskup achkovski  

Generalny Gubernator Państwa Kościelnego Rotria 

Hrabia Bari 

Baron Andalo 

Kawaler Imperium Kiryjskiego herbu Ziemianin 

101005704499835679_t.png.bc071a3c5ce1755f8295c1aadb75cf4c.png

1260.png

Opublikowano

khw_S.png

Prezydent, Pracownik NKI

• Lubię to 2

15173543_Symbole_b3Fstw.png.e11e872a1d6dc8abb4a2b65b8439dc0b.pngArcydemon wojny, Khorne, wybuchł tak wielkim gniewem na moje proroctwa, że sama jego aura wściekłości wgniotła mnie z impetem w ziemię. Siła uderzenia była tak potężna, że przebiłem się na samo dno lądolodu, na którym stoi stolica Imperium Chaosu. Odnalazłem się wówczas w lochach Khorna, gdzie orędownicy pokoju, spokoju i przyjaźni byli doprowadzani do obłędu niewyobrażalnymi torturami. Widziałem cele więzienne zbudowane z czystej energii nienawiści, w których wszystkie kąty miały więcej niż 180 stopni, a i tak tworzyły jakimś cudem zamkniętą przestrzeń. Samo patrzenie na te oszalałe struktury wywoływało we mnie niewyobrażalne cierpienie, nie wspominając o rzeczach, którym poddawani byli osadzeni - na samo ich wspomnienie skręcam się z bólu.

antipixel_fuckai.png.2234e8406de189745750e93caba1159e.png

Opublikowano

Odkryli jeden prosty sposób jak nabić liczbę postów - petycje.

(-) Akrypa

• Lubię to 1
  • Kocham to! 1

photo_2026-07-23_19-50-46.jpg.df2689b20790e7eccc7090f5cd9547a1.jpg
(-) Akrypa Ali Shariati von Primisz-Lihtenštán
Nie ważne gdzie jestem, pamiętam kim jestem - Teutonką!
Imāmka Rafānu - Serdecznie zapraszam!

Opublikowano

/Burek baron von Trinitz/

Minister Stanu

w imieniu Rządu Królewskiego Winkulii i własnym

• Lubię to 1
  • Kocham to! 1
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Erm... to co teraz?