Bolesław Kirianóo von Hohenburg 900 Opublikowano 18 Sierpnia Zaimki: męskie Zaimki: męskie Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia Na mocy ust. 1 art. 4 Umowy o stowarzyszeniu i nawiązaniu stosunków dyplomatycznych między Związkiem Winkulijskim a II Federacją Nordacką wszyscy obywatele Winkulii którzy złożą nordacką przysięgę obywatelską w przeciągu dwóch tygodni od ratyfikowania tego dokumentu są uprawnieni do nabycia obywatelstwa nordackiego bez spełniania wymogu aktywności. Proces ratyfikacji po obu stronach zakończył się 18.08.2025, tak więc taka możliwość istnieje dla Winkulijczyków do 30.08.2025. Aby nabyć obywatelstwo, należy złożyć podpis pod niniejszym oświadczeniem i opublikować całość w tym wątku. Powodzenia i witamy w Nordacie! Cytat Przyrzekam jako obywatel II Federacji Nordackiej strzec jej integralności terytorialnej, przestrzegać jej prawa, wierność przyświęcającej jej ideom i dbać o dobro nordackiego społeczeństwa. DW: @Erik Otton von Hohenburg@Mateusz Żmigrodzki@Alfred Fabian von Tehen-Dżek@Artur Kardacz@Henryk Wespucci@Burek 1 Bolesław Kirianóo von Hohenburg de la Sparasan w Winkulii jako Mikołaj III "Gdy gardzisz mszą i pierogiem: Idźże sobie z Panem Bogiem! A kto prośby nie posłucha: W imię Ojca, Syna, Ducha!" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Burek 142 Opublikowano 18 Sierpnia Zaimki: nijakie Zaimki: nijakie Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia Ale ja już mam obywatelstwo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bolesław Kirianóo von Hohenburg 900 Opublikowano 18 Sierpnia Zaimki: męskie Zaimki: męskie Autor Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 20 minut temu, Burek napisał: Ale ja już mam obywatelstwo. Wiem, ale z rozmachu pingnąłem wszystkich obywateli ZW. Oprócz tych dwóch i pół nieaktywnego konta o których zapomniałem i które teraz pewnie mnie za to przeklną. Bolesław Kirianóo von Hohenburg de la Sparasan w Winkulii jako Mikołaj III "Gdy gardzisz mszą i pierogiem: Idźże sobie z Panem Bogiem! A kto prośby nie posłucha: W imię Ojca, Syna, Ducha!" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur Kardacz 74 Opublikowano 18 Sierpnia Zaimki: męskie Zaimki: męskie Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia Przyrzekam jako obywatel II Federacji Nordackiej strzec jej integralności terytorialnej, przestrzegać jej prawa, wierność przyświęcającej jej ideom i dbać o dobro nordackiego społeczeństwa. (-) Artur Kardacz von Hohenburg 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
August de la Sparasan 342 Opublikowano 25 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia Szanowni Państwo, Drodzy Obywatele Winkulii, Przypominam o upływającym terminie składania przysięgi. NordNET: augustdelasparasan@nordnet.fn Discord: August (sagan Amatorii) / august_de_la_sparasan / August#6022 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Erik Otton von Hohenburg 59 Opublikowano 26 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia Przyrzekam jako obywatel II Federacji Nordackiej strzec jej integralności terytorialnej, przestrzegać jej prawa, wierność przyświęcającej jej ideom i dbać o dobro nordackiego społeczeństwa. (-) Erik Otton von Hohenburg 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz Żmigrodzki 66 Opublikowano 26 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia Przyrzekam jako obywatel II Federacji Nordackiej strzec jej integralności terytorialnej, przestrzegać jej prawa, wierność przyświęcającej jej ideom i dbać o dobro nordackiego społeczeństwa. (-) Mateusz Zmigrodzki von Hohenburg 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Henryk Wespucci 11 Opublikowano 29 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia Działając na podstawie art. 4 ust. 1 Umowy o stowarzyszeniu i nawiązaniu stosunków dyplomatycznych między Związkiem Winkulijskim a II Federacją Nordacką, składam w trybie specjalnym przysięgę obywatelską. Przyrzekam jako obywatel II Federacji Nordackiej strzec jej integralności terytorialnej, przestrzegać jej prawa, wierność przyświęcającej jej ideom i dbać o dobro nordackiego społeczeństwa. /-/ Henryk Wespucci 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Henryk Ziemiański de Harlin la Sparasan 348 Opublikowano 29 Sierpnia NIO: 1609230033 NIO: 1609230033 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia (edytowane) Gratuluję dziadku. Oby Ci się dobrze wiodło. Edytowane 29 Sierpnia przez Henryk Ziemiański de Harlin la Sparasan 1 Jego Ekscelencja mgr. net Henryk Ziemiański de Harlin la Sparasan OSI Arcybiskup achkovski Prymas II Federacji Nordackiej Minister sprawiedliwości Prefekt Kongregacji ds. Kościoła i Duchowieństwa Hrabia Bari Baron Andalo Kawaler Imperium Kiryjskiego herbu Ziemianin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
August de la Sparasan 342 Opublikowano 1 Września Udostępnij Opublikowano 1 Września Przedwczoraj zakończył się termin składania przysięg obywatelskich. Dziękuję wszystkim obywatelom Winkulii, którzy zdecydowali się takowe złożyć i witam ich wśród obywateli Federacji Nordackiej. 3 NordNET: augustdelasparasan@nordnet.fn Discord: August (sagan Amatorii) / august_de_la_sparasan / August#6022 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi