Burek 347 Opublikowano 10 Stycznia Zaimki: nijakie Zaimki: nijakie Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia Wyrób ręczny dywanów polega na tworzeniu ich od podstaw, do wytwarzania dywanów metodą ręczną używa się włókien naturalnych, takich jak wełna czy jedwab. Istnieją 3 podstawowe elementy łączące ręcznie tkane dywany. Tymi elementami są splot, węzeł oraz barwniki. Krótki kawałek przędzy wiązany jest wokół dwóch sąsiednich nici osnowy, tworząc węzeł na powierzchni dywanu. Po każdym wierszu węzłów jest utworzona jedna lub więcej nici wątku, które przepuszcza się przez pasma osnowy. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damiano Robingren 214 Opublikowano 10 Stycznia Zaimki: męskie Zaimki: męskie Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia Godzinę temu, Borys Zamycki napisał: Nie dało się tak od razu rzeczowo odpisać, zamiast tego zbywania mnie gadaniem o zmianie telefonu i operatora? Dlaczego trzeba dopiero rozkręcać afery, żeby usłyszeć od administracji jakiekolwiek wyjaśnienia wykraczające poza "nie da się, bo się nie da"? Panie, to jest s**macja czy nordata? Trollowanie jest fundamentem tego kraju więc róbmy swoje bez ograniczeń bo ja ze swojej strony działam tak jak chcę i na ile mogę sobie pozwolić a NUI zrobiła już wszystko co było na ten moment możliwe do ogarnięcia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Burek 347 Opublikowano 10 Stycznia Zaimki: nijakie Zaimki: nijakie Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 14 minut temu, Damiano Robingren napisał: Panie, to jest s**macja czy nordata? Trollowanie jest fundamentem tego kraju więc róbmy swoje bez ograniczeń bo ja ze swojej strony działam tak jak chcę i na ile mogę sobie pozwolić a NUI zrobiła już wszystko co było na ten moment możliwe do ogarnięcia 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
August de la Sparasan 498 Opublikowano 10 Stycznia Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 3 godziny temu, Borys Zamycki napisał: Dziękuję. Doceniam, że nie wszyscy Nordaciarze udają, że nic się dzieje i że wszystko jest w jak najlepszym porządku. Cóż, na tym etapie ciężko już byłoby udawać, że nic się nie dzieje. 3 godziny temu, Damiano Robingren napisał: Teoretycznie dałoby się pojechać do siedziby hostingu, aresztować szefa na podstawie naszego prawa federalnego, zrobić mu pokazowy proces i jeszcze skazać na banicję I słusznie, to stara amatorska tradycja - pałuj najpierw, a czy winny, to się potem pomyśli. NordNET: augustdelasparasan@nordnet.fn Discord: August (sagan Amatorii) / august_de_la_sparasan / August#6022 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
August de la Sparasan 498 Opublikowano 10 Stycznia Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 3 godziny temu, Borys Zamycki napisał: Dziękuję. Doceniam, że nie wszyscy Nordaciarze udają, że nic się dzieje i że wszystko jest w jak najlepszym porządku. Cóż, na tym etapie ciężko już byłoby udawać, że nic się nie dzieje. 3 godziny temu, Damiano Robingren napisał: Teoretycznie dałoby się pojechać do siedziby hostingu, aresztować szefa na podstawie naszego prawa federalnego, zrobić mu pokazowy proces i jeszcze skazać na banicję I słusznie, to stara amatorska tradycja - pałuj najpierw, a czy winny, to się potem pomyśli. NordNET: augustdelasparasan@nordnet.fn Discord: August (sagan Amatorii) / august_de_la_sparasan / August#6022 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
August de la Sparasan 498 Opublikowano 10 Stycznia Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia Forum uznało chyba moje wtrącenie do tej dyskusji za szczególnie ważne, bo wysłało je aż dwa razy. Nie podzielam jego zdania. Gdzie mieszka ten cały Hosting Hostingowicz? Mam z nim do pogadania. NordNET: augustdelasparasan@nordnet.fn Discord: August (sagan Amatorii) / august_de_la_sparasan / August#6022 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Burek 347 Opublikowano 10 Stycznia Zaimki: nijakie Zaimki: nijakie Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 3 godziny temu, Borys Zamycki napisał: Dziękuję. Doceniam, że nie wszyscy Nordaciarze udają, że nic się dzieje i że wszystko jest w jak najlepszym porządku. Cóż, na tym etapie ciężko już byłoby udawać, że nic się nie dzieje. 3 godziny temu, Damiano Robingren napisał: Teoretycznie dałoby się pojechać do siedziby hostingu, aresztować szefa na podstawie naszego prawa federalnego, zrobić mu pokazowy proces i jeszcze skazać na banicję I słusznie, to stara amatorska tradycja - pałuj najpierw, a czy winny, to się potem pomyśli. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
August de la Sparasan 498 Opublikowano 10 Stycznia Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia Ja bym to wysłał jeszcze ze dwa razy, tak dla pewności. P. S. Tak, Burek jest moim klonem, wydało się. 1 1 NordNET: augustdelasparasan@nordnet.fn Discord: August (sagan Amatorii) / august_de_la_sparasan / August#6022 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karol flibustier keane 69 Opublikowano 13 Stycznia Zaimki: męskie Zaimki: męskie Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia Tak sobie testowo zaglądam po tych wszystkoch dniach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karol flibustier keane 69 Opublikowano 13 Stycznia Zaimki: męskie Zaimki: męskie Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia Buu, tylko pięć sekund, popsuli forum na całego, to już nie trzeba czekać? Buuu 😄 Żarty żartami, ale gratulacje! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borys Zamycki 253 Opublikowano 13 Stycznia Zaimki: męskie Zaimki: męskie Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia Szkoda tylko, że ja nie mam czego ani komu gratulować... 😟 Ten post wysyłał się w kilka minut! 1 (-) Borys Zamycki (nan. Voris Zamyckud) Baron Hipșangu (Nan Di) Gubernator Arctiq Kiedyś znany jako Mikołaj Patryk Dostojewski Piszesz coś po nandyjsku i chcesz użyć nandyjskich znaków? Przekopiuj je z mojej sygnatury! C̦ c̦ | Ș ș | Z̦ z̦ | Ū ū Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karol flibustier keane 69 Opublikowano 16 Stycznia Zaimki: męskie Zaimki: męskie Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia (edytowane) Sorka, zapomniałem napisać, że prosta przeglądarka tak robi, co wyłącza javę 😉 No ale tu java, to wsypa na oceanie, a nie techno! 😄 Dzisiaj ten na Falcon znowu sekundy.... Edytowane 16 Stycznia przez karol flibustier keane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karol flibustier keane 69 Opublikowano 18 Stycznia Zaimki: męskie Zaimki: męskie Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia Po ujściu Nan Di nawet potfur chromium wysyła w ciągu paru sekund 😮 Czyli nandyjskie opóźnienie było! I chyba już do v-historii trafiło wraz zez krajem niestowarzyszonym! 2 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi