Andrzej Ordyński 462 Opublikowano 14 Sierpnia Zaimki: męskie Zaimki: męskie Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia (edytowane) zara stąd wypierdole, wszyscy są przeciw mnie to po co mam truć dupe waszymi gówno postami możecie już szykować szampana. nie rozumiem bo to jakiś debilizm ze strony harlina, bo stracił mnie. Codziennie siedziałem nad komputerem 6 godzin. Poświęcałem wam tyle czasu że aż za dużo. Teraz płace za to bólem dupy. Poza tym miałem już jeden zawał i kurwice level 200. A wy daliście mi łapki w dół i rozpowiadacie że jestem trollem? Nie będę tego komentować bo myśleć o tym nie mogę. Róbcie co chcecie bo i tak już tego nie da się uratować. Edytowane 14 Sierpnia przez Andrzej Ordyński 1 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Burek 142 Opublikowano 14 Sierpnia Zaimki: nijakie Zaimki: nijakie Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia bravo harlin widzisz to czego doprowadziłeś 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
August de la Sparasan 341 Opublikowano 14 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia Słusznie mówicie, towarzysze obywatele, pamiętajmy jednak o słowach Aleksandra Novaka, zawartych w "Więc": (UWAGA: SŁOWA TE PRZYTOCZONO W FORMIE ORYGINALNEJ - DEMORALIZUJĄ NIELETNICH I LETNICH, A TAKŻE WIOSENNYCH!) ZOSTALIŚCIE OSTRZEŻENI! ZOSTALIŚCIE OSTRZEŻENI PO RAZ WTÓRY! Cytat Więc teraz to już chuj wam w ucho robicie wszystko bym się załamał psychicznie i chyba wam to sie udało wszystkich was po kolei powinno się jebać człowiek poświęca się chce coś zrobić a Wy rozpierdalacie mi państwo może przesadzam bo to w końcu głupie mikronacje ale mam pewną sentencje do SRW jestem durniem że znów wam zaufałem 2 NordNET: augustdelasparasan@nordnet.fn Discord: August (sagan Amatorii) / august_de_la_sparasan / August#6022 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Ordyński 462 Opublikowano 14 Sierpnia Zaimki: męskie Zaimki: męskie Autor Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 5 minut temu, August de la Sparasan napisał: jestem durniem że znów wam zaufałem to, ale nieironicznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leszek Ebe 229 Opublikowano 14 Sierpnia Zaimki: męskie Zaimki: męskie Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia Nie wracaj 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Burek 142 Opublikowano 14 Sierpnia Zaimki: nijakie Zaimki: nijakie Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia (edytowane) Kurwa!!! Jak to odchodzisz przecież było że zostajesz!!! Chuj ci w dupę!!! Gdzie tu sprawiedliwość? Kurwa!!!!!!!!!!! Kto na to pozwolił? Uzgodniłeś, że zostajesz, ty suki synu, parszywy jebańcu!!!!!!!!. Kurwa mać!!!!!, to jakiś spisek!!!!!!? Chuj ci w twoją zdradziecka pizde, ty skurwysynie!!!! ZAPIERDOLE CIE albo nie, jebać cie, i te mikronacje Edytowane 14 Sierpnia przez Burek 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Albert Fryderyk de Espada 1 205 Opublikowano 14 Sierpnia NIO: 2908210003 NIO: 2908210003 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia AFdeEspada@nordnet.fn Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damiano Robingren 140 Opublikowano 14 Sierpnia Zaimki: męskie Zaimki: męskie Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia XD 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Burek 142 Opublikowano 14 Sierpnia Zaimki: nijakie Zaimki: nijakie Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia EWE ANDŻEJ WRUĆ 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Ordyński 462 Opublikowano 14 Sierpnia Zaimki: męskie Zaimki: męskie Autor Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia Godzinę temu, Burek napisał: EWE ANDŻEJ WRUĆ KOCHANI WRUCĘ JAK HARLIN COFNIE UJEMNE SOCIAL CREDITSY 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
August de la Sparasan 341 Opublikowano 14 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia #darmowyandżej 2 1 NordNET: augustdelasparasan@nordnet.fn Discord: August (sagan Amatorii) / august_de_la_sparasan / August#6022 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bolesław Kirianóo von Hohenburg 900 Opublikowano 14 Sierpnia Zaimki: męskie Zaimki: męskie Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia No i ja się pytam człowieku dumny ty jesteś z siebie zdajesz sobie sprawę z tego co robisz?masz ty w ogóle rozum i godność człowieka?Ja nie wiem ale żałosny typek z ciebie, chyba nie pomyślałes nawet co robisz i kogo obrażasz, możesz sobie obrażac tych co na to zasłużyli sobie ale nie naszego rektora andrzeja nordatczyka naszego rodaka wielką osobę ,i tak wyjątkowa i ważną bo to nie jest ktoś tam taki sobie że możesz go sobie wyśmiać bo tak ci się podoba nie wiem w jakiej ty się wychowałes rodzinie ale chyba ty nie wiem nie rozumiesz co to jest pannordatyzm .Jeśli myslisz że jestes wspaniały to jestes zwykłym czubkiem którego ktoś nie odizolował jeszcze od społeczeństwa ,nie wiem co w tym jest takie śmieszne ale czepcie się dexa albo waksmana albo innych zwyrodnialców a nie czepiacie się takiej świętej osoby jak rektor andrzej nordatczyk .Jak można wogóle publicznie zamieszczac takie łapki w duł na forach internetowych?ja się pytam kto powinien za to odpowiedziec bo chyba widac że do uniwersytetu nie chodzi jak jestes nie wiem kalkilistą albo wierzysz w jakies sekty czy wogóle jestes może ty sługą novaka a nie będziesz z rektora robił takiego ,to ty chyba jestes jakis nie wiem co sie jarasz pomiotami novaka .Wez pomyśl sobie ile rektor zrobił ,on był kimś a ty kim jestes żeby z niego sobie robić kpiny co? kto dał ci prawo obrażac wogóle rektora naszego ?pomyślałes wogóle nad tym że to nie jest osoba taka sobie że ją wyśmieje i mnie będa wszyscy chwalic? wez dziecko naprawdę jestes jakis psycholek bo w przeciwieństwie do ciebie to rektor jest autorytetem dla mnie a ty to nie wiem czyim możesz być autorytetem chyba takich samych jakiś głupków jak ty którzy nie wiedza co to uniwersytet i rektorat ,widac że się nie uczysz i nie chodzisz na trollowanie do discorda ,widac nie szanujesz rektoratu to nie wiem jak chcesz to sobie wez swoje zdięcie wstaw ciekawe czy byś sie odważył .naprawdę wezta się dzieci zastanówcie co wy roicie bo nie macie widac pojęcia o tym kim był rektor andrzej jak nie jestescie w pełni rozwinięte umysłowo to się nie zabierajcie za taką osobę jak biały chan bo to świadczy o tym że nie macie chyba w domu portretu Repulijskiego ani jednego awatara świętego nie chodzi tutaj o rektorat mnie ale wogóle ogólnie o zasady uniwersyteckie żeby mieć jakąs godnosc bo rektor nikogo nie obrażał a ty za co go obrażasz co? no powiedz za co obrażasz taką osobę jak biały chan ?brak mnie słów ale jakbyś miał pojęcie chociaz i sięgnął po konstytucje i poczytał sobie to może byś się odmienił .nie wiem idz do rektoratu bo widac już dawno novak jest w tobie człowieku ,nie lubisz rektoratu to chociaż siedz cicho i nie obrażaj innych ludzi . 3 Bolesław Kirianóo von Hohenburg de la Sparasan w Winkulii jako Mikołaj III "Gdy gardzisz mszą i pierogiem: Idźże sobie z Panem Bogiem! A kto prośby nie posłucha: W imię Ojca, Syna, Ducha!" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Burek 142 Opublikowano 14 Sierpnia Zaimki: nijakie Zaimki: nijakie Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia (edytowane) Spójrz - nasze łzy - są to bomby na Harlina... Edytowane 14 Sierpnia przez Burek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi