Ewe Novak 42 Opublikowano 6 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia (edytowane) Uprzejmie prosze Najwyższy Sąd Federalny o przyznaniemi prawa do spadku w kwestii wszystkich kapitałów mojego ojca Ś.P Aleksandra Novaka: pieniędzy, firmy kopalni złota "Gruda", WZZ Westopr, i innych kapitałów bo o ilę wiem to o spadek o akcje Grupy Utopia która działa również tutej, musze pojechać do Sarmacji, bo tamże jest zarejestrowana. /-/ Ewe Novak "" Edytowane 13 Sierpnia przez Damiano Robingren Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Burek 142 Opublikowano 6 Sierpnia Zaimki: nijakie Zaimki: nijakie Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia (edytowane) Pragnę zgłosić sprzeciw jako Herold Winkulii, dobra te powinny trafić do osoby Aleksandra Novaka księcia Winewy, obywatela Związku Winkulijskiego, który jest osobą nadal żyjącą. Korzystając ze swojego przywileju zgłaszam się jako reprezentant jego osoby. Edytowane 6 Sierpnia przez Burek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waksman 1 574 Opublikowano 6 Sierpnia Zaimki: męskie Zaimki: męskie NIO: 2709210001 NIO: 2709210001 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia Jak kiedyś znajdzie się sędzia, to i może spadek uda się odzyskać 😂 Kaspar Venir Waksman-Dëter Pierwszy Towarzysz Kalkilistycznej Partii Federacji były: V Prezydent II Federacji Nordackiej, I i III Prezydent UTN, wielokrotny Minister Spraw Wewnętrznych UTN i I FN, V, VI i VII Prezydent III Republiki Muratyki, Prokurator Generalny w I Federacji Nordackiej, Pierwszy Towarzysz Związku Socjalistycznych i Kalkilistycznych Republik Muratyckich, I Prezydent IV Republiki Muratyki, Marszałek Wielki Sejmu Muratyckiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ewe Novak 42 Opublikowano 6 Sierpnia Autor Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia kurwa!! co się stało z sędzią? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waksman 1 574 Opublikowano 6 Sierpnia Zaimki: męskie Zaimki: męskie NIO: 2709210001 NIO: 2709210001 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia Teraz, Ewe Novak napisał: kurwa!! co się stało z sędzią? Ni ma. A rządzący nawet nie starają się nam znaleźć nowego :C 1 Kaspar Venir Waksman-Dëter Pierwszy Towarzysz Kalkilistycznej Partii Federacji były: V Prezydent II Federacji Nordackiej, I i III Prezydent UTN, wielokrotny Minister Spraw Wewnętrznych UTN i I FN, V, VI i VII Prezydent III Republiki Muratyki, Prokurator Generalny w I Federacji Nordackiej, Pierwszy Towarzysz Związku Socjalistycznych i Kalkilistycznych Republik Muratyckich, I Prezydent IV Republiki Muratyki, Marszałek Wielki Sejmu Muratyckiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
August de la Sparasan 342 Opublikowano 6 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia Czasem spadek kopie w zadek. NordNET: augustdelasparasan@nordnet.fn Discord: August (sagan Amatorii) / august_de_la_sparasan / August#6022 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leszek Ebe 229 Opublikowano 6 Sierpnia Zaimki: męskie Zaimki: męskie Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 1 godzinę temu, Ewe Novak napisał: Uprzejmie prosze Najwyższy Sąd Federalny o przyznaniemi prawa do spadku w kwestii wszystkich kapitałów mojego ojca Ś.P Aleksandra Novaka: pieniędzy, firmy kopalni złota "Gruda", WZZ Westopr, i innych kapitałów bo o ilę wiem to o spadek o akcje Grupy Utopia która działa również tutej, musze pojechać do Sarmacji, bo tamże jest zarejestrowana. /-/ Ewe Novak "" A po co ci spadek? Daj mi go. Bo jak nie, to w podatkach mi go oddasz jak będę biznes-kongres. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Burek 142 Opublikowano 6 Sierpnia Zaimki: nijakie Zaimki: nijakie Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia Chętnie podejmę się rozpatrzenia tej sprawy, jeżeli nikogo innego nie ma. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
August de la Sparasan 342 Opublikowano 6 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia To by trochę nie było bezstronne. NordNET: augustdelasparasan@nordnet.fn Discord: August (sagan Amatorii) / august_de_la_sparasan / August#6022 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leszek Ebe 229 Opublikowano 6 Sierpnia Zaimki: męskie Zaimki: męskie Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia Jak mi zapłacicie, to mogę być sędzią kalosz i ogłosić wyrok w tej sprawie. Na pewno będzie pozytywny. A dla kogo? To już mniej ważne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
August de la Sparasan 342 Opublikowano 6 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia Dam dwie paczki pryncypałek (ale puste). Kto da więcej? 1 NordNET: augustdelasparasan@nordnet.fn Discord: August (sagan Amatorii) / august_de_la_sparasan / August#6022 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ewe Novak 42 Opublikowano 6 Sierpnia Autor Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia mi się spadek należy, cały spadek, bo z spermy ojca powstalam. 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
August de la Sparasan 342 Opublikowano 6 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia Oj tam, oj tam, Amatoria też mogłaby zażądać trochę jako reparacje. NordNET: augustdelasparasan@nordnet.fn Discord: August (sagan Amatorii) / august_de_la_sparasan / August#6022 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Burek 142 Opublikowano 6 Sierpnia Zaimki: nijakie Zaimki: nijakie Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia (edytowane) Szanowni Państwo, Właśnie znalazłem testament Aleksandra Novaka. Wynika z niego, że jeśli Aleksander Novak faktycznie nie żyje - to ja powinien odziedziczyć po nim całość majątku. https://kustosz.stempel.org.pl/1190/101005704499830314.pdf Edytowane 6 Sierpnia przez Burek 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
August de la Sparasan 342 Opublikowano 6 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia Ale czy skoro zginął śmiercią samobójczą, to czy faktycznie był "w pełni sił umysłowych"? NordNET: augustdelasparasan@nordnet.fn Discord: August (sagan Amatorii) / august_de_la_sparasan / August#6022 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Ordyński 463 Opublikowano 6 Sierpnia Zaimki: męskie Zaimki: męskie Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia Teraz, August de la Sparasan napisał: Ale czy skoro zginął śmiercią samobójczą, to czy faktycznie był "w pełni sił umysłowych"? Pomyślenie, że nie był, jest zbrodnią przeciwko niemu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Burek 142 Opublikowano 6 Sierpnia Zaimki: nijakie Zaimki: nijakie Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia Nie ma dowodów, że nie był. Poza tym ten testament został sporządzony na kilka dobrych miesięcy przed rzekomą śmiercią. Musimy uznać racjonalność tego postępowania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
August de la Sparasan 342 Opublikowano 6 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia Przykro mi, ciężko mi uznać racjonalność postępowania Aleksandra Novaka w całości i szczególności. NordNET: augustdelasparasan@nordnet.fn Discord: August (sagan Amatorii) / august_de_la_sparasan / August#6022 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waksman 1 574 Opublikowano 6 Sierpnia Zaimki: męskie Zaimki: męskie NIO: 2709210001 NIO: 2709210001 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 15 minut temu, Burek napisał: Nie ma dowodów, że nie był. Poza tym ten testament został sporządzony na kilka dobrych miesięcy przed rzekomą śmiercią. Musimy uznać racjonalność tego postępowania. A jakie są dowody na autentyczność tego dokumentu? Jakie są dowody na to, że złożony pod tym testamentem podpis jest faktycznym podpisem śp. Aleksandra Novaka? :0 Kaspar Venir Waksman-Dëter Pierwszy Towarzysz Kalkilistycznej Partii Federacji były: V Prezydent II Federacji Nordackiej, I i III Prezydent UTN, wielokrotny Minister Spraw Wewnętrznych UTN i I FN, V, VI i VII Prezydent III Republiki Muratyki, Prokurator Generalny w I Federacji Nordackiej, Pierwszy Towarzysz Związku Socjalistycznych i Kalkilistycznych Republik Muratyckich, I Prezydent IV Republiki Muratyki, Marszałek Wielki Sejmu Muratyckiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Burek 142 Opublikowano 6 Sierpnia Zaimki: nijakie Zaimki: nijakie Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia Teraz, Waksman napisał: A jakie są dowody na autentyczność tego dokumentu? Jakie są dowody na to, że złożony pod tym testamentem podpis jest faktycznym podpisem śp. Aleksandra Novaka? :0 Dowodem na to jest podpis złożony pod dokumentem. https://kustosz.stempel.org.pl/1118/100505667931997800.pdf Proszę porównać ten podpis z tym złożonym tutaj. Charakter pisma jest identyczny, przeprowadzenie badań grafologicznych tylko to potwierdzi. Nie ma żadnego powodu żeby wątpić w autentyczność dokumentu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
August de la Sparasan 342 Opublikowano 6 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia Bardzo piękny podpis, może nawet skopiowany. NordNET: augustdelasparasan@nordnet.fn Discord: August (sagan Amatorii) / august_de_la_sparasan / August#6022 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Burek 142 Opublikowano 6 Sierpnia Zaimki: nijakie Zaimki: nijakie Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2 minuty temu, August de la Sparasan napisał: Bardzo piękny podpis, może nawet skopiowany. A ma pan dowód? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
August de la Sparasan 342 Opublikowano 6 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia Ja? Skąd. Skopiowania generalnie ciężko dowieść. Ja mam co najwyżej przypuszczenia. Ale może warto, by Szanowna córka zmarłego @Ewe Novak się tutaj wypowiedziała. NordNET: augustdelasparasan@nordnet.fn Discord: August (sagan Amatorii) / august_de_la_sparasan / August#6022 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Burek 142 Opublikowano 6 Sierpnia Zaimki: nijakie Zaimki: nijakie Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia Teraz, August de la Sparasan napisał: Ja? Skąd. Skopiowania generalnie ciężko dowieść. Ja mam co najwyżej przypuszczenia. Ale może warto, by Szanowna córka zmarłego @Ewe Novak się tutaj wypowiedziała. A jaki autorytet może mieć w tym względzie ta pani? Poza tym nie wiadomo czy jest ona w ogóle spokrewniona z Aleksandrem Novakiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ewe Novak 42 Opublikowano 6 Sierpnia Autor Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia Pozostawie to wszystko bez komentarza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi