Burek 142 Opublikowano 3 Sierpnia Zaimki: nijakie Zaimki: nijakie Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia Wasza Miłość Cesarzu, Proszę o nadanie mi obywatelstwa Waszego Cesarstwa i wejście w poddaństwo Waszej Miłości. Baron von Trinitz 1 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bolesław Kirianóo von Hohenburg 900 Opublikowano 7 Sierpnia Zaimki: męskie Zaimki: męskie Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia W dniu 3.08.2025 o 10:38, Burek napisał: Wasza Miłość Cesarzu, Proszę o nadanie mi obywatelstwa Waszego Cesarstwa i wejście w poddaństwo Waszej Miłości. Baron von Trinitz Szanowny Burku, na wstępie przepraszam, że odpowiadam teraz, post musiał mi umknąć w rzece nordaciarskiej aktywności. Z radością nadałbym szanownemu obywatelstwo, jednak do tego trzeba najpierw mieć obywatelstwo nordackie. Gdy takowe Szanowny zdobędzie, automatycznie rozpatrzę wniosek - na razie zawieszam. Cytuj Bolesław Kirianóo von Hohenburg de la Sparasan w Winkulii jako Mikołaj III "Gdy gardzisz mszą i pierogiem: Idźże sobie z Panem Bogiem! A kto prośby nie posłucha: W imię Ojca, Syna, Ducha!" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Burek 142 Opublikowano 7 Sierpnia Zaimki: nijakie Zaimki: nijakie Autor Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia Ja złożyłem wniosek o Federacyjne obywatelstwo, ale nie wiem czy dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bolesław Kirianóo von Hohenburg 900 Opublikowano 7 Sierpnia Zaimki: męskie Zaimki: męskie Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 9 minut temu, Burek napisał: Ja złożyłem wniosek o Federacyjne obywatelstwo, ale nie wiem czy dobrze. Rzeczywiście, widzę go w systemie. Na razie nie został jeszcze rozpatrzony, ale jak Prezydent @Kamiljan de Harlin to od razu nadam również obywatelstwo kiryjskie. Cytuj Bolesław Kirianóo von Hohenburg de la Sparasan w Winkulii jako Mikołaj III "Gdy gardzisz mszą i pierogiem: Idźże sobie z Panem Bogiem! A kto prośby nie posłucha: W imię Ojca, Syna, Ducha!" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Burek 142 Opublikowano 11 Sierpnia Zaimki: nijakie Zaimki: nijakie Autor Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia Informuję, że obywatelstwo federacyjne uzyskałem. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bolesław Kirianóo von Hohenburg 900 Opublikowano 11 Sierpnia Zaimki: męskie Zaimki: męskie Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 13 godzin temu, Burek napisał: Informuję, że obywatelstwo federacyjne uzyskałem. Szanowny Burku, wniosek rozpatrzony pozytywnie, obywatelstwo nadane. Gratuluję. 1 Cytuj Bolesław Kirianóo von Hohenburg de la Sparasan w Winkulii jako Mikołaj III "Gdy gardzisz mszą i pierogiem: Idźże sobie z Panem Bogiem! A kto prośby nie posłucha: W imię Ojca, Syna, Ducha!" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi