Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wasza Miłość Cesarzu,

Proszę o nadanie mi obywatelstwa Waszego Cesarstwa i wejście w poddaństwo Waszej Miłości.

Baron von Trinitz

• Lubię to 1
  • Kocham to! 1
  • Wow 1
Opublikowano
W dniu 3.08.2025 o 10:38, Burek napisał:

Wasza Miłość Cesarzu,

Proszę o nadanie mi obywatelstwa Waszego Cesarstwa i wejście w poddaństwo Waszej Miłości.

Baron von Trinitz

Szanowny Burku,

na wstępie przepraszam, że odpowiadam teraz, post musiał mi umknąć w rzece nordaciarskiej aktywności. Z radością nadałbym szanownemu obywatelstwo, jednak do tego trzeba najpierw mieć obywatelstwo nordackie. Gdy takowe Szanowny zdobędzie, automatycznie rozpatrzę wniosek - na razie zawieszam.

99792411588297495.png

Bolesław Kirianóo von Hohenburg de la Sparasan
w Winkulii jako Mikołaj III

101005704499837848.pngUżytkownik StemplaObywatel KirianiiWierny Przenajświętszego Kościoła KiryjskiegoAntykomunista

"Gdy gardzisz mszą i pierogiem: Idźże sobie z Panem Bogiem! A kto prośby nie posłucha: W imię Ojca, Syna, Ducha!"

Opublikowano

Ja złożyłem wniosek o Federacyjne obywatelstwo, ale nie wiem czy dobrze.

Opublikowano
9 minut temu, Burek napisał:

Ja złożyłem wniosek o Federacyjne obywatelstwo, ale nie wiem czy dobrze.

Rzeczywiście, widzę go w systemie. Na razie nie został jeszcze rozpatrzony, ale jak Prezydent @Kamiljan de Harlin to od razu nadam również obywatelstwo kiryjskie.

99792411588297495.png

101005704499837848.pngUżytkownik StemplaObywatel KirianiiWierny Przenajświętszego Kościoła KiryjskiegoAntykomunista

"Gdy gardzisz mszą i pierogiem: Idźże sobie z Panem Bogiem! A kto prośby nie posłucha: W imię Ojca, Syna, Ducha!"

Opublikowano

Informuję, że obywatelstwo federacyjne uzyskałem.

• Lubię to 2
Opublikowano
13 godzin temu, Burek napisał:

Informuję, że obywatelstwo federacyjne uzyskałem.

Szanowny Burku,

wniosek rozpatrzony pozytywnie, obywatelstwo nadane. Gratuluję.

• Kocham to! 1

99792411588297495.png

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Dodaj nową pozycję...