• Lubię to 1
  • Kocham to! 5
  • Haha 1
  • Wow 1
  • Zły 1
Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...
NAP
  • NordFind — Federalna Wyszukiwarka
    Wpisz frazę, aby zobaczyć podpowiedzi.

Komitet Odnowy SRW

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  •   Zaimki: męskie

•   Zaimki: męskie

Rozumiem frustrację z powodu zderzenia wyobrażeń z rzeczywistością, ale nie trzeba mieszać w to innych osób ani tym bardziej Westlandu. Nie kłóćmy się, odsapnij parę dni, przemyśl to, FN nie ucieknie. I dziękuję, że powstrzymałaś się od użycia wulgaryzmów, mimo, że mogło Cię kusić.

NordNET:
    augustdelasparasan@nordnet.fn

Discord:
    August (sagan Amatorii) / august_de_la_sparasan / August#6022

101005704499837848.pngWierny Przenajświętszego Kościoła Kiryjskiego

Opublikowano
  •   Zaimki: dowolne

•   Zaimki: dowolne
    2 godziny temu, Ewe Novak napisał:

Do tego nawet osoba z imieniem zaczynającym się na H a kończącym na N - to całkowicie zaaprobowała - korzystając z jakieś intepretacji tego, co wypisywał Waksman albo nie wypisywał - drogą sądowniczą. 

Nigdy nie aprobowałem żadnych wyzwisk w czyjąkolwiek stronę ani nigdy nie aprobowałem podsycania nienawiści. Nie jestem prywatnie zwolennikiem wniosków o odebranie obywatelstwa złożonych na Robingrena oraz Waksmana. Moja prywatna opinia jednak nie może dyktować orzeczeń obiektywnego i apolitycznego sądu. Sąd nie jest odpowiedzialny za to, jakie prawo obowiązuje. Jako sędzia nie jestem winny temu, że prawo zobowiązuje sąd do orzeczenia wygaśnięcia obywatelstwa. Nie uważam tego osobiście za pozytywny wyrok, ale muszę zachować jako sędzia swoje opinie dla siebie. 

Proponowałem na serwerze Discord mikronacje porozumienie, w ramach którego Waksman i Robingren będą mogli znowu pracować w NUI, dojdzie do odpolitycznienia dostępu do panelu hostingowego i Muratyka wycofa się z secesji. To nie moja wina, że strony tym razem nie doszły do porozumienia. Udało mi się zapobiec secesji Monarchii Kiryjskiej w marcu po robieniu za mediatora pomiędzy burkistami-bolkistami a rządem Robingrena. 

Muratyka dostała ode mnie własną subdomenę, miejsce na nordackim hostingu i konto FTP – nie skorzystała z niego. Proponowałem zrobienie repozytorium kodu strony glownej na githubie, żeby otworzyc kod i pozwolić każdemu chętnemu proponować poprawki, ażeby odsunięci od władzy admini dalej mogli robić rzeczy – będę zabiegać o to dalej, ale już ze względu na czystą praktyczność. 

Opowiedziałem się jasno i wyraźnie przeciwko odebraniu obywatelstwa Plejkowi. Opowiedziałem się przeciwko nienawistnym komentarzom na pasku NAP. 

Polaryzacja w tym kraju zaszła tak daleko, że nawet jako osoba neutralna zostajesz przypisany przez jeden obóz do drugiego, a przez drugi do pierwszego. Nie obchodzą mnie opinie i zdania osób, które posuwają się do kłamstwa. Zapraszam do krytyki opartej o fakty. 

15173543_Symbole_b3Fstw.png.e11e872a1d6dc8abb4a2b65b8439dc0b.pngArcydemon wojny, Khorne, wybuchł tak wielkim gniewem na moje proroctwa, że sama jego aura wściekłości wgniotła mnie z impetem w ziemię. Siła uderzenia była tak potężna, że przebiłem się na samo dno lądolodu, na którym stoi stolica Imperium Chaosu. Odnalazłem się wówczas w lochach Khorna, gdzie orędownicy pokoju, spokoju i przyjaźni byli doprowadzani do obłędu niewyobrażalnymi torturami. Widziałem cele więzienne zbudowane z czystej energii nienawiści, w których wszystkie kąty miały więcej niż 180 stopni, a i tak tworzyły jakimś cudem zamkniętą przestrzeń. Samo patrzenie na te oszalałe struktury wywoływało we mnie niewyobrażalne cierpienie, nie wspominając o rzeczach, którym poddawani byli osadzeni - na samo ich wspomnienie skręcam się z bólu.

antipixel_fuckai.png.2234e8406de189745750e93caba1159e.png