• Lubię to 1
  • Kocham to! 4
  • Wow 1
Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...

Szpital Psychiatryczny im. Putina Wprowadzającego Wojsko

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  •   Zaimki: męskie

Szpital Psychiatryczny im. Ofiar Realiozy był placówką medyczną w Republice Bialeńskiej, a jednocześnie działem na forum, który przeznaczony był na dyskusje o nieistniejącym realu. Najaktywniejszym wątkiem w dziale był "Putin wprowadź wojsko".

Wątek na starym forum bialeńskim: https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc/thread-1268.html

Postanowiłem sfinansować ze Skarbca Chańskiego budowę analogicznej placówki w Nowej Ordzie. 

Uwaga! Wątek nie jest dedykowany poważnym dyskusjom politycznym. Naszym targetem są hot tejki wygłaszane przez edgy boyów. 

• Lubię to 1
    • Haha 1

Opublikowano

Wyobraźcie sobie, panowie, teraz taką rzecz. Nie ma desantu na plażę Omaha Beach, Hitler nie wysyła von Paulusa pod Stalingrad, tylko dajmy na to rzuca oddziału Volksturmu, a Józef Wissarionowicz pada ofiarą spisku Berii. No jak wtedy by wyglądała mapa świata? No pytam się! 

• Kocham to! 2

(-) Maarik Vettari

Opublikowano

50 minut temu, Andrzej Ordyński napisał:

Bardzo interesujący filmik o historii internetowych chanach. 

Cały czas mi się ostatnio gdzieś tam przewijał, ale postanowiłem wpierw posłuchać o Loży Szyderców scjentologii.

99792411588297495.png

Bolesław Kirianóo von Hohenburg de la Sparasan
    w Winkulii jako Mikołaj III

Użytkownik StemplaObywatel KirianiiWierny Przenajświętszego Kościoła KiryjskiegoAntykomunista

"Gdy gardzisz mszą i pierogiem: Idźże sobie z Panem Bogiem! A kto prośby nie posłucha: W imię Ojca, Syna, Ducha!"

• 3 tygodnie później...
    Opublikowano

Lajt paranormalny w temacie ezoterycznej twórczości realnych larperów Bialenii. Biorę się za słuchanie!

Edytowane przez Andrzej Ordyński

• 1 miesiąc temu...
    Opublikowano

Ostatnie dni słucham sobie "Alfabet Millera", bardzo interesujący człowiek, któremu emerytura dobrze zrobiła. Rzadko spotykany wśród polskich polityków rozsądek.

Szkoda, że SLD tak marnie skończyło. Ta partia zasługiwała na coś więcej niż bycie przybudówką PO.