Kamiljan de Harlin 468 Opublikowano wczoraj o 15:21 Zaimki: dowolne Zaimki: dowolne Udostępnij Opublikowano wczoraj o 15:21 (edytowane) Zapraszam do komentowania w tym wątku opublikowanego dzisiaj programu wyborczego Koalicji Konserwatywnej. Dyskusje i pytania mile widziane. Jeśli jakiś punkt jest niejasny, to służę pomocą w wyjaśnieniu tematu. Jeśli się z czymś nie zgadzacie, to chętnie uzasadnię stanowisko Koalicji i odeprę argumenty. [link] Edytowane wczoraj o 15:22 przez Kamiljan de Harlin 1 Jeno Cesarska Mość Kamiljan I z łaski Jahwe Cesarz Insulii, Cesarz Learvén, Cesarz Nordaty Północnej, Król Ardemii, Król Voxlandu, Król Winkulii Brodryjskiej, Arcyksiążę Hergamu i Alorku, Książę Bantu, Wielki Protektor Lotryganii, Hrabia-Rodzic Doctriny . Mer Gaudium, były Prezydent Buletarku, b. Wiceprezydent Socjalistycznej Republiki Volkianu,b. zarządca Kościoła Antywirtualnego, b. Dowódca Volkiańskiej Armii Ludowej, b. Prezydent Federacji Nordackiej, b. Marszałek Parlamentu Federacji Nordackiej, Przewrotowiec Lipcowy, Lojalista Sierpniowy, unijczyk sercem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Markus Wettin 82 Opublikowano 20 godzin temu Zaimki: męskie Zaimki: męskie Udostępnij Opublikowano 20 godzin temu Mimo że jestem w NPR, ciężko nie przyznać racji większości postulatów Koalicji Konserwatywnej, przynajmniej tym, które zostały ujęte w programie. Niemniej jednak zaciekawił mnie ten fragment: Cytat Ekonomiczne uzależnienie od ponadnarodowego Międzynarodowego Banku Pollinu, który nie pozwala nam prowadzić suwerennej polityki monetarnej, to kolejne poważne zagrożenie. W interesie II FN jest wdrożenie własnego systemu bankowego, który uniezależni nas od zagranicy. Mógłbym prosić o więcej szczegółów? Stworzenie własnego systemu bankowego to bardzo ambitne przedsięwzięcie, dlatego osobiście mocno kibicuję tej inicjatywie i jestem ciekaw, czy podjęto już jakieś konkretne działania? 1 (-) Maarik Vettari Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamiljan de Harlin 468 Opublikowano 20 godzin temu Zaimki: dowolne Zaimki: dowolne Autor Udostępnij Opublikowano 20 godzin temu 3 minuty temu, Markus Wettin napisał: Mógłbym prosić o więcej szczegółów? Stworzenie własnego systemu bankowego to bardzo ambitne przedsięwzięcie, dlatego osobiście mocno kibicuję tej inicjatywie i jestem ciekaw, czy podjęto już jakieś konkretne działania? Mamy już EndoBank. Trzeba go tylko uregulować prawnie, bo obecnie stanowi własność prywatną NKI. Trzeba będzie też parę poprawek zrobić - zarządzalne przez kilka osób rachunki instytucji, sprawdzanie uprawnień do rachunków, zaimplementować mechanizm ustalania stóp procentowych, dodać mechanizm destrukcji pieniądza i wiele takich drobnych zmian. Dopóki go nie upaństwowimy i nie przeniesiemy pod kontrolę Banku Centralnego, to nie jest w pełni bezpieczny. 7 minut temu, Markus Wettin napisał: Mimo że jestem w NPR, ciężko nie przyznać racji większości postulatów Koalicji Konserwatywnej, przynajmniej tym, które zostały ujęte w programie. Dlaczego więc w takim razie nie głosować na Koalicję Konserwatywną? 1 Jeno Cesarska Mość Kamiljan I z łaski Jahwe Cesarz Insulii, Cesarz Learvén, Cesarz Nordaty Północnej, Król Ardemii, Król Voxlandu, Król Winkulii Brodryjskiej, Arcyksiążę Hergamu i Alorku, Książę Bantu, Wielki Protektor Lotryganii, Hrabia-Rodzic Doctriny . Mer Gaudium, były Prezydent Buletarku, b. Wiceprezydent Socjalistycznej Republiki Volkianu,b. zarządca Kościoła Antywirtualnego, b. Dowódca Volkiańskiej Armii Ludowej, b. Prezydent Federacji Nordackiej, b. Marszałek Parlamentu Federacji Nordackiej, Przewrotowiec Lipcowy, Lojalista Sierpniowy, unijczyk sercem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Markus Wettin 82 Opublikowano 20 godzin temu Zaimki: męskie Zaimki: męskie Udostępnij Opublikowano 20 godzin temu 2 minuty temu, Kamiljan de Harlin napisał: Dlaczego więc w takim razie nie głosować na Koalicję Konserwatywną? Doceniam kierunek, w którym zmierza Koalicja Konserwatywna, ale przynależność do NPR to dla mnie nie tylko kwestie programowe, ale również wartości, historia i pewna wspólnota, w której czuję się odpowiedzialny za współtworzenie szerszej wizji. Nie wykluczam jednak współpracy tam, gdzie mamy wspólne cele. 1 (-) Maarik Vettari Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi