Kamiljan de Harlin 1 369 Opublikowano 28 Marca 2025 Opublikowano 28 Marca 2025 WESTLANDZKA WOJNA DOMOWA Dzisiaj Skarb Państwa Monarchii Kiryjskiej dokonał zwrotów pieniędzy za niewykorzystany sprzęt wojskowy zakupiony na potrzeby westlandzkiej wojny domowej, która zakończyła się białym pokojem. Za źródło danych służył wątek Sklepu Zbrojeniowego na archiwalnym forum Cesarstwa Insulii. Monarchia Kiryjska wchłonęła Federację Repujerstanu, więc zwrot pieniędzy za zakupy Repujerstanu oznaczałby przelew na swoje własne konto. INSULIJSKI BANK CENTRALNY 26 stycznia zostały spłacone obligacje skarbowe, do których doliczono odsetki za zwłokę. Udowadniamy, że dotrzymujemy swoich zobowiązań finansowych, mimo że państwa powstają i upadają. Żadne pieniądze zainwestowane w Monarchii Kiryjskiej (Insulii, ZPViW, Kirianii, Repujerstanie) nigdy nie były, nie są i nie będą zagrożone. Jeśli znajdą Państwo jakieś zaległe zobowiązania Cesarstwa Insulii, Imperium Kiriańskiego, Zjednoczonego Państwa Voxlandu i Westlandu albo Federacji Repujerstanu, to proszę uprzejmie o poinformowanie o nich w tym wątku. 1 Arcydemon wojny, Khorne, wybuchł tak wielkim gniewem na moje proroctwa, że sama jego aura wściekłości wgniotła mnie z impetem w ziemię. Siła uderzenia była tak potężna, że przebiłem się na samo dno lądolodu, na którym stoi stolica Imperium Chaosu. Odnalazłem się wówczas w lochach Khorna, gdzie orędownicy pokoju, spokoju i przyjaźni byli doprowadzani do obłędu niewyobrażalnymi torturami. Widziałem cele więzienne zbudowane z czystej energii nienawiści, w których wszystkie kąty miały więcej niż 180 stopni, a i tak tworzyły jakimś cudem zamkniętą przestrzeń. Samo patrzenie na te oszalałe struktury wywoływało we mnie niewyobrażalne cierpienie, nie wspominając o rzeczach, którym poddawani byli osadzeni - na samo ich wspomnienie skręcam się z bólu.
Kamiljan de Harlin 1 369 Opublikowano 28 Marca 2025 Autor Opublikowano 28 Marca 2025 DW: @Bolesław Kirianóo von Hohenburg@Krzysztof Windsor-Windsachen@Joahim von Ribertrop@Mateusz Żmigrodzki@Burek@August de la Sparasan Arcydemon wojny, Khorne, wybuchł tak wielkim gniewem na moje proroctwa, że sama jego aura wściekłości wgniotła mnie z impetem w ziemię. Siła uderzenia była tak potężna, że przebiłem się na samo dno lądolodu, na którym stoi stolica Imperium Chaosu. Odnalazłem się wówczas w lochach Khorna, gdzie orędownicy pokoju, spokoju i przyjaźni byli doprowadzani do obłędu niewyobrażalnymi torturami. Widziałem cele więzienne zbudowane z czystej energii nienawiści, w których wszystkie kąty miały więcej niż 180 stopni, a i tak tworzyły jakimś cudem zamkniętą przestrzeń. Samo patrzenie na te oszalałe struktury wywoływało we mnie niewyobrażalne cierpienie, nie wspominając o rzeczach, którym poddawani byli osadzeni - na samo ich wspomnienie skręcam się z bólu.
Rekomendowane odpowiedzi