Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

W chwili obecnej, flota Aeropark Nandaf składa się z dwóch modeli samolotów:

1. RAT PR-195

92 miejsca w klasie ekonomicznej, 12 miejsc w klasie biznesowej i 2 miejsca w klasie pierwszej

Przeznaczony do lotów na krótkich dystansach - zasięg 3 334 km

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

2. RAT PH-773

328 miejsc w klasie ekonomicznej, 28 miejsc w klasie biznesowej i 12 miejsc w klasie pierwszej

Przeznaczony do lotów na dystansach średnich i dalekich - zasięg 13 600 km

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Edytowane przez Borys Zamycki
  • Kocham to! 1
  • Wow 1

(-) Borys Zamycki (nan. Voris Zamyckud)

Baron Hipșangu (Nan Di)

Gubernator Arctiq

Kiedyś znany jako Mikołaj Patryk Dostojewski

Piszesz coś po nandyjsku i chcesz użyć nandyjskich znaków? Przekopiuj je z mojej sygnatury!

C̦ c̦ | Ș ș | Z̦ z̦ | Ū ū

spacer.png

Opublikowano
W dniu 9.03.2025 o 20:37, Waksman napisał:

Patrząc na to nie mogę się doczekać ukończenia pełnej integracji z WSG i Transportem 3.0 ❤️

Czy system Transport 3.0 aktualnie funkcjonuje, czy też jest to dopiero projekt? Pytam, ponieważ kiedyś słyszałem o tym, że w FN rzeczywiście jest tego typu system, natomiast aktualnie to widzę, że owszem, w FN są systemy transportowe, kolejowe itp., ale w archiwum.

• Lubię to 1

(-) Borys Zamycki (nan. Voris Zamyckud)

Baron Hipșangu (Nan Di)

Gubernator Arctiq

Kiedyś znany jako Mikołaj Patryk Dostojewski

Piszesz coś po nandyjsku i chcesz użyć nandyjskich znaków? Przekopiuj je z mojej sygnatury!

C̦ c̦ | Ș ș | Z̦ z̦ | Ū ū

spacer.png

Opublikowano
W dniu 11.03.2025 o 10:56, Borys Zamycki napisał:

Czy system Transport 3.0 aktualnie funkcjonuje, czy też jest to dopiero projekt? Pytam, ponieważ kiedyś słyszałem o tym, że w FN rzeczywiście jest tego typu system, natomiast aktualnie to widzę, że owszem, w FN są systemy transportowe, kolejowe itp., ale w archiwum.

Transport 2.0 to stary system, który działał na forum. Teraz przez Waksmana jest rozwijany Transport 3 na osobnej stronie, ale zintegrowany z forum: https://nordata.org/transport/

15173543_Symbole_b3Fstw.png.e11e872a1d6dc8abb4a2b65b8439dc0b.pngArcydemon wojny, Khorne, wybuchł tak wielkim gniewem na moje proroctwa, że sama jego aura wściekłości wgniotła mnie z impetem w ziemię. Siła uderzenia była tak potężna, że przebiłem się na samo dno lądolodu, na którym stoi stolica Imperium Chaosu. Odnalazłem się wówczas w lochach Khorna, gdzie orędownicy pokoju, spokoju i przyjaźni byli doprowadzani do obłędu niewyobrażalnymi torturami. Widziałem cele więzienne zbudowane z czystej energii nienawiści, w których wszystkie kąty miały więcej niż 180 stopni, a i tak tworzyły jakimś cudem zamkniętą przestrzeń. Samo patrzenie na te oszalałe struktury wywoływało we mnie niewyobrażalne cierpienie, nie wspominając o rzeczach, którym poddawani byli osadzeni - na samo ich wspomnienie skręcam się z bólu.

antipixel_fuckai.png.2234e8406de189745750e93caba1159e.png

Opublikowano
W dniu 11.03.2025 o 10:56, Borys Zamycki napisał:

Transport 3.0 to znacznie ulepszona wersja poprzedniej - Transport 2, który był systemem lokacji oraz podróży użytkownika po działach forum w formie forumowej. Transport 3.0 zaś to system, który będzie się miał nijak z forum. Będzie stworzony w formie interfejsu graficznego miejsc, w których jest użytkownik (każdy ma przypisaną lokację). Zaimplementowane są środki transportu - autobusy, tramwaje, metro, trolejbusy, pociągi, samoloty i statki (przy czym aby w danym mieście dany typ transportu istniał, musi mieć wybudowany budynek oraz właściciela - transport zarządzany jest w 100% przez użytkowników). Będzie można też zakupić auto i podróżować samemu, wtedy narażając się tylko na koszty związane z autem i paliwem. Ostatnio zaimplementowałem system budynków - w moim zamyśle takiego systemu, gracz płaci i zdobywa pozwolenie na budowę, udaje się do lokacji w której ma wybudować budynek i tworzy plac budowy. Następnie inna firma, produkuje potrzebne materiały w Wielkim Systemie Gospodarczym, które następnie dostarcza na plac budowy (wcześniej budując magazyn w T3.0) przy użyciu ciężarówki (którą firma musiała wcześniej zakupić). Po dostarczeniu materiałów właściciel uroczyście otwiera budynek. Każdy budynek będzie miał moduły, które będzie można zakupić (np. moduł wniosków, moduł dyskusyjny, moduł stacji benzynowej itd.). Funkcji do wdrożenie jest oczywiście jeszcze więcej 🙂